WorldSkills Kazan 2019: versenyfelhívás fodrász szakmában

worldskills_2019_cover

A WorldSkills verseny a Szakmák Olimpiájaként vált ismertté. 2019-ben Oroszországban, azon belül pedig Kazan városában kerül megrendezésre a 60 éves múltra visszatekintő szakmai verseny, ahová ezúttal is várják a fiatal és ambíciózus fodrásztehetségek jelentkezését. Miért ne lehetnél te a legjobb?

WorldSkills gyorstalpaló – a szakmák olimpiája

Nem is olyan régen együtt izgultuk végig a EuroSkills fodrász versenyszámait, ahol minden erőnkkel Kovács Alexandrának szurkoltunk, hogy a dobogóra állhasson. (Korábbi cikkünkért kattints ide!) Most pedig elérkezett az alkalom, hogy te magad is felmérd tudásodat, mint fiatal fodrász szakember, hasonló szabályokkal, egy picit mégis másképp!

A WorldSkills versenyek kétévente – minden páratlan évben – kerülnek megrendezésre, ahol minden ország egy versenyzőt vagy versenyzői csapatot nevezhet egy szakágon belül. A cél pedig nem más, mint hogy a benevezett tehetség a szakma legjobbjá váljon! A verseny a fiatalokról szól, ugyanis a WorldSkills alapvető szabálya, hogy a verseny évében az életkor felsőhatára csupán a 22. életév! A versenyeket öt alappillér mentén szervezik: becsületesség, átláthatóság, pártatlanság, partnerség és természetesen az innováció. 

euroskills budapest 2018 hajas laszlo kovacs alexandra

WorldSkills Kazan 2019: versenyfelhívás fodrász szakmában

 A Hajas Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve várja tehát, azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat a fodrász szakmában az ifjú szakemberek világbajnokságán, a WorldSkills Kazan 2019 versenyen.

Jelentkezz, hogyha:

  • 1997. január 1. után születtél, de a jelentkezéskor 18. életévedet már betöltötted
  • ha vállalod a válogatóversenyen való részvételt
  • ha vállalod a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett körülbelül hat hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyen
  • részt tudsz venni a WorldSkills Kazan 2019 versenyen 2019. augusztus 19. – 2019. augusztus 28. között

Euroskills_2018_Budapest_day2_027

Jelentkezés

Hol?

Kattints a honlap címére és töltsd ki az űrlapot!

www.skillshungary.hu

Meddig?

2019. január 22. (kedd)

Euroskills_2018_Budapest_day3_005

 

Szöveg és forrás: SkillsHungary és Fodrászinfó

Kép: EuroSkills2018 és itt

Ne habozz, nincs sok hátra a jelentkezési határidőig! Ha szeretnéd mások figyelmét is felhívni a versenyre, a megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-01-15 22:13

worldskills_2019_cover
worldskills_2019_cover
worldskills_2019_cover