Tipp a sikeres szalon vezetéséért

mindig van valasztas_cover

Annyi praktika van már arra, hogy hogyan legyünk sikeresek és hogyan hozzunk létre virágzó vállalkozásokat. Mindig van pár tipp arra, hogy milyen főnökök legyünk, hogyan kellene viselkednünk és mit kéne gondolnunk a dolgokról. Mi is hoztunk nektek a témában egy fodrászos listát, hogy tudjátok. Íme a mi tippjeink a sikeres szalon vezetéséért. 

Tipp a sikeres szalon vezetéséért

mindig van valasztas_02
Tipp a sikeres szalonért: tudd, hogy mindig van választásod

Hosszú és rögös az út a sikeres szalonig…

Ha szeretnénk egy sikeres szalont vezetni, vagy egy ilyen csapat tagja leni, akkor bizony sok akadállyal fogunk találkozni ezalatt az út alatt. És csak akkor lehet eredményes ez a folyamat, ha ezeket az akadályokat legyőzzük, ha nem adjuk fel.

Választhatjuk azt, hogy mindent hagyunk a régiben, vagy választhatjuk azt is, hogy változtatunk a dolgokon és egy új, sikeresebb úton haladunk tovább.

Hiszen az élet is így működik. Választhatunk olyan opciót, hogy hagyjuk, hogy legyőzzenek, vagy harcolunk. Harcolunk az akadályokkal és a nehézségekkel, harcolunk a rosszakarókkal, az emberekkel, akik csak hátráltatnak, harcolunk a világgal. Megéri? Egyértelműen meg. Csak így érhetünk el igazán eredményes dolgokat. Tudnunk kell, hogy ha a padlón vagyunk is, akkor is van választásunk.

Mint mindenhol az életben, egy fodrászüzletben is történhetnek rossz dolgok, bukhatunk nagyot, de ez nem azt jelenti, hogy vége.

És ha be is következne, ez nem jelenti azt, hogy csak egyetlen út van: a feladás. Mindenkinek megvan a maga története, a saját gondjai, harcai és élete. Minden ember más és más, életfeladata bonyolult. Soha nem vagyunk egyedül a problémáinkkal és gondjainkkal, épp ezért inspirálódhatunk más történeteiből és tapasztalataiból. Higgyük el: mi is meg tudjuk csinálni, mi is fel tudunk állni a különböző csapások után!

mindig van valasztas_01
Tipp a sikeres szalonért: tudd, hogy mindig van választásod

Válasszuk a sikeres szalon felé vezető utat

Tudjuk, a könnyebb út az egyszerűbb választás, de nem a legeredményesebb. Nem érdemes csak azért helytelenül dönteni, hogy egyszerűbb legyen minden.

Millió kétség szokott gyötörni minden nap minket. Minek szenvedni annyit a dolgokkal? Miért nem sikerül végre ez jól? Miért nincs soha szerencsém? Ezek minden napos kérdések, és sokszor érezhetjük tényleg azt, hogy a világ ellenünk van. Pedig nem. Nincs ellenünk, de tény és való, hogy sokszor velünk sincs. Mindnyájunknak meg kell vívni ezeket a csatákat, főleg, ha sikeresek akarunk lenni… És ami a legijesztőbb: legtöbbször csak magunkkal kell csatáznunk. És ez a legnehezebb.

mindig van valasztas_03
Tipp a sikeres szalonért: tudd, hogy mindig van választásod

Konklúzió és bátorítás

És mi a lényeg? Soha nem szabad feladni. Ha néha el is keserednénk, csak arra kell gondolni, hogy mindig van választásunk. Feladjuk vagy felkelünk és megyünk tovább a siker felé? Csak rajtunk áll! 

Mi arra bíztatunk mindenkit, hogy higgyen önmagában, céljaiban és álmaiban, hiszen ez a sikerhez vezető út első és legfontosabb lépése. 

 

Szöveg: Kristóf Anikó

Képek: itt, itt, itt, itt

Te hogy gondolkozol erről a témáról? Érdemes tenni az álmaidért? Oszd meg velünk a tapasztalataid Te is kommentben. (Ehhez görgess lejjebb.)

Közzétéve: 2017-12-26 11:11

mindig van valasztas_02
mindig van valasztas_03
mindig van valasztas_02