Tanulj 24/7 az ASK eAcademy tudástárából!

ASK_eAcademy_online_oktatas_cover

Eddig is tisztában voltunk vele, hogy az online oktatások egyre nagyobb szerepet töltenek be a fodrászok életében, de a kényszerpihenő alatt nincs is nagyobb szakmai kihívás mint egy jó virtuális képzés. A négy fal között is szeretnél feltöltődni vagy csak egyszerűen fejlesztenéd a szakmai ismereteidet? Ismerkedj meg a Schwarzkopf Professional ASK eAcademy tudástárával!

ASK eAcademy

– a jövő és a jelen –

A fodrászat egy dinamikusan és gyorsan fejlődő szakma, amelynek azonnal reagálnia kell a modern világ igényeire. Az online oktatási platformok szükségszerűsége éppen a folyamatos szintfenttartásnak köszönhető, a koronavírus idején pedig nincs is jobb eszköz a szakmai fejlődésre, mint egy virtuális képzési forma. A Schwarzkopf Professional globális oktatási márkája, az ASK kiemelkedő és széleskörű tudásanyagot biztosít minden fodrásznak. A mindennapos munka praktikumai mellett előtérbe helyezi a szakember művészi hajlamait is, ezért a tudástár minden fodrászati igény kielégítésére fejlődési lehetőséget nyújt. A digitalizálódás következtében az online eAcademy fejlesztése már évekkel ezelőtt elindult, amelynek hála most 24/7 inspirálódhatsz és tanulhatsz otthonodban is! 

ASK_eAcademy_online_oktatas_2

Digitalizálódj és fodrászkodj!

Lépj be Te is az ASK eAcademy digitális tudásának világába! Élvezd az átfogó képzési struktúra által kínált lehetőségeket, mint például az online termékismereti anyagokat, az inspiráló videókat, a leghasznosabb tippeket és ötleteket! Az ASK eAcademy alapvetően három nagy tartalomra épít, melyek a szalonmunkában elengedhetetlenek: a színekre, a hajápolásra és a finish-re. Mindegyik résznél megtalálod a tematikusan felépített oktatást, az alapoktól egészen a haladó szintig. 

5 ok, amiért érdemes kipróbálnod az ASK eAcademy-t!

#1 nyelvtanulás: az ASK eAcademy felületén összesen 14 nyelven elérhető az innovációs oktatási tartalom, ezért akár még a nyelvtanulást is beiktathatod a szakmázás mellé!

#2 flexibilitás: a kurzusok bármilyen sorrendben elvégezhetőek, bármikor félbeszakíthatóak és ha szükség van ismétlésre, akkor arra is lehetőséged van.

#3 ellenőrzés: minden kurzus végén megjelenik egy tudásteszt, ami egy tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy felmérd, hogy hol tartasz!

#4 könnyed kezelhetőség: az oldal minden platformon elérhető és könnyedén kezelhető, ugyanis asztali számítógépen, laptopon, tableten, de akár okostelefonon is működőképes.

#5 oklevél: az online kurzusok elvégzésével a rendszer oklevelet állít ki, pont ugyanúgy, mint egy személyes oktatáson való részvétel során. Kinyomtathatod és kifüggesztheted a többi elismerésed mellé!

ASK_eAcademy_online_oktatas_1

Próbáld ki Te is az ASK eAcademy programját és csiszold a tudásodat, amikor csak időd engedi vagy kedved tartja! Az online világban nem kell alkalmazkodnod, az ajtó mindig nyitva áll előtted. Regisztrálj még ma, hogy mihamarabb elkezdhesd a tanulást:

HTTP://ASK-ELEARNING.COM/

Tudtad, hogy a járványra való tekintettel most az Essential Looks oktatási anyagok kódmentesek és ingyenesen elérhetőek? Hamarosan erről többet is elárulunk, mi több, megajándékozunk a legújabb kollekciós anyaggal is! Kövesd az oldalunkat! 😉

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional

Hasznosnak találtad a cikkünket? A lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-03-26 16:35

ASK_eAcademy_online_oktatas_2