Wella Professionals Trend Vision Award 2021: legyél Te a legjobb!

Wella-Professionals-Trend-Vision-Awards-2021-cover2

A Wella Professionals Trend Vision Award egy kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy megismerd mire vagy képes szépségipari szakemberként. Természetesen mi most először a fodrászokat szólítjuk meg, de hogyha véletlenül kéz– és lábápolómesterként tévedtél az oldalunkra, akkor is ugyanarra buzdítunk: lépd meg a váratlant, jelentkezz egy egyedülálló megmérettetésre!

Trend Vision Award 2021 Meghívó

A Wella Professionals csapata meghív Téged a márkaképviselet egyik legrangosabb eseményére, a Trend Vision Award-ra. A megmérettetésen a szakma legjobb fodrászaival (illetve kéz– és lábápolómestereivel) vetheted össze a tudásodat, miközben arra is lehetőséget kapsz, hogy életre keltsd a legszemélyesebb elképzeléseidet. Ha kihívást keresel, akkor nincs is más dolgod, mint csatlakozni a nemzetközi versenyzők csoportjához! Amit még fontos tudnod, hogy 5 kategóriára jelentkezhetsz, és ha igazán elszánt vagy, az sem akadály, hogy az összesre benevezz.

Wella-Professionals-Trend-Vision-Awards-2021-4

Lépd meg a váratlant, jelentkezz a Trend Vision Award kategóriák valamelyikére!

A Trend Vision Award fodrászkategóriái:

#1 COLOR ARTIST: ebben a kategóriában egy olyan hajszínt kell elkészítened, amit a Wella Professionals színpalettája és a jelenlegi színtrend ihletett. A cél, hogy mindenképp olyan árnyalatot alkoss, ami kiemeli a modell személyes szépségét és egyedi stílusát.

#2 COLOR SPECIALIST: idén ez a kategória a Luxelights szolgáltatásra összpontosít. Ebből kifolyólag a végeredménynek természetes hajtöveket, valamint finom, napcsókolta, több tónusú hajhosszt és hajvégeket kell mutatnia. Az elvárás, hogy az összhatás tökéletesen harmonikus legyen, a fény– és árnyjátékoknak ki kell emelnie a modell vonásait.

#3 CRAFT ARTIST: ebben a kategóriában a hajvágási és a hajformázási képességeidet mutathatod meg a nagyközönség számára. A Wella csapata itt hatalmas átalakulásokat szeretne látni, olyanokat, amik tökéletesen kiemelik a modell igazi egyéniségét. A választott technikát hajfestéssel és fényszolgáltatás használatával is kihangsúlyozhatod.

#4 MEN’S HAIR: ebben a kategóriában olyan, kizárólag SEB MAN termékekkel készített, karizmatikus férfi modelleken bemutatott hajvágásokat kell készíteni, amelyek a mostani divatot tükrözik. 

Körömkategória:

A NAIL ARTIST kategóriát az OPI-közösség inspirálta. A versenyen való részvételhez a kéz– és lábápolóknak egyedi és kifinomult körmöket kell készíteniük a legmodernebb, szalonbarát díszítési technikák alkalmazásával. A nyertes megjelenésnek egyszerre kell tükröznie a professzionális szaktudást és a jó ízlést. A kategória nem az extravagáns és a feltűnő körmök világa, hanem a mindennapos, könnyen viselhetőké.

Wella-Professionals-Trend-Vision-Awards-2021-1

Egy nívós verseny a Wella Professionals szervezésében

A hazai forduló díjazása

Amellett se menjünk el szó nélkül, hogy a szakmai elismerésen túl, milyen díjakkal gazdagodhatsz, ha bekerülsz a legjobb három közé! A Trend Vision Awards hazai fordulójának:

  • aranyérmes fodrásza: képviselheti Magyarországot a Nemzetközi Trend Vision Award-on (ITVA). További nyereménye egy bruttó 150.000 Ft értékű választható Wella Professionals termékcsomag, illetve egy bruttó 100.000 Ft értékű, szintén választható Wella Professionals 2022. első féléves képzés.
  • ezüstérmes fodrásza: bruttó 100.000 Ft értékben választhat magának egy Wella Professionals termékcsaládot.
  • bronzérmes fodrásza: ajándék termékcsomagban részesül.

Az ajándékokon túl, az összes díjazott kézhez kapja a nyertesek trófeáját.

Így tudsz nevezni a versenyre:

  1. Olvasd el figyelmesen a wellastudiobudapest.hu oldalon a ‘Szabályzatot’, és válaszd ki azt a kategóriát, amelyben indulni szeretnél! (Annyi kategóriára nevezhetsz, amennyire csak szeretnél.)
  2.  Készítsd el az általad kiválasztott kategória feltételei szerinti megjelenést!
  3. Töltsd fel Instagramra a fotót az elkészített pályamunkádról, majd jelöld meg a @wellastudio_budapest és @wellahairhungary vagy az @opi_hungary oldalt, és használd a #Hungary_(Kiválasztott Kategória) és a #Hungary_NTVA2021 hashtag-et a képleírásában!
 

Kulcsfontosságú dátumok:

  • JELENTKEZÉS LEZÁRÁSA: 2021. november 1. (hétfő)
  • DÖNTŐSÖK KIHIRDETÉSE: 2021. november 8. (hétfő)
  • GYŐZTESEK KIHIRDETÉSE: 2021. november 22. (hétfő)

Wella-Professionals-Trend-Vision-Awards-2021-5

Trend Vision Award 2019

Ne habozz, jelentkezz! 😉

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Wella Professionals Hungary

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy minél több emberhez eljusson a lehetőség híre – köszönjük! ✂️

 

Közzétéve: 2021-09-29 14:11