TOP HAIR 2020: szombat esti megnyitó Kevin Murphy módra

TOPHAIR_2020_Kevin_Murphy_cover

A fodrászvilágban sosincs megállás, amit mi sem bizonyít jobban, hogy sorra érkezünk 2020 legmenőbb szakmai programajánlataival. Az idén 16. alkalommal megrendezésre kerülő TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf szakvásár ugyan még nem sok részletet árult el az oldalán, de azt biztosan tudjuk, hogy már javában folynak az előkészületek. Kevin Murphy személyében meg is érkezett az első fodrászati húzónév!

TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf 2020

Kevin Murphy nyitja meg a szombat esti fodrász show-t

A 2020-as TOP HAIR – DIE MESSE szakvásár látogatói újabb lehetőséget kapnak, hogy élőben találkozhassanak a legnagyobb példaképeikkel, és mindeközben megismerjék az idei trendek alakulását. A düsseldorfi szépségipari workshop 2020. március 7-8. között látogatható, ahol 450 márkaképviselet várja, hogy elkápráztassa saját közönségét. Mindemellett a szakmai bemutatókban sem lesz hiány, területenként közel 180 show fog inspirációt nyújtani a szépségipar dolgozóinak. A részletekről még mi magunk sem tudunk sokat elárulni, de a fodrászoknak azt üzenjük, már most érdemes becsekkolni a rendezvényre, ugyanis a Show Hall 15-ben a világhírű session stylist, Kevin Murphy nyitja meg a szombat estét!

TOPHAIR_2020_Kevin_Murphy_1

90-es évek, pop kultúra, fodrászat és individualitás

Biztos lehetsz benne, hogy Kevin Murphy és csapata nem aprózza el a megnyitót, ugyanis az új BANG BANG kollekciójának bemutatója mellett a 90-es évek popkultúrájába kalauzol minket. Lehetőségünk nyílik tehát visszautazni a “Banksy mint legfőbb művészeti értékteremtő” időszakába, ahol újra átélhetjük a brit divatkultúra reneszánszát. A színpadot garantáltan átjárja majd a retró feeling, hiszen a kifutó a “mod” és a “dandy” stíluselemekkel lesz tele. Ha mindez nem volna elég ne aggódj, a 2019-ben debütáló NORTH kollekció titkaiba is betekintést nyerhetsz – amiről már itt írtunk pár szót –, és ahol előtérbe kerülnek a tavalyi divatvilág mozgatórugói: az identitás és az individualitás. 

 
Kedvet kaptál? A további részletekért kövesd az oldalunkat, illetve látogass el a TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf hivatalos weblapjára is!
 
 
Szöveg: Fodrászinfó
 
Forrás és képek: TOP HAIR – DIE MESSE Düsseldorf
 
Ha érdekesnek találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-01-24 10:45

TOPHAIR_2020_Kevin_Murphy_cover
TOPHAIR_2020_Kevin_Murphy_cover
TOPHAIR_2020_Kevin_Murphy_cover