ZGAT:academy újra Magyarországon!

zgat_academy_haircut_fodraszinfo_cover

Ebben az évben ünnepelte jubileumi 10. születésnapját a Hair Tóth Fodrászcikk, mely alkalomra egy nemzetközi fodrász show-val készült a cég. A Dürer Rendezvényházban egy háromórás, igazán mai hajtrend bemutatót láthattunk, ahol fellépett a horvát kreatív csapat, a ZGAT és a LAKMÉ Magyarország vezető oktatója, Buzássy Steven is. Visszatekintés következik, hiszen jövőre újra látjuk a csapatot, akik ráadásul két egész napos mesterkurzussal is készülnek.

Inspiráló hajshow level 100 by ZGAT:academy

Az, amikor show közben úgy érzed, mintha Londonban lennél a Salon International egyik bemutatóján, szerintem zseniális érzés. A Hajmenők show éppen ezt hozta: dinamikus részek, friss koreográfia, kreatív hajak és a tisztán érezhető szakmai alázat. Nem tudom, hogy mindez azért működött ennyire flottul, mert a fellépő fodrászok az Y generáció tagjai, vagy azért, mert ők más szakterületen is művészek (Steven fotózik, Mario basszusgitáron játszik), de kétségtelen, hogy olyat domborítottak, amit itthon ritkán látunk.

Miért tetszett a ZGAT:academy és Buzássy Steven bemutatója?

A hajak, a zene, a koreográfia és még a narratív részek kontra pörgős elemek váltakozása is nagyon jól ki volt számolva, ami egy laza, ám nagyon impulzív lüktetést adott a show-nak és ettől lett igazán a miénk. Szinte a részesei voltunk az egésznek, mikor a modelleket a színpadról a rögtönzött kifutóra irányította Steven, így mindenkihez közelebb hozva a kifinomult részleteket.

ZGAT:academy haircut fodraszinfo

10 évnyi közös munka = boldog születésnapot Hair Tóth!

Mi tagadás, egy nagyobb vállalkozás sikere nem egy és nem két emberen múlik, hanem a csapat egységén. Az áprilisi bemutatóban benne volt mindenki: a fellépők mellett Tóth Zoltán ügyvezető, Tóth Zoltán egész családja és a Hair Tóth Fodrászcikk teljes csapata. S ha már az egység: jó volt azt is látni, ahogyan a két fellépő csapat nem egymásra licitál, hanem mindenki a maga stílusában a maximumot hozza. Nézőként igazán élvezetes és sok inspirációt adó show műsort láthattunk, ami szakít a konvenciókkal és egy új utat jelöl ki önmaga számára.

ZGAT:academy haircut fodraszinfo

Nagy öröm, hogy a ZGAT:academy 

2017. 02. 03-05.

között újabb képzést tart Magyarországon. A részleteket itt találod:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: Hansági Dorka 

Képek: Révai Sára

Ha szerinted is minden tanulni vágyó fodrásznak ott a helye a ZGAT:academy bemutatóján és mesterkurzusán, köszönjük, ha megosztod ezt a hírt! 😉 

Közzétéve: 2017-12-10 09:48

ZGAT:academy haircut fodraszinfo
ZGAT:academy haircut fodraszinfo
ZGAT:academy haircut fodraszinfo