Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt!

skp_igoracolor10_cover

Ha egyszerre szeretnél új hajszíneket kipróbálni és felturbózni szalonszolgáltatásaid listáját, akkor elérkezett az ideje, hogy megismerd a Schwarzkopf Professional kibővült termékcsaládját. Az IGORA COLOR10 nemcsak új hajszínekkel egészítette ki termékszortimenjét, de létrehozott egy új hajfestés szolgáltatásra megalkotott márkát is. Nem győzöd kivárni a hatóidő végét, szeretnél időt spórolni egy hajfestés során is? Varázsolj vendégednek trendi hajszínt, csupán 10 perc alatt!

Új lookok és szalonszolgáltatások az IGORA COLOR10 termékeivel

Az új IGORA COLOR10 szolgáltatások a természetes és hideg árnyalatok lenyűgöző választékát kínálják, amelyek mindegyikével kifinomult, diszkrét, mégis trendi eredményeket érhetsz el. A Schwarzkopf Professional csapata két vadonatúj, szalonok számára kifejlesztett szolgáltatást alkotott meg, amelyekkel a szakemberek teljes mértékben kihasználhatják az új árnyalatok előnyeit. De mégis hogyan?

#1 Colour Grading technika

Ha egy kifinomult, de egyben vagány lookra vágysz, nincs jobb választás a színeket káprázatosan kiemelő Colour Grading technikánál! A tökéletes hatáshoz szabadkézi technikára és finom árnyalásra van szükség. A folyamat nem bonyolult, csupán a sötétebb árnyalatokat vidd fel a lenőtt részekre, a haj hosszán pedig dolgozz szőkébb tónusokkal. A végeredmény garantáltan tökéletesen természetes hatású lesz!

#2 Shine Halo Look

A Shine Halo Look egy finom árnyalatokat kombináló, multidimenziós hatású stílus. Ennek elkészítésénél három különböző árnyalattal kell dolgoznod, amelyeket hátulról előre, leválasztásonként kell felvinned a hajra. A leválasztások mértékét és a kiválasztott árnyalatokat igazítsd a haj hosszához és sűrűségéhez, hogy az eredmény mindenképp egy ragyogó, vendég szemét és szívét elkápráztató frizura legyen.

skp_igoracolor10_ (3)

10 perces trendi hajszín, Fast-Colour technológia, gyümölcsöző szolgáltatás

Benned is biztosan felmerült a kérdés, hogy mégis hogyan lehetséges, hogy több órával ellentétben most elég legyen 10 perc egy új hajszín eléréséért? A válasz pofon egyszerű: Fast-Colour technológia. A gyorshordozóként működő aminosavhordozó-technológiának köszönhetően, a színpigmentek sokkal gyorsabban képesek beépülni a hajszálakba, és ez még nem minden! Az IGORA COLOR10 nem csak, hogy rengeteget időt megspórol számodra, de ápoló formulájának köszönhetően hosszantartó színeredményt és akár teljes fedést is biztosít. A teljes termékszortiment összesen 32 árnyalatból áll, amelyek teljes mértékben keverhetőek egymással. Ez nem jelent mást, mint egy üzleti potenciált és egy felvirágzó szolgáltatást, ami csak rád vár!

skp_igoracolor10_ (2)

Mire vársz? Varázsolj trendi hajszínt 10 perc alatt!

 

Szöveg: Schwarzkopf Professional & Fodrászinfó

Képek: Schwarzkopf Professional

Tíz perc kevés egy hajfestéshez, de annál több ahhoz, hogy megoszd és lájkold ezt a cikket! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-06-27 18:04

skp_igoracolor10_ (2)
skp_igoracolor10_ (3)
skp_igoracolor10_ (1)