Wella Professionals oktatás: Blonde Challenge

wellaoktatas_blonde_cover

A divat változik, a szőke örök. Az aktuális divat palettán mindig megtalálhatóak a szőke különböző árnyalatai és egyben a legnagyobb kihívást jelentik a fodrászoknak. A cél a vendég által vágyott szőke hajszín megvalósítása a haj minőségének megóvása mellett. A képzésen megismerheted és elsajátíthatod a Wella Professionals szőkítési eljárásait, így eszközök széles tárháza lesz a kezedben a mindennapok során. Bemutatkozik a Wellaplex kötéserősítő szolgáltatása is, mellyel bővítheted szolgáltatásaid körét. A gyakorlati oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus, melyet E-MAILBEN fogunk elküldeni a jelentkezők részére. Az online előkészítő kurzus DÍJMENTES a résztvevők számára és saját időbeosztásodnak megfelelően végezheted el.

Mit tanulhatsz?

A vendégek által egyik leggyakrabban vágyott hajszín a szőke, legyen az sötét vagy világos, hamvas vagy arany. A vendégeid gyakran képeket hoznak magukkal, hogy konkrétan ezt a szőke árnyalatot szeretnék és neked kell kitalálni milyen technikával készülhetett? Ismerjük ezt az érzést!

Ezen a tanfolyamunkon abban segítünk, hogy magabiztosan és könnyedén készítsd el a vendéged által megálmodott szőke árnyalatot: könnyedén állítsd fel a szükséges receptúrát és határozd meg a szükséges technikát a legegyszerűbb módon, magabiztosan és megfelelően nézz szembe a szőkítési folyamattal. A képzés során megismerkedhetsz a Wellaplex kötéserősítő szolgáltatással is: mikor, milyen esetekben javasolt a használata, hogyan határozd meg a szolgáltatás árát.

A képzést megelőzően a Ready-to-Color tanfolyam elvégzése javasolt.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

Oktatók

Csonka Tímea

Képíró Tamás

Oktatás időpontja

2019. március 20. (szerda)

2019. május 6. (hétfő)

Oktatás időtartama

10:00-18:00

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

Oktatás díja

26. 000 forint

Jelentkezés

Wella Professionals Hungary

 

Szöveg és kép: Wella Professionals Hungary

Közzétéve: 2019-01-14 20:26

wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover
wellaoktatas_purebalancechallenge_cover