Kiemelt tartalom
Trend
Eleven Australia életérzés Londonban
Trend
Alkalmi frizura trend 2019 by Patrick Cameron
Beszámolók
Salon Expert kongresszus 2019: L’Oréal életérzés Törökországban
Korábbi hírek
Nézetek
Lista
Képes
Termékek
5+1 KEVIN.MURPHY ajándékcsomag-ötlet karácsonyra
Trend
Guy Tang Salon Live 2019: “Nincsenek titkaim, mindent megosztok.”
Trend
A Sassoon Akadémia 65. évfordulójának megünneplése
salon_international_mahogany_cover
GLAM POP COLLECTION 2019 by Mahogany

A Mahogany csapatától már megszokhattuk, hogy évről-évre egyre vagányabb oktatószemináriummal és kollekcióval jelenik meg a Salon International színpadán. Ez idén sem történt másképp, most egészen a punk-rock kultúra legjavából inspirálódott, amiből megalkotta a formában és színekben is extrém Glam Pop kollekciót. Ezt figyeld!

Trend
echosline_cserkeszolo_beszamolo_cover
“Érzed, hogy számítasz.” – ECHOSLINE cserkeszőlői képzés beszámoló

Az ECHOSLINE kétnapos cserkeszőlői szemináriumát már tűkön ülve vártuk, hiszen 200 szakember jelentkezett, hogy részt vegyen egy közös szakmai kikapcsolódáson. A hatalmas létszám ellenére a résztvevő fodrászok egytől-egyig családias hangulatról és egy meghatározó hétvégéről számoltak be nekünk. Szakmai élménybeszámoló következik.

Beszámolók
Szirmak_Szilardne_interju_Fodraszinfo_cover
“A munkás éveim erkölcsileg is lezárultak” – interjú dr. Szirmák Szilárdnével

Dr. Szirmák Szilárdné – leánykori nevén Háry Emese – kémia-biológia szakos diplomáját az ELTE falai között szerezte, de végül mégsem a hagyományos gimnáziumi tanítás mellett döntött. 1967-től kezdve számtalan szépségipari dolgozónak alapozta meg szakmai és anyagismereti tudását az egykori 12. sz. Ipari és Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakmunkásképzőben. Idén nyáron a példaértékű oktatói tevékenységének elismeréseként Magyar...

Interjúk
Matrix_fesztival_2019_cover
Matrix fesztivál 2019: Stronger Together

A Matrix márka egy fiatalos és mindig innovatív vonalat képvisel a fodrászpiacon. A trendi frizurák és előremutató technikák mellett a cég különös hangsúlyt fektet a a közösségépítés és hangulatteremtés fontosságára. A Matrix idén Szlovákiában egy három napos fesztivál keretében ünnepelt és inspirálódott, ahol a szakmaiság mellett a szórakozás sem maradt el.

Fodrászhírek
kutyabarat_szalonok_Terra_Hajstudio_cover
Kutyabarát szalonok listája 2019: kiskedvencek titkos fodrász élete

Kutyabolond vagy? A kiskedvenced nélkül már egy tapodtat sem mozdulsz? Keresed és kutatod azokat a helyeket, ahová együtt utazhatsz négylábú barátoddal? A Fodrászinfó szakasszisztense, a Soma névre keresztelt magyar vizsla most összegyűjtötte számodra a legszimpatikusabb kutyabarát fodrászszalonok listáját. Ezt imádni fogod!

Business
HairContrast_ujdonsagok_beszamolo_cover
HairContrast termékújdonságok egyenesen Dániából

A HairContrast cég Európa egyik vezetővállalata, hogyha hajproblémák megoldásáról van szó. Az egyedülálló termékpalettájuknak és szolgáltatásaiknak köszönhetően világszerte segítenek a hajhullásban és kopaszodásban szenvedő emberek életén. 2019. október 10-én a Peter Andersen, a HairContrast alapító-tulajdonosa Magyarországra érkezett, hogy bemutassa a vállalat forradalmi újdonságait.

Fodrászhírek