THE VISION 2021: Sassoon Academy Budapesten !! SAVE THE DATE !!

A Wella Professionals elképesztő híreket osztott meg velünk a 2021-es The Vision Show-val kapcsolatban. Hatalmas örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: november végén a Sassoon Academy Budapesten is bemutatja legújabb őszi-téli kollekcióját! Ha mindenképp ott szeretnél ülni a közönség sorai között, görgess tovább, és máris mutatjuk a részleteket!

THE VISION Show 2021 

Hosszas szünet után itt az ideje, hogy Magyarországon eddig soha nem látott fodrászikonokkal és egy különlegesen exkluzív rendezvénnyel ünnepeljük a szakma iránti rajongásunkat! Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Sassoon Academy csapata elfogadta a Wella Studio Budapest meghívását, és ezért egyenesen Magyarországra látogat, hogy egy felejthetetlen show keretein belül felpezsdítse a hazai fodrászok életét.

Mire számíthatsz?

A THE VISION egy kétnapos rendezvénysorozat, ami november 22-én, valamint 23-án kerül megrendezésre, a Wella Studio Budapest otthonában. Ez alatt a két nap alatt lehetőséged lesz megcsodálni a profizmusáról híres Sassoon Academy London bemutatóját. Az egész estén át tartó show keretein belül testközelből figyelheted meg a csapat 2021-es őszi/téli frizurakollekciójának, a NOW II. trendanyagnak minden apró részletét. Ha pedig VIP jegyet vásárolsz, akkor a második napon egy délelőtti vagy délutáni gyakorlati szemináriumon Te is elsajátíthatod a sassoon-i technikákat. Kihagyhatatlan, nem igaz?

Sassoon Academy Budapesten: lássuk a fellépő csapatot!

#1 Petteri Rantaeilola

Ismerd meg a Budapestre látogató sztárfellépők egyikét, Petteri Rantaeilolát! Petteri kalandja 2016-ban kezdődött a Sassoon-nál a City szalonban, majd a Kings Road szalonban bontogatta szárnyait hajvágó fodrászként. Elképesztően gyorsan építette fel vendégkörét, azonban a szalonokban dolgozva rájött, hogy legnagyobb szenvedélye a tanítás. Emiatt átkerült a Londoni Akadémiára, mint hajvágásoktató. Azóta is hatalmas örömmel, szenvedéllyel osztja meg tudását a tanulnivágyó fodrászokkal.

sassoon-academy-budapesten-fellepok-petteri-rantaeilola-b

#2 Nagy Zsolt

Nagy Zsolt karrierje a Sassoon szalonban kezdődött, ahol a képzés elvégzése után hajvágó fodrászként kezdett el dolgozni. Kiemelkedő tehetsége hamar megmutatkozott, de története kísértetiesen hasonlít Petteriéhez. Az évek során neki is rá kellett döbbennie, hogy igazán az oktatás áll közel a szívéhez, így útja a London Academy-hez vezetett. Zsolt azóta is az akadémia értékes tagja, ahol élénk személyiségével, valamint a fodrászat iránti szenvedélyével a legnépszerűbb oktatók egyikévé vált a hajvágás területén.

sassoon-academy-budapesten-fellepok-nagy-zsolt-b

#3 Caroline Spencer

Caroline Spencer 15 évesen került a Sassoon-hoz egy gyakornoki program keretein belül. A kezdetektől fogva a színeket tekintette az igazi szenvedélyének. Az Egyesült Királyság színigazgatóinak – Edward Darley-nak, Tracey Hayes-nek és Julianne O’Brien-nek – köszönhetően, lehetősége adódott a legmagasabb szintre fejlesztenie különleges tehetségét. Tanulmányai befejeztével neki is a Londoni Akadémia vált a második otthonává, ahol a különböző színmegváltoztatási technikákat oktatta. Ma már az áhított Senior Colour Director pozíciót tölti be, aminek köszönhetően a Sassoon csapatával már az egész világot bejárta.

sassoon-academy-budapesten-fellepok-caroline-spencer-b

#4 Edward Darley

Edward Darley pályafutása tizennyolc éves korában kezdődött, 1992-ben. Ekkor szülővárosában, Harrogate-ben egy kis szalonban dolgozott, ahol gyorsan rájött, hogy kreativitását a Sassoon csapatánál szeretné kamatoztatni. Elkötelezettsége és elhivatottsága figyelemre méltó gyorsasággal lendítette előre karrierjét, majd a tanításhoz való érzéke el is juttatta őt a Londoni Akadémiára. Azóta a nemzetközi kreatív csapat tagjaként rendszeresen járja a világot, ahol bemutatókat, szemináriumokat és workshopokat tart. Emellett szorosan együttműködik Mark Hayes nemzetközi kreatív igazgatóval, a legmeghatározóbb trendek kidolgozásában mindig szerepet kap. 

sassoon-academy-budapesten-fellepok-edward-darley-b

THE VISION 2021 PROGRAM

November 22.

  • 16:00-17:15  – vendégfogadás
  • 17:15-17:45 – NTVA győztesek kihirdetése
  • 18:00-20:30 – SASSOON SHOW

November 23. 

  • 09:30-13:00 – Délelőtti szeminárium a Sassoon csapatával
  • 14:00-17:30 – Délutáni szeminárium a Sassoon csapatával 

Jegyvásárláshoz kattints:

THE VISION SHOW 2021 (normál ülőjegy)

VIP jegy + másnap délelőtti szeminárium

VIP jegy + másnap délutáni szeminárium

További kérdéseidet itt teheted fel:

Wella Studio csapata

tel.: +36-70-367-2407

email: wellastudiobudapest@sirowa.com

Íme egy kis inspiráció a NOW II. kollekcióból

sassoon-academy-now-II-collection-1-b

sassoon-academy-now-II-collection-2-b

sassoon-academy-now-II-collection-3-b

Vásárold meg jegyedet, és légy részese egy felejthetetlen estének! 😍

 

Szerkesztette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Wella Professionals Hungary

Lájkold és oszd meg cikkünket, hogy a legtöbben még időben értesüljenek a kihagyhatatlan eseményről – köszönjük! 

Közzétéve: 2021-11-05 12:50