Törj a csúcsra 2021-ben a digitalizációval!

Salonic_torj_a_csucsra_2021_ben_cover

Kétségtelen, hogy a legegyszerűbb évről évre előhúzni a jól megszokott papír határidőnaplót, és elkezdeni beleírni a jövő évi időpontokat. Azonban egy analóg naptár soha nem fog annyit tudni, mint egy profi online időpontfoglaló- és vendégkezelő rendszer! Tudtad, hogy most hatalmas kedvezménnyel juthatsz hozzá Magyarország egyik legmenőbb platformjához? Görgess tovább!

A Te 2021-es naptárad képes…

 • …időpont emlékeztető SMS-t és e-mailt írni a vendégeidnek?
 • …összegyűjteni és beírni magának a Facebook-ról, telefonról és e-mailből érkező időpontokat?
 • …követni a termékeladásodat és az anyagfelhasználásodat?
 • …optimalizálni az üzletkihasználtságot akciós időszakokkal?
 • …hírlevelet küldeni vendégeidnek az aktuális újdonságokról és kedvezményekről?
 • …ajándékutalványt készíteni és értékesíteni?
 • …esetleg bankkártyás fizetést lebonyolítani vagy online számlát készíteni?

Amennyiben egy vagy több kérdésre IGENNEL válaszoltál, akkor mi is kérünk egy ilyen naptárat! Nemleges válaszok esetén azonban azt tanácsoljuk, komolyan gondolkozz el rajta, hogy a 2021-es évet már egy online naptárral indítod! Mutatjuk a a jelenlegi kedvezményes lehetőséget!

Készülj fel az újévre a Salonic-kal!

Ha Salonic-ra váltasz két lehetőséged van, attól függően, hogy mire akarod használni a rendszert:

1) Salonic “belső naptárként”

Választhatod azt az utat, hogy egy úgynevezett “belső naptárként” a vendégadatokat és az időpontokat te magad vezeted be, az eddigi személyes, telefonos és egyéb bejelentkezések alapján.

 • Így szépen nőni fog az adatbázisod, melyet marketingcélokra fel tudsz használni, például: SMS-kampány, hírlevél. Ezek a funkciók könnyen elérhetőek és használhatóak a Salonic-ban!
 • Ha professzionális felhasználásra készült díjcsomagot választasz, használni tudod a kasszát, a raktárkészlet-kezelést, a bankkártyás előlegfizetést, az elektronikus számlázást stb.
 • Vendégeidnek tudsz küldeni időpont-emlékeztetőt, hírlevelet, névnapi köszöntőt, ajándékutalványt, és ha saját szalonod van, átláthatod a munkatársak naptárjait, valamint az üzletkihasználtságot.

KIKNEK AJÁNLJUK?

Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akiknek nagy létszámú, kiépített vendégköre van, és csak akkor tud új időpontot beírni, ha lemondás történik. Valamint olyan szalonoknak, ahol az összes bejelentkezést recepciós koordinálja.

Salonic_torj_a_csucsra_2021_ben_2

2) Salonic online bejelentkezési felületként

Amennyiben fontos számodra, hogy új vendégek érkezzenek a szalonodba és bárhonnan, bármikor tudjanak időpontot foglalni hozzád, akkor használd a Salonic online bejelentkezési felületét!

 • Az online bejelentkezési felület hozzákapcsolódik a digitális naptáradhoz, így összehangolja a manuálisan bevitt időpontokat és az online foglalásokat.
 • Amennyiben automatizálod, semmi dolgod nincs, csak fogadni a vendégeket. Azonban ha kontrollálni szeretnéd a bejelentkezéseket, úgyis be tudod állítani, hogy a jóváhagyásod után történjen meg az időpontfoglalás.
 • A Salonic online foglalási platformját könnyen összekötheted a Facebook profilod “Foglalj most” gombjával, és beintegrálhatod a weboldaladba is.

Salonic_torj_a_csucsra_2021_ben_1

Szeretnél egy 50%-os Salonic kedvezményt? Mutatjuk az utat hozzá!

Kell ennél nagyobb szabadság?! Vagy még mindig ragaszkodsz a papírnaptáradhoz? Nyugi, nem kell azonnal megválnod tőle, akár párhuzamosan is használhatod őket egy darabig, és elég akkor eltenned a fiókba, amikor már otthon érzed magad a Salonic rendszerében! De ha ránk hallgatsz, ne várj tovább, nyiss új fejezetet az életedben 2021-től a Salonic online naptárával:

ha 2020. december 31-ig ingyenes próbaverziót igényelsz a Salonic-nál, akkor előfizetéskor 50% kedvezményt kapsz az első 3 hónapban a SMART és PRO csomagok árából!

FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET? KATTINTS IDE!

Ha időben beregisztrálsz, már az idei karácsonyi kampányodat is kibővítheted online értékesíthető ajándékutalványokkal! Kár lenne kihagyni, nézd meg milyen egyszerű elkészíteni:

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 Így szabadulj meg fodrászként az adminisztrációs terhektől: Salonic & Billingo

#2 Salonic “egypercesek”: így gazdálkodj okosan az időpontjaiddal!

#3 Salonic időpontfoglaló rendszer: ha akarod sima naptár, ha akarod sokkal több

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg, képek, videó: Salonic

Hasznosnak találtad a cikket? Köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-12-14 15:55

Salonic_torj_a_csucsra_2021_ben_cover