WE CREATE – íme az év egyik legnagyobb szépségipari rendezvénye

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-cover

Már megszokhattuk, hogy a Wella Professionals csapata mindig valami nagyszabásúval rukkol elő, de szerencsére ez most sincs másképp! Korlátozás ide, karantén oda, íme az év egyik legnagyobb szépségipari rendezvényének, a WE CREATE online fodrászeseményének a beharangozója! A legfontosabb információkért görgess tovább!

Egy közösségkovácsoló online esemény

Dobpergés és örömujjongás közepette bejelentjük, hogy idén egy olyan szuper nemzetközi online Wella Professionals esemény kerül megrendezésre, ami biztosan segít majd összerázni a fodrászközösséget. Ez nem más, mint a WE CREATE, ami egy inspiráló, oktatási és üzleti célú témákban gazdag digitális rendezvény: maximalizálja a fodrászok szakmai és személyes fejlődését. A világ minden tájáról érkező Wella Professionals Top Artistok és Nagykövetek célja, hogy kiemelkedő show-kal, döbbenetes frizuraátalakításokkal és a ütős hajtippekkel kápráztassák el az online nagyközönséget.

Szívesen megismernéd a Wella Professionals fodrászaiból álló 27 fős művészcsapat pár tagját? Már mutatjuk is őket! Ha lehet egy tippünk, szerintünk azonnal megjön a kedved ehhez a nagyszabású online eseményhez! 

WE CREATE: inspirálódj ikonikus fodrászokkal!

#1 DMITRY VINOKUROV

Dmitry a fodrászipar egyik legkreatívabb tehetsége: világszínvonalú fodrász, divattervező, a Wella trendmeghatározója. Mindenben inspirációt talál, ami körülveszi; a művészet, az építészet, a mozi és a zene egyaránt megihleti a világhírű lookok megalkotásában. Az Alternative Hair Show által vált igazán népszerű, ikonikus fodrászkarakterré.

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-Dmitry-Vinokurov

WE CREATE fellépő: Dmitry Vinokurov

#2 PATRICK CAMERON

Amikor a fodrászok inspirációt keresnek a hosszú haj formázására, biztos hogy elsők között Patrick Cameron jut az eszükbe. Fantasztikus képességeivel segíti a szakembereket abban, hogy a legbonyolultabb frizurát is egyszerűvé varázsolják. A fodrászelőadások résztvevőit mindig elragadják azok a színházi elemek, amelyeket Patrick a bemutatóin képes megjeleníteni.

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-Patrick-Cameron

WE CREATE fellépő: Patrick Cameron

#3 ROMEU FELIPE

Romeu Felipe a világ egyik vezető colorist specialistája, akinek munkaköre egyedülálló: az ICONIC BLONDE koncepciójának megalkotója, amelyet a leghíresebb brazil modellekkel hozott létre – köztük Yasmin Brunettel, Camila Coutinhóval és Sasha Meneghellel. A szőke frizurákon kívül a vágások és a kivitelezések szakértője is, épp ezért vált Brazília egyik legkeresettebb fodrászává.

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-Romeu-Felipe

WE CREATE fellépő: Romeu Felipe

#4 RENYA XYDIS

Renya Xydis a Wella Professionals egyik legmeghatározóbb kreatív karaktere. Hírességként és szerkesztőként folyamatosan feszegeti a határokat, három évtized alatt vezető szerepet vívott ki az ausztrál fodrásziparban. A világot bejárva olyan kiadványokkal dolgozik együtt, mint a Vanity Fair és a Vogue. Elkötelezettsége révén, Renya a divathetek egyik legkeresettebb szépségipari szakemberévé vált.

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-Renya-Xydis

WE CREATE fellépő: Renya Xydis

#5 DARREN AMBROSE

Darren Ambrose a Wella Professional nemzetközi nagykövete. Nemrégiben Oroszországban, Kínában és New Yorkban tartott előadásokat, ahol teljesen elragadtatta a közönséget technikai képességeivel. 2012-ben nyitotta meg az első londoni show-t, amelyet a Tribute magazin vezetett, 2013-ban pedig megjelent a Professional Hairdresser Live Show színpadán is. Emellett sok világhírű bemutatónak az állandó tagja, ilyen például a Salon International is.

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-Darren-Ambrose

WE CREATE fellépő: Darren Ambrose

Ha szeretnéd megismerni a WE CREATE további fellépő fodrászait is, látogass el a www.wellastudiobudapest.hu/we-create oldalra!

Jelentkezz, és vegyél részt egy kihagyhatatlan fodrászeseményen!

A WE CREATE rendezvény 2021. április 25-én 13:00-tól és 19:00-től lesz elérhető. A Wella Professionals eseményén két műsor lesz szimultán közvetítve, csatornánként négy órányi szakmai tartalommal, amelyet otthonod kényelméből követhetsz nyomon, ráadásul mindezt teljesen díjmentesen! Nézheted tabletről, számítógépről, laptopról vagy telefonról – Te választasz! Ha mindez nem volna elég, további jóhír, hogyha beregisztrálsz, utána 1 hónapon keresztül visszanézheted az online eseményt, felelevenítve ezzel a kedvenc tartalmaidat, vagy azokat az epizódokat, amiket még nem láttál. 

Regisztrálnál? Csak kattints ide: https://www.wellawecreate.com/register/

További információkat itt találsz:

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Wella Professionals Hungary

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legtöbb fodrászhoz eljusson a hír – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2021-04-01 15:27

Wella-Professionals-We-Create-online-fodraszesemeny-cover