Kiemelt tartalom
Interjúk
Karantén utáni gondolatok: interjú Sebestyén Jocival
Termékek
KEVIN.MURPHY #SHELFIE: partnerként is szabadon
Trend
Schwarzkopf Professional UK INSPIRE trendanyag 2020
Korábbi hírek
Nézetek
Lista
Képes
Fodrászhírek
A Salonic 5+1 legnépszerűbb tulajdonsága fodrász szemmel
Interjúk
Virág Dóra mesélt az OSiS+ Made to Create élményeiről
Fodrászhírek
A 2020-as Salon International nagy dobása: Colour Stage
Indola_Smart_Street_Style_Summer_Collection_2020_cover
Nyári trendanyag előfutár: INDOLA Smart Street Style 2020

Szeretnél kicsit kiszakadni a mindennapokból és boldog színekkel, felszabadult lookokkal inspirálódnál? Akkor ideje végigpörgetned az INDOLA nyári frizura kollekcióját, a Smart Street Style 2020-as trendanyagot!

Trend
Hedge_Hair_Authentic_Bride_Collection_2020_cover
Esküvői frizura trend 2020

Őszinte, természetes és hiteles: a szépségipari trendek már egy ideje e három fogalom köré épülnek. Ennek köszönhetően a fodrász szakemberek is ihletet kapnak, és olyan perspektívát tárnak elénk, ami gyönyörű, elegáns, mégis eltér az megszokottól. Ilyen számunkra Zsuga Gabriella legújabb esküvői trendanyaga is, az Authentic Bride Collection 2020.

Trend
JOICO_Dream_Blowout_cover
JOICO DREAM BLOWOUT – ha unod a hajszárítást!

A JOICO márkánál időről-időre és hihetetlen tempóban jelennek meg olyan 21. századi és modern termékek, amelyek a professzionalitáson túl, szinte azonnal a vendégek kedvenceivé válnak. Így született meg a JOICO DREAM BLOWOUT hővédő- és szárítókrém is, ami képes felére csökkenteni a hajszárítás időtartamát. Hát ez tényleg egy álom, mutatjuk mit érdemes tudnod róla!

Termékek
Dan_Spiller_Collection_cover
Dan Spiller & Marc Antoni Collection: a hajfestés egy életérzés

Mindig csodálattal figyeljük, hogy a szakemberek milyen elhivatottá tudnak válni a fodrászat különböző területei iránt. Dan Spiller és Marc Antoni egyértelműen a hajfestés mellett tették le a voksukat, ezért a kollekciójuk középpontjában is ez a szegmens dominál. Ha rajongsz a nem mindennapos intenzív színekért, akkor ezt a trendanyagot imádni fogod!

Trend
SKP_Muted_Desert_cover
Készítsd el az IGORA Muted Desert gyönyörű semleges árnyalatait!

A 2020-as trendek mind arra akarják felhívni a figyelmünket, hogy szükség van a klasszikus elemek újraértelmezésére. Éppen így született meg az idei Essential Looks REFINED TRADITIONS inspirációja is, amelyben a gyönyörű semleges árnyalatokat az IGORA Muted Desert hajfestékekkel alkották meg a Schwarzkopf Professional szakemberei. Készíts Te is csodálatos hajszínt vendégeidnek step by step anyagunk segítségével!

Trend
karanten_utan_ferfi_frizura_cover
Karanténból fodrászatba: a legnagyobb férfi frizura átváltozások

Most egy picit változtattunk a megszokott karanténból fodrászatba sorozatunkon! Arra kértük a Fodrászinfó Pro szakembereit, hogy az átváltoztatások fotóin mindenképpen férfi frizurák legyenek. Az új hazai trendanyagunkban kicsiknek, nagyoknak egyaránt találsz inspirációt – görgess tovább!

Trend