Kiemelt tartalom
Termékek
Luxus hajformázás extra védelemmel: JOICO Styler 2.0 hajvasaló
Beszámolók
Indíts tiszta lappal, indíts tiszta hajjal! – Malibu C detox kezelés tesztelése
Beszámolók
Egy fergeteges L’Oréal Professionnel bemutató a világhírű Min Kim-mel
Korábbi hírek
Nézetek
Lista
Képes
Beszámolók
Wella Randevú 2020: szakmai bemutató Valentin napra hangolva
Trend
Kortalan szépség: The Philosophy Collection by LF Salon
Események
Save The Date: bemutatókörútra indul az Echosline csapata
Subrina_ujdonsagok_Plex_Phi_Mask_cover_uj
Exkluzív Subrina Professional újdonságok a Stella termékkínálatában

A Stella életében egy kirobbanó sikerrel indult az újév, a sor pedig folytatódni látszik. Az innovatív termékkínálat immáron két exkluzív újdonsággal bővült, amelyek biztosan sokak szívét megdobogtatják majd. Ismerd meg a Subrina Plex Lightener világosítóját, és a professzionális hajápolás legújabb üdvöskéjét, a Phi Special maszkot!

Termékek
MalibuC_bemutato_cover
A hajápolás úttörője: életmódváltás a Malibu C termékeivel

Az állat- és környezetvédelem fokozatos térnyerése óta már elképzelhetetlen, hogy egy brand ne fektessen hangsúlyt a termékeinek természetes előállítására. A legnagyobb fodrászati márkaképviseletek mind azon dolgoznak, hogy az ember mindennapos tevékenységeibe becsempésszék a tudatos életmódváltást. Sokan nem tudják azonban, hogy a problémamegoldásra már sokkal korábban elkezdték keresni a választ. 1985-ben megszületett a Malibu C brand...

Termékek
Balayage_Air_Touch_trendanyag_cover
Balayage Air Touch – az őrület 2020-ban is folytatódik

A balayage festési technikákkal egy végeláthatatlan vendégigény vette kezdetét. Habár a nemzetközi nagyágyúk legtöbbször úgy nyilatkoznak, hogy a balayage már a múlté, mi úgy vesszük észre, hogy évről-évre csak nagyobb a hype körülötte. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy az őrület 2020-ban is folytatódik, aminek a középpontjában az Air Touch lesz. Mondjuk vagy mutassuk?

Trend
TOP_HAIR_Die_Messe_szakvasar_2020_cover
5+1 ok, amiért ott a helyed az idei TOP HAIR – DIE MESSE szakvásáron

Egy szavunk sem lehet az újévet illetőleg, hiszen már januártól kezdve, megállás nélkül pörögnek a szakmai rendezvények – csak győzzünk válogatni közülük! Úgy gondoljuk, hogy most egy újabb kihagyhatatlan lehetőség közeleg, ez pedig nem más, mint a TOP HAIR – DIE MESSE szakvásár! Utazásra és szakmai feltöltődésre vágysz? Ott a helyed!

Fodrászhírek
Europe_Beauty_Fest_2020_cover
Europe Beauty Fest 2020: világsztárok Magyarországon

Egy nap, amikor fodrász világsztárok látogatnak el hozzánk, egy nap, amikor a hazai szakmai elit összegyűlik, hogy megmutassák az idei év legnagyobb trendjeit! Az Europe Beauty Fest 2020 változatos line up mellett várja az érdeklődő fodrászokat: szakmai versenyek, look&learn bemutatók ugyanazon a napon! Minden fontos részletért olvass tovább!

Események
Ross Charles_Sospiri_Collection_cover
Ross Charles Sospiri Collection: női frizuraváltozatok

Szereted, amikor egy trendanyagban változatos formákkal és színekkel találkozhatsz? Akkor Ross Charles Sospiri kollekciója biztosan a kedvedre lesz. Az elkészített alkotásokban egyszerre találkozhatsz rövid, hosszú, de tépett frizurákkal is, mi több, a göndör fürtök szerelmesei sem maradnak inspiráció nélkül. Nézd csak!

Trend