Wella Professionals oktatás: Color Craft Highlights

wellaoktatas_colorcrafthighlights_cover

Napjainkban hajfestési technikák széles tárháza áll a fodrászok rendelkezésére a szalonbeli színmegváltoztatás során. Szeretnél könnyebben eligazodni a különböző technikák útvesztőjében, melyiket mikor alkalmazd pontosan? A gyakorlati oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus, melyet E-MAILBEN fogunk elküldeni a jelentkezők részére. Az online előkészítő kurzus DÍJMENTES a résztvevők számára és saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted el.

Mit tanulhatsz?

Az idő nagy úr mindannyiunk számára – a vendég és fodrász részére egyaránt. Éppen ezért fontos, hogy a színmegváltoztatás során a kívánt eredményhez a megfelelő technikát válaszd, ezzel sok időt, energiát és nem mellesleg anyag felhasználást takaríthatsz meg. Sokszor érzed azt, hogy elveszel a különböző festéstechnikák tengerében? Ezen a tanfolyamon segítünk abban, hogy könnyedén kiválaszd a vendégeid igényeihez igazodó, az üzletben is könnyen és gyorsan alkalmazható festéstechnikákat, rávilágítunk ok-okozati összefüggésekre. Pontosan tudni fogod, hogy milyen hatást milyen technikával érhetsz el.

A tanfolyam elvégzését követően pontosan tudni fogod, hogy kinek, mikor, milyen technikát alkalmazz és ezeket milyen színmegváltoztató termékekkel kombináld.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

Oktatók

Képíró Tamás

Pulya Misi

Oktatás időpontja

2019. február 5. (kedd)

Oktatás időtartama

10:00-18:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

26.000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-12 13:45

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover