Wella Professionals Blondorplex oktatás: fedezd fel a szőkítők világát!

Wella_oktatasi_naptar_2020_2_Blondorplex_cover

Fedezd fel a Wella Professionals világát most online módon is! Vegyél részt a szakmai továbbképzéseken és tanulj anélkül, hogy kimozdulnál otthonról!

Hogyan működik az online oktatás?

Az új online oktatási formátum a ZOOM segítségével történik, amely a jelen helyzetben biztonságot és kényelmet is nyújt, miközben nem maradsz le az az újdonságokról és az új élményekről. A legfontosabb, hogy kéznél legyen két digitális eszköz – lehetőleg egy tablet vagy laptop és egy okostelefon -, és hogy rendelkezésedre álljon egy nagyon jó internet kapcsolat. A tananyagot prezentáción keresztül, 10 videóval, interaktív feladatokkal, memorizáló online kérdéssoral, majd egy képzést lezáró tudásfelmérő teszttel sajátíthatod el. A képzés sikeres elvégzéséről oklevelet kapsz!

Regisztráció:

A regisztrációt követően, e-mail-kapsz egy linket, amelyre kattintva lépésről-lépésre megtudod, hogy mire lesz szükséged az interaktív oktatás során. Amennyiben fenntartásaid vannak vagy problémád merül fel, nyugodtan írj a csapatnak a wellastudiobudapest@sirowa.com e-mail címre, és azonnal felveszik veled a kapcsolatot!

Mit tanulhatsz a Wella Professionals Blondorplex online oktatáson?

Megismerheted a szőkítőporok új prémium generációját, a BlondorPlex-et, és elsajátíthatod a szőkítés praktikáit! A Wella Professionals portfóliójában a Blondorplex az első kötéserősítőt tartalmazó szőkítőpor, amely a gyors felhasználás és egyszerű alkalmazás mellett, magas, akár 97%-al magasabb védelmet biztosít a haj töredezésével szemben. A legkíméletesebb módon 7 színmagasság felvilágosítására is képes.

Oktató

Képíró Tamás

Oktatási időpontok és időtartam

2020. június 9. (kedd)

16:00-18:00

Oktatás díja

5000 forint

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Wella Professionals Hungary

Ha tetszik az oktatási kínálat ne habozz regisztrálni, és megosztani fodrász kollégáiddal! 🙂

Közzétéve: 2020-06-05 09:34

Wella_vendegcikk_cover