Wella Professionals Nyári Akadémia: ha egy felejthetetlen fodrászképzésre vágysz!

Wella-Professionals-Nyari-Akademia-cover

Szeretnél Te is a legprofibb fodrászok egyike lenni? Fiatal pályakezdőként karriered elindítása előtt állsz tele motivációval és ambícióval, de nem tudod, hogyan vágj bele? A válasz itt van az orrod előtt: csekkold le a Wella Professionals Nyári Akadémia részleteit, és jelentkezz minél hamarabb, hogy egy szuper élményben és oktatási struktúrában legyen részed!

Wella Professionals Nyári Akadémia: kerülj egy lépéssel közelebb fodrász karriered elindításához!

A Wella Professionals már évek óta megrendezi a hatalmas népszerűségnek örvendő Nyári Akadémiát. Ehhez méltóan, a szinte már hagyománynak számító képzés idén sem marad el: a Wella Professionals csapata sok szeretettel vár Téged 2021. július 19-30. között a Wella Studioba, hogy egy 10 napos intenzív tanfolyam keretein belül bevezessen téged a szakma leghasznosabb fortélyaiba! A fodrászképzés alatt elméleti és gyakorlati szaktudásban sem lesz hiány, amelyet interaktív módon a fodrászat és a Wella Professionals neves képviselői biztosítanak – név szerint Képíró Tamás, Csernek Szilvia, Pápai Gábor és Szabó Judit.

Wella-Professionals-Nyari-Akademia-cover1

A Wella Professionals Nyári Akadémia oktatói csapata: Képíró Tamás, Csernek Szilvia, Pápai Gábor, Szabó Judit

A Nyári Akadémia neked szól, hogyha:

#1 …frissen végzett fodrász, fiatal pályakezdő vagy

A Nyári Akadémia tökéletes választás lehet minden pályakezdő fodrász számára, aki szeretne stabil alapokat és életközeli tapasztalatokat gyűjteni egy magabiztos karrier felépítéséhez. Egy saját vállalkozás beindítása előtt teljesen normális, hogy az ember tele van kétellyel és bizonytalansággal, éppen ezért óriási segítséget jelenthet egy olyan tanfolyam, ahol minden fontos kérdésre választ kaphatsz, ugye?

#2 …hosszabb kihagyás után újra belevágnál a fodrász szakmába

A Nyári Akadémia az újrakezdő szakemberek számára is elképesztően hasznos lehet! A fodrászat egy folyton változó szakma, ahol egy hosszabb kihagyás után állandó továbbképzésre van szükség ahhoz, hogy lépést tudj tartani a legújabb termékekkel, trendekkel és szolgáltatásokkal. Hajrá!

#3 …még több tanulásra vágysz

A Nyári Akadémia szeretettel fogadja azokat a fodrászokat is, akik nem feltétlenül kezdők, csak szeretnék tovább szélesíteni meglévő tudásukat. Ha Te is ilyen szakembernek gondolod magad, és szívesen megismerkednél új anyagokkal és trendekkel, akkor ne habozz!

Wella-Professionals-Nyari-Akademia-1

Ezekkel a szakmai ismeretekkel leszel gazdagabb a 10 napos képzés során

Amennyiben részt veszel a Nyári Akadémián, egy olyan átfogó ismeretre teszel majd szert, ami elengedhetetlen egy fiatal pályakezdő számára a sikeres karrier elindításához. A tanfolyam rengeteg fontos témát érint majd, természetesen az alapoktól indulva, fokozatosan haladva az egészen kifinomult részletek felé:

  1. Szó esik a haj felépítéséről és működéséről, majd részletes bepillantást nyerhetsz a színmegváltoztatás alapjaiba is.
  2. Megismered a Wella Professionals széles portfólióját és megtanulod, hogy mikor, milyen termékhez kell nyúlni a megfelelő eredmény eléréséhez.
  3. Elsajátítod a gyors és hatékony kommunikáció lépéseit is, hiszen a pontos hajdiagnózis felállítása a kulcs a sikeres szolgáltatáshoz és az elégedetten távozó vendéghez.
  4. A hajvágás alapismeretein keresztül gyakorlatot szerzel a legújabb formázási trendek területén és inspirációkkal gazdagodsz.
  5. A Wella Professionals csapatával közösen felfedezed a közösségi média használatának előnyeit, amik garantáltan segítenek majd vállalkozásod sikeres beindításában.

Mire számíthatsz még?

A fodrászat a legkreatívabb, legművészibb szakmák közé tartozik, így ehhez méltóan a Nyári Akadémia az átadott tudás mennyisége és minősége mellett a fodrászoktatás módjára is kiemelt figyelmet fordít. Ebből kifolyólag a tanfolyam felépítése nemcsak a frontális oktatási forma jegyeit képviseli – azaz nem csak jegyzetelni fogsz –, hanem rendkívül fontos szempontként a sokszínűségből, a változatosságból, valamint az életközeli tapasztalatokból áll össze.

Bizonyított tény, hogy a vizuálisan bemutatott dolgok sokkal könnyebben ragadnak meg az ember emlékezetében, így a Wella Professionals szakemberei törekednek majd az elmondottak vizuális ábrázolására, bemutatására is. Ha csatlakozol, lehetőséged lesz babafejen, valamint modelleken is gyakorolni az elsajátított technikákat annak érdekében, hogy egy igazán élethű szituációban is kipróbálhasd magad.

A képzés során kiemelt hangsúlyt kap majd a kommunikáció és annak oktatása is, ami egy pályakezdő esetében a sikeres karrier elindításának egyik alappillére lehet.

…és végül, de nem utolsó sorban, ami talán a legfontosabb: a Nyári Akadémia nem csupán egy képzés lesz, sokkal inkább egy családias hangulatú, „tábor-feelinget” adó, barátságos közösségi élmény is, ahol minden nap és minden pillanat jó hangulatban telik majd!

EXTRA INFÓ: 2022 januárjában az oktatássorozat folytatódik az 5 napos Téli Akadémiával!

Csapj le egy hihetetlenül kedvező lehetőségre!   

Jelentkezz a Wella Professionals fodrászképzésére még július 10.-e előtt, hogy kedvezményes áron, mindössze 90.000 Ft értékű tanfolyamdíj ellenében vehess részt egy kihagyhatatlan programsorozaton, a Nyári Akadémián!

Wella-Professionals-Nyari-Akademia-2

Ha kedvet kaptál a Nyári Akadémiához, a további részletekért KATTINTS IDE, és látogass el a Wella Professionals weboldalára, vagy keresd fel a Wella területi képviselőit! 🤩

Wella Professionals területi képviselők:

Boros Balázs:

Heredea Réka:

Korponai Klára:

Kaisz Linda:

Markó László:

  • tel.: +36-70-612-4506
  • e-mail: laszlo.marko@sirowa.com
  • terület: Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén

Pais Róbert:

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Wella Professionals Hungary

Lájkold és oszd meg a cikket,  hogy mindenkihez eljusson a szuper lehetőség híre – köszönjük! ✌️

Közzétéve: 2021-06-29 15:34