Trend hajfestés oktatás

trendhajfestes_wella_cover

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Wella Professionals megújult csapata egy saját, általuk megálmodott kollekciót készítenek számotokra a napokban és ennek jegyében szeretettel várnak téged a kollekcióhoz kapcsolódó trend hajfestési képzésükön. A kollekció megálmodói és létrehozói: Csonka Tímea, Képíró Tamás, Matos Tekla, Pápai Gábor, Pulya Misi. Wella Professionals őszi & téli kollekció oktatás – trend hajfestés a Wella Professionals oktató csapatától!

Wella Professionals őszi & téli kollekció oktatás – trend hajfestés a Wella Professionals oktató csapatával

Mi az aktuális divat a hajszínek világában és hogyan készülnek ezek a színek? Az ehhez hasonló kérdések nap mint nap elhangzanak a vendégektől. Fontos, hogy naprakész legyél, és pontosan meg tudd fogalmazni és persze elkészíteni. A vendég az online világnak köszönhetően naprakész és jól informált, de fontos számára a fodrásza véleménye és tanácsa és persze, hogy az aktuális divat hogyan valósítható meg az ő személyiségének és stílusának megfelelően.  Így nekünk fodrászoknak naprakésznek kell lennünk, hiszen a közösségi oldalaknak köszönhetően a #grannyhair, #tigereye, #sombre, #unicornhair, #pinkhair stb., a különböző keresőszavak, amelyek meghatározzák a vendég igényeit. A Wella Professionals oktatói megosztják veletek hogyan inspirálódtak a színek világát illetően a kollekció készítését megelőzően, mitől lesz „mai” egy hajszín és milyen technikákat alkalmaztak. A színnek természetesen összhangban kell lenni a hajvágással, a formával és legfőképpen a vendég személyiségével, hiszen ez az ami irányítja a trendeket.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

trendhajfestes_wella_1

Jelentkezz a Wella Professionals trend hajfestés oktatására!

Oktatás időpontjai és oktatói

2018. október 1. (hétfő) – Matos Tekla és Képíró Tamás

2018. október 18. (csütörtök) – Csonka Tímea és Képíró Tamás

2018. november 19. (hétfő) – Képíró Tamás és Pulya Misi

 

Oktatás időtartama

10.00-17.00

 

Oktatás helyszíne

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

Oktatás díja

26.000 Ft  (Sirowa Hungary partnerek 50%-os kedvezményben részesülnek)

+ 20.000 Ft a babafej ára, amennyiben a gyakorlati részt babafejen szeretnéd elkészíteni (az általunk biztosított modell helyett). A babafejet a tanfolyamot követően a résztvevő hazaviheti. A babafej árára az 50%-os kedvezmény nem vonatkozik. Kérjük, jelentkezésnél tüntesd fel, amennyiben babafejen szeretnél dolgozni.

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

A Wella Professionals képzésére ide kattintva tudsz jelentkezni:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

 

Szöveg és képek: Wella Professionals Hungary

 

 

Közzétéve: 2018-08-12 23:03

trendhajfestesesvagas_londa_1
hajfestesitechnikak_wella_cover
trendhajfestesesvagas_londa_1