Tavaszi-nyári hajszíntrend-előrejelzés a Koleston Perfect Lights erejével

wella-tavaszi-nyari-hajszintrend-koleston-perfect-lights-cover

Azt gondolhatnánk, hogy a divat körforgásában megjelenő trendek nem hoznak sok változást, de valójában mindig képesek megújulni. Ezt elsősorban az olyan márkaképviseleteknek, és azok sajátos fejlesztési technológiáinak köszönhetjük, amik időről időre képesek a korábbiaktól eltérően megragadni egy már régóta megkedvelt irányvonalat. Szerencsére a melírtechnikák olyan kiaknázhatatlan területnek számítanak, hogy azt mondhatjuk ‘mindig van új a nap alatt’. Ilyen számunkra a Wella Professionals 2022-es tavaszi-nyári hajszíntrendje is, amit a Koleston Perfect hatékonysága tesz egyedülállóvá. Hogy miről is van szó pontosan? Görgess tovább!

Wella Professionals tavaszi-nyári hajszíntrend: újra hódítanak a meleg árnyalatok

Az egyre növekvő igény az énidőre és az egészséges életre, a hajszíntrendbe is egy pozitív energiát hozott magával. Idén tavasszal és nyáron – a hűvös színek évekig tartó uralma után –, visszatérnek a melegebb árnyalatok, azaz azok a vörös és a bézs tónusok, amiknek népszerűségét a kifutók világa inspirálta. Ez egy olyan irány, amiben mindenki képes megtalálni a saját, egyedi stílusát, hiszen nem sok olyan trend van, amiről elmondhatjuk, hogy bárkinek jól áll. Most viszont ennek is eljött az ideje, hála a több tónussal és finom átmenetekkel rendelkező lookoknak, amiknek titkos összetevője a Koleston Perfect.

wella-kolestion-perfect-lights-pure-balance-technology

A 2022-es tavaszi-nyári trendek elengedhetetlen eszköze: Koleston Perfect Lights

A Koleston Perfect ME+ ereje

Ahogyan arra korábban utaltunk, a trendek megújulásáért a menő és naprakész brandek, és azok szortimentjei felelnek. Idén azt mondhatjuk, hogy ebben a Wella Professionals Koleston Perfect krémhajfestéke hatalmas szerepet játszik majd, hiszen személyre szabott és egyedülálló frizurákat csakis sokoldalú termékekkel lehet alkotni. De mitől olyan szuper ez a hajfesték? Amellett, hogy:

  • gazdag, egészséges megjelenésű színeredményt biztosít (a legvilágosabb szőkéktől kezdve a legmélyebb barnákig és a legintenzívebb vörösekig),
  • 100%-os fedésre is képes,
  • és több mint 150 árnyalatos palettájának köszönhetően olyan egyedi alternatívákat kínál, amit minden vendég imádni fog.

A Koleston Perfect ultra precíz színmegváltoztató technológiája azonban a vendégeken túl, a fodrászoknak is sokat segít a mindennapi munkában, mert hozzájárul a szolgáltatáslista kibővítéséhez és a szakmai kreativitás átéléséhez. A non plus ultra pedig mindebben, hogy a technológia egy olyan szabályozott környezetet tud létrehozni a haj külsején és belsejében, ami csökkenti a szabadgyökök képződését. Így a színpigmentek pontosan a megfelelő helyen aktiválódnak, miközben védelmet nyújtanak a hajban található kötéseknek is.

wella-koleston-perfect-lights-termekpaletta

Pápai Gábor, Wella Professionals oktató:

“A Koleston Perfect a szolgáltatások széles körét teszi lehetővé. Mindig számíthatok rá, akár fényszolgáltatásról, őszhajfedésről vagy teljes színváltoztatásról van szó. Számomra a legmegbízhatóbb krémhajfesték.”

2022 tükörfényű trendje: Shadowlights technika

A Koleston Perfect lehetővé teszi az ultra precíz, egymáshoz kiválóan passzoló, többtónusú tükröződések megalkotását, és ezáltal a Shadowlights technika alkalmazását. Ezt a módszert a Wella Professionals a klasszikus melír finomabb, modernebb változataként definiálja, ami a finom átmenetekre és a kontrasztos összeolvadásokra épít, ezzel búcsút intve a csíkos hatásnak. Ezzel a szolgáltatással minden fodrász képes lesz megvalósítani az idei év legnagyobb tavaszi-nyári hajszíntrendjeit. Lássunk is néhány példát!

LOOK #1 FAHÉJ-VÖRÖS

wella-tavaszi-nyari-megjelenes-3
wella-koleston-perfect-lights-rezes-arnyalatok

wella-tavaszi-nyari-hajszintrend-look-1

wella-koleston-perfect-lights-hatekonysag-2

LOOK #2 JUHARSZIRUP BARNA

wella-tavaszi-nyari-megjelenes-5
wella-tavaszi-nyari-megjelenes-6

wella-tavaszi-nyari-hajszintrend-look-6

wella-koleston-perfect-lights-hatekonysag-4

LOOK #3 VANÍLIA SZŐKE

wella-tavaszi-nyari-megjelenes-7
wella-tavaszi-nyari-megjelenes-8

wella-tavaszi-nyari-hajszintrend-look-3

wella-koleston-perfect-lights-hatekonysag-1

LOOK #4 BARACKOS SZŐKE

wella-tavaszi-nyari-megjelenes-1
wella-tavaszi-nyari-megjelenes-2

wella-tavaszi-nyari-hajszintrend-look-5

wella-koleston-perfect-lights-hatekonysag-5

Képíró Tamás, Wella Professionals oktató:

“A Koleston Perfect megbízható és gyönyörű, gazdag színeredményeket nyújt – ettől a névtől mindenki ezt várja el.”

Sajátítsd le a Koleston Perfect Lights trendjének technikai titkait!

Ha tetszik, amit láttál és olvastál, akkor van egy jó hírünk számodra! A Wella Professionals első féléves oktatásai között elérhetők a KP Perfect Lights online képzések, amiknek köszönhetően az otthonod kényelméből tudod elsajátítani a legfrissebb trendeket! Ha érdekel, és szívesen jelentkeznél rájuk, értelemszerűen kattints a neked szimpatikus tanfolyamra:

Tetszik a Wella tavaszi-nyári hajszíntrend? Oszd meg másokkal is! Köszönjük! 😍

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg: Wella Professionals & Fodrászinfó

Képek: Wella Professionals

Közzétéve: 2022-02-16 15:53

wella-tavaszi-nyari-megjelenes-10