TIGI Retrospective Collection 2018

TIGI_retrospectivecollection_cover

Vannak pillanatok, amikor a múlt emlékei köszönnek vissza rád egy újra divatba jövő ruhadarab formájában, és van, amikor meglepődve állsz a számtalan modern és innovatív dolog előtt, hogy már valóban itt tartunk. És hogy mitől kavarognak majd benned hasonló érzések? TIGI Retrospective Collection 2018!

A TIGI vadonatúj kollekcióját Anthony Mascolo az emberi szabadsággal és individualitással hozza párhuzamba. A modern gondolkodás ismérve, hogy egyre több lehetőség adódik az egyedi formák, textúrák és színek kötetlen alkalmazására, így kiemelve az emberek különbözőségének szépségét és karakterét. Mindeközben viszont ugyanúgy inspirációt gyűjtünk a múltból – visszatekintünk -,  hogy a jelen és jövő képét képesek legyünk megalkotni. Ehhez nyújt motivációt a Retrospective kollekció!

TIGI Retrospective Collection 2018

Bódi Ákos – a TIGI kreatív igazgatója -, úgy fogalmazott, hogy a haj és a divat rohanó világában a Retrospective kollekció mérföldkőként szembesít azzal a folyamattal, hogy honnan és hová tartunk. A fókuszban mindig az áll, hogy az egyéniség miként képes azonosulni a külsővel, illetve hogyan jelenik meg a részletekben, azaz a színek vagy hajvágások terén. 

Ismerd meg Bódi Ákos munkásságát.

Kattints ide a vele készített exkluzív interjúért!

TIGI_retrospectivecollection_5

TIGI_retrospectivecollection_1

TIGI_retrospectivecollection_3

TIGI_retrospectivecollection_2

TIGI_retrospectivecollection_4

 

Szöveg: TIGI & Fodrászinfó

Képek: TIGI

Tetszik a kollekció? Köszönjük a Like-ot és megosztást! 😉 

Közzétéve: 2018-08-26 20:00

TIGI_retrospectivecollection_5
TIGI_retrospectivecollection_2
TIGI_retrospectivecollection_3