VEGAN WORLD 2 – GOLD Haircare Professional 2018 Hungary kollekció

GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_cover

Ismét Magyarországon Skandinávia két ikonikus sztárfodrásza, a GOLD Professional Haircare alapítói, Marco Merie és Victor Moreno. A szeptember 17-i bemutatón először lép színpadra a méltán elismert magyar fodrászhölgy, Kada Szabó Éva is, aki tavasz óta a GOLD márka magyarországi művészeti vezetője. A rendezvényre már most érdemes lefoglalni a helyedet! További részletek:

Ismét Magyarországon Skandinávia két ikonikus sztárfodrásza, a GOLD Professional Haircare alapítói, Marco Merie és Victor Moreno. A GOLD HAIRCARE megálmodói, fejlesztői és tulajdonosai. Victor  Moreno és Marco Merie 17 éve nemzetközileg elismert szakemberek. Victor és Marco korábban dolgozott a Sebastian és a Schwarzkopf Professional márkáknál, mint termékfejlesztő és művészeti vezető. Mindketten abban a szerencsében részesülhettek, hogy alapos képzést kaptak mind a termékfejlesztés, mind pedig a márkamenedzselés területén. Dolgoztak a világ minden táján 9 fashion week rendezvényen. Számos TV-s megjelenésük volt az elmúlt 8 évben saját show-val, illetve mint fodrász szakemberek.  

Marco és Victor, a két kreatív fodrász, szalontulajdonos, a GOLD HAIRCARE márka és Divatház tulajdonosai mindig is valami „jobbra” vágytak. A termékek minden napi tesztelésével sikerült elérniük, amire vágytak, tökéletes hajápoló termékeket alkottak.

GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001

Személyes ajánlásuk: „A GOLD Professional Haircare arra született, hogy fortélyt, szenvedélyt és szerelmet adjon a fodrásziparnak. Sokéves termékfejlesztési tapasztalatunk egyesül Skandinávia vezető kémikusainak és stylistjainak szaktudásával, akik ugyanazt a víziót látják maguk előtt, mint mi a jövő termékfejlesztéseihez.

A GOLD környezetkímélő és környezettudatos hajápoló termékcsaládot Dániában és Svédországban fejlesztjük és gyártjuk. A termékek megfelelnek a legszigorúbb kozmetológiai minőségbiztonsági előírásoknak, melyek Dániában és Ausztráliában a legszigorúbbak a világon. A GOLD hajápoló termékek 100% VEGAN termékek. A rendszer komplett. Forradalmian új festékrendszerünk “Gold Premium Hair Colours” megváltoztatja a fodrászok gondolkodását arról, hogy hogyan használjunk egy hajfestéket. Festékünk argán és fehér tajtékvirág olajat tartalmaz, amelyek egyedi keverésével sokkal egyszerűbb és hatékonyabb a hajfestés, mint azelőtt… természetesen Ammónia, resorcinol, PPD és parabén-mentes!”

GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001

“Teremtjük a DIVATOT – diktáljuk a JÖVŐT”

Szeptemberi budapesti bemutatónkon több, mint  10 női és 4 férfi modell segítségével  mutatjuk be az őszi kollekciónkat. Izgalmas és vibráló színvilágot és trendi formákat mutatunk be egyedi hajvágás technikákkal.

A budapesti bemutatón lép először színpadra a két skandináv sztárfodrász a GOLD magyarországi művészeti vezetőjével, Kada Szabó Évával.

Éva 2018 májusa óta szakmai vezetője a GOLD Professional Haircare márkának. Éva nem sokkal a munka elkezdése után felkérést kapott az alapító tulajdonosoktól a GOLD nemzetközi csapatába is! Első közös munkájuk egy nemzetközi fotózás már meg is történt Dániában, Koppenhágában május végén, amely az előkészítése volt a GOLD első nagy nemzetközi, több, mint 1000 fodrászos bemutatójának, amely 2018 október végén lesz Koppenhágában. A rendezvényre Magyarországról is van lehetőség a részvételre, erről a forgalmazó tud bővebb felvilágosítást adni.

Ha szeretnél egy izgalmas és szexi világot megismerni, ahol a fashion, a divat, a környezettudatosság és a legfrissebb fodrász irányzatok széles skáláját elsajátíthatod, akkor számodra kötelező programot kínálunk 2018. szeptember 17-én!  Mindezt 3 nemzetközileg elismert és a szakmáját rendkívüli alázattal végző szakember tolmácsolásában. A rendezvényre számos további meglepetéssel készülünk, melyekről folyamatos tájékoztatást adunk!  

GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001

VEGAN WORLD 2 – GOLD Haircare Professional 2018 Hungary kollekció

Gyere el a bemutatóra!

2018. szeptember 17. Hétfő

10:00-16:00

LaVida Rendezvényközpont

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Sztárfellépők: Marco Merie, Victor Moreno, valamint Kada Szabó Éva, a GOLD magyarországi művészeti vezetője

Oktatás módja: elméleti képzés look&learn rendszerben

Célcsoport: Kezdő és gyakorlattal rendelkező fodrászok

Gyere és ismerd meg a Vegan világot!

Szöveg és képek: HairSpa

Közzétéve: 2018-08-21 08:51

GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001
GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001
GOLD_fodraszbemutato_Kada_Szabo_Eva_001