Fodrász tetoválás inspiráció by Fodrászinfó Pro

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_cover

A Fodrászinfó Pro szakmai közösség hétről-hétre megosztja veletek munkásságát más és más témakörben. E heti témánk azonban egy kicsit megtöri a sort, hiszen most nem a fodrászok alkotásai, hanem tetoválóik munkái közül szemezgethetsz. Minimalista, egészen extrém, színes vagy fekete-fehér, kedvedre válogathatsz! Inspirálódj velünk, inspirálódj a Fodrászinfó Pro szakembereinek tetkóival!

Fodrász tetoválás inspiráció by Fodrászinfó Pro

Mióta a konzervatív normákat felváltotta egy modern gondolkodás, nem kell attól tartanunk, hogy a tetoválásunkat még takarja-e a blúz ujja. Az egyedi grafikák ma már elfogadott “test kiegészítőként” vannak számon tartva. Hogy ki és mit választ mintának élete végéig, nagyban meghatározza egy karakter jellemvonásait. A fodrász szakma egy életen át tartó szerelem – nem győzzük hangsúlyozni -, éppen ezért nem véletlen, hogy a Fodrászinfó Pro csoport tagjai között jó páran rendelkeznek “szakmai” tetoválással. 

Legújabb “trendanyagunkban” tehát nem a frizurák játsszák a főszerepet, de legalább akkora inspirációt nyújthatnak, pláne, ha régóta kacérkodsz a tetoválás gondolatával. Ki tudja, talán ez az utolsó lökés, hogy ne te fogadd a vendégeket a szalonodban, hanem téged fogadjon egy tetováló a sajátjában! Manapság már ez is a megújulás egy állomása, amely ugyanakkora adrenalint tud adni, mint egy gyönyörű frizura! 

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_12

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_10

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_13

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_5

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_9

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_3

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_1

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_4

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_6

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_2

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_11

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_14

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_7

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_8

Fodrászinfó Pro: a fodrászközösség tőlünk nektek!

A Fodrászinfó Pro csoport még gyerekcipőben jár, ám már most milliónyi emlékkel és tudással gazdagodtunk általatok. Ha Te is szívesen találkoznál a szakma apraja-nagyjával online, tanulnál tőlük, tanácsot kérnél, vagy csak egyszerűen szeretnél jól szórakozni egy szakmai közösségben, ahol az ország, mi több a világ minden pontjáról jelen vannak kollegáid, akkor kattints ide és legyél a részese mindennek, ami

FODRÁSZAT ÉS SZAKMA!

 

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Fodrászinfó Pro

Ha tetszett a cikk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-04-18 19:31

fodraszinfopro_fodrasztetovalas_13
fodraszinfopro_fodrasztetovalas_10
fodraszinfopro_fodrasztetovalas_11