World of Wella 2019 beszámoló – egy nap a fodrász szakma szerelmeseinek

World_of_Wella2019_cover

2019. április 13-án a Wella Professionals Akadémia újra szeretettel fogadta a fodrász szakma apraja-nagyját. A programra ellátogató szakemberek hat különböző workshop-on, de ezen kívül marketing és look&learn előadásokon vehettek részt, mindeközben megismerkedhettek vadonatúj kollekciókkal és egy új barber márkával a Sebastian Professional termékeivel. Fogadjátok sok szeretettel legfrissebb beszámolónkat: World of Wella 2019!

World of Wella 2019 beszámoló – egy nap a fodrász szakma szerelmeseinek

A Wella Professionals World of Wella rendezvénye tavaly novemberben debütált, ahol elsősorban a show, a látványosság és az exkluzív elemek színesítették  az Akadémia életét. A Wella család hamar úgy döntött, hogy megismétli az eseményt, azonban struktúrájában és tematikájában az áprilisi WoW most teljesen más módon építkezett. A szakmai nap első felében a modern világ elengedhetetlen velejárói kerültek a fókuszba, mint a marketing, Instagram használat és a kommunikáció jelentősége. A nap további részében pedig a legújabb termékek, kollekciók debütáltak.

World_of_Wella2019_27

A rendezvény házigazdája Molnár Andrea, Wella Professionals szépségnagykövet volt

A programsorozat délben vette kezdetét, ahol az állófogadást követően fél órával már azonnal részesei lehettünk a modern ember gondolatainak, amelyeket az információs társadalom kialakulásának köszönhetünk. A 21. században a legnagyobb hangsúly önmagunk kifejézésén, az individualizmuson és a versenyképesség fenntartásán van. A WoW is ezeket a fogalmakat használta fel az előadások színességének megalkotásában, amelyben Képíró Tamás, Varga Betti, Pápai Gábor, Barna Alexandra és Wellai Yvette segítették a közönséget. Olyan új Intagram tippeket, szolgáltatásokat és önfejlesztési tanácsokat sajátíthattunk el, amellyel a fodrászok könnyedén fejleszthetik és tarthatják fent fodrász imázsukat és karakterüket. A nap házigazdájaként Molnár Andreát köszönthettük, a Wella Professionals szépségnagykövetét.

World_of_Wella2019_19

Képíró Tamás, a Wella Professionals oktatófodrásza

World_of_Wella2019_18

World_of_Wella2019_24

Pápai Gábor, a Wella Professionals oktatófodrásza

World_of_Wella2019_22

Generations kollekció by Csonka Tímea és Matos Tekla

A szakmai előadások sorát Csonka Tímea és Matos Tekla legújabb kollekciójának bemutatója szakította meg, amely a Generations nevet kapta, nem véletlenül. A modellek között egyaránt találkozhattunk 20-as, 30-as, 40-es és 50-es éveiben járó lánnyokkal és hölgyekkel, akiknek Timi és Tekla nem csak korosztályukhoz, de szakmájukhoz mérten készítették el frizurájukat. A modellek között volt pubertás gimnazista, akinek életében még a fesztiválok játsszák a legfőbb szerepet, de fiatalos édesanya és business woman is, akiknél fontos volt különbséget tenni a frizurák elkészítése során. A kollekció ebből kifolyólag változatos volt mind formák, mind a hajszínek terén. 

World_of_Wella2019_15

Csonka Tímea és Matos Tekla, a Wella Professionals oktatófodrászai

World_of_Wella2019_14

World_of_Wella2019_13

World_of_Wella2019_16

World_of_Wella2019_17

SEB MAN termékcsalád bemutató Pulya Misivel és Marosfalvi Lászlóval

Ma már bátran kijelenthetjük, hogy a barber vonal elengedhetetlen része a fodrász világnak. Éppen ezért a WoW is egy külön etapot szentelt egy vadonatúj márka bemutatásának, a Seb Man termékeinek. Ekkor Pulya Misi és Marosfalvi László vették át a szót. Az előadást humorral és élcelődéssel dobták fel, miközben hat fiatal modellen mutatták be a termékek használatát. A brand-del való megismerkedés pillanatai így különösen jó hangulatban teltek, ahol nem maradtak el a leglényegesebb információk sem. 

World_of_Wella2019_11

Pulya Misi, a Wella Professionals oktatófodrásza

A SEB MAN termékek egy nagyon egyszerű elven jöhettek létre, hiszen azzal az üzenettel érkezett, hogy a férfiak egyszerűen nem nők. Ehhez pedig bizony szükség van a formulák teljes elkülönítésére még megjelenésükben is. A csomagolásokat és tubusokat ezért whisky flaskák és katonai útifelszerelések inspirálták. Célcsoportja a milleniumi férfiak, akiknek egy problémára egy megoldásra, és kizárólag egy termékre van szükségük, illetve akik elutasítják a kategorizálást. “Senki nem döntheti el ki vagy, csakis te!” – mondta Pulya Misi az előadás közben. A teljes szortimentben megtalálhatóak arc- és szakáll ápoló szerek, styling és hajápolási termékek is.

World_of_Wella2019_7

Marosfalvi László, a Marosfalvi Hair alapítója

World_of_Wella2019_8

World_of_Wella2019_10

INDI kollekció és Look&Learn Veress-Győri Sándorral

Veress-Győri Sándor INDI kollekciója pár nappal ezelőtt éppen nálunk debütált – ha szívesen megnéznéd kattints ide -, amelynek inspirációjába és technikai elemeibe most élőben is betekintést nyerhettünk. Sándor elmesélte, hogy az ember fodrászként nem diktálhatja a trendeket, hiszen ezt leginkább ma már a fiatalok teszik meg, akik határozott elképzelésekkel érkeznek meg a szalonba. Viszont ilyen esetben is szükség van a kreativitás kibontakozására, “meg kell tanulnunk szabályrendszereket, hogy aztán szabálytalankodhassunk” – említette Sándor. 

A look&learn alatt két női hajvágást láthattunk, amelyet fiatal, vagány lányoknak készített el két teljesen eltérő technikával. Sándor két bob frizura vágását – egy rövidebbet és egy hosszabbat – mutatta meg a közönségnek, amelyeket oktatási anyagaiba is mindig beépít. Veress-Győri Sándor fodrász bemutatója már korábban is nagy sikernek örvendett, ez most sem volt másképp. A hajvágás a szakmaiság mellett egy folyamatos nevetésbe torkollott standup-os történeinek köszönhetően. 

World_of_Wella2019_4

World_of_Wella2019_3

World_of_Wella2019_2

World of Wella 2019 finálé

Biztosak lehetünk abban, hogy a World of Wella 2019 végére mindenki elfáradt. A nap során az átfogó,széleskörű és változatos előadások mellett lehetőség nyílt az időpontfoglaló rendszerekkel való megismerkedésre, amelynek képviseletében a Salonic és Beauty View volt jelent. Éppen ezért a szünetek is tanulással és ismerkedéssel teltek. 

A rendezvény végén újra megfigyelhettük a WoW alatt elkészült frizurákat és a színpadon köszönthettük a nap főszereplőit, a Wella family tagjait és vendégelőadóit, akiknek ezúton is köszönjük a lehetőséget! A továbbiakban pedig beszéljenek helyettünk a képek!

World_of_Wella2019_30

World_of_Wella2019_29

World_of_Wella2019_31

A teljes képgalériáért kattints ide!

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Bozó Tamás és Erdős Eperke (Bozó Tamás weboldal ; Bozó Tamás Facebook-oldal)

Ha tetszett a legfrissebb beszámolónk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-04-15 19:18

World_of_Wella2019_30
World_of_Wella2019_5
World_of_Wella2019_17