Ünnepelj együtt a Salonic csapatával, és nyerj egy éves előfizetést!

Salonic_szuletesnap_cover

A Salonic időpontfoglaló rendszer egy úgy dimenzióját hozta el a szalonmenedzsment világának. Napjainkban már több, mint ezer szépségipari szakembernek segít az üzlet policy fenntartásában, illetve több tízezer vendégnek biztosít időpontot arra a bizonyos “én időre.” Nem is hinnéd, de a Salonic már a 2. születésnapját ünnepli, és most az örömét veled is megosztja! Hogyan? Már mutatjuk is!

2. születésnapját ünnepli a Salonic online időpontfoglaló rendszer 

Öt évvel ezelőtt Bogdán Dávid fejében megszületett egy ötlet és egy komoly elhatározás, ami végül Magyarország egyik legjobb online időpontfoglaló rendszerévé vált. A sikerre nem is kellett sokat várni, hiszen a Salonic még csak a második születésnapját ünnepli, de már

  • több mint ezer szépségipari szakember belátta, hogy az online szalonmenedzsment világra szüksége van,
  • több tízezer vendég életét könnyíti meg az azonnali és gyors bejelentkezéssel,
  • 2019-ben elnyerte az “Év honlapja” díjat a szolgáltatás kategóriában!

A Salonic világának népszerűsége nem kizárólag a rendszer profi működésében rejlik, sokkal inkább abban a maximális emberközpontúságban, ahogyan a csapat kiszolgálja a közönségét és az ügyfeleit. Ezt bizonyítja most a szülinapi nyereményjátékuk is, amelyet a Salonic 2. születésnapja alkalmából szerveznek. Igaz, ez a lehetőség most az újdonsült partnereket érinti – azaz azokat a szakembereket, akik még nem rendelkeznek a Salonic rendszerével, de szeretnének. Te is közéjük tartozol? Görgess tovább!

Salonic_szuletesnap_4

Salonic születésnapi nyereményjáték

Már egy ideje foglalkoztatnak az online időpontfoglaló rendszerek, de még nem tudod, hogy kihez fordulj segítségért? Akkor figyelj, mutatjuk az utat! Ha szerencsés vagy, most egy éven keresztül ingyen és bérmentve megtapasztalhatod az újtechnológia kedvező hatását, ugyanis a Salonic csapata születésnapi nyereményjátékot hirdet, ami kifejezetten az új partnereknek szól. 

Ha nem rendelkezel még Salonic előfizetéssel, akkor irány a cég Facebook oldala, mert a fődíj egy 1 éves PRO előfizetés, aminek értéke 258.000 Forint, és ez még nem minden. Az egyszerű játékszabályok betartásával, két további szerencsés is bezsebelheti a 60.000 Forintos SMART csomagok egyikét. Itt most tényleg nincs vesztenivaló, aki mer, az nyer!

Így vehetsz részt a játékban:

  1. Keresd fel a Salonic születésnapi posztját!
  2. Lájkold és oszd meg!
  3. A poszt alatt kommentárban jelöld meg azt a 2-3 ismerősödet vagy kollégádat, akikről úgy gondolod, hogy hasznos lenne számukra a Salonic rendszere!
  4. Mindezek után igényeld a 30 napos ingyenes próbaverziót a Salonic hivatalos weboldalán!

Így vehetsz részt a játékban meglévő ügyfélként:

A születésnapi nyereményjáték ugyan az “újoncokat” érinti, de a Salonic meglévő partnereként, Te is osztozhatsz mások örömében. Jótündérként oszd meg a Salonic születésnapi posztját és kommentárban jelöld meg azokat a kedves kollegáid, akik örülnének a nyereménynek, ezzel is felhívva a figyelmet a kihagyhatatlan lehetőségre! 🙂

További részletek:

#1 A nyereményjáték részleteiről és játékszabályzatáról bővebben a Salonic Facebook oldalán olvashatsz, de mielőtt eltévednél, egy kattintással a játékhoz teleportálunk Téged, úgyhogy irány a születésnapi poszt!

#2 A nyertesek 2020. február 26-án egy élő videóban lesznek kihirdetve, ezért csekkolj be az eseményre itt!

#3 A Salonic nyereményjáték 2020. február 25-én éjfélkor lezárul!

Salonic_szuletesnap_1

Salonic_szuletesnap_3

Nyereményjátékra fel! 😉

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salonic

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson a kihagyhatatlan lehetőség! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-01-31 17:22

Salonic_szuletesnap_3
Salonic_szuletesnap_3
Salonic_szuletesnap_3