Találd meg saját stílusod a KEVIN.MURPHY-vel!

kevinmurphy_bemutatkozo_cover

Az ikonikus trendeket mindig a legnagyobb alázattal rendelkező kreatív szakemberek teremtik. Az ausztrál származású Kevin Murphy, ma már a legnagyobb session stylistok nevei között szerepel. Szakmai tudása mellett, a szépségipar minden területén innovatív lépéseket tett egy kitűnő, és egyben környezettudatos brand megteremtésével, amelyben mindenki képes felfedezni személyiségének egy darabját. Találd meg te is saját stílusodat a KEVIN.MURPHY-vel!

KEVIN.MURPHY performansz:

stílus, trend és maximális hajápolás

A KEVIN.MURPHY brand ma már a világ minden tájáról közvetíti a maximális teljesítményű, professzionális hajápolás alapjait. A magas minőségű termékeket 53 országban értékesítik, nem véletlenül. De mitől is olyan különlegesek a session stylist által megálmodott termékek?

Kevin Murphy céljai között egy olyan termékcsalád megteremtése szerepelt, amely a hajápolást egy új dimenzióba helyezi. Az egészséges haj karbantartása mellett, technológiájában is valami egészen újat próbált megalkotni. A márka egyedülálló filozófiáját elsősorban a termékek természetes alapanyagokból kinyert összetevőinek köszönheti, amely nem csupán a hajnak, de a fejbőrnek is megfelelő ápolást nyújtanak. Parabén- és szulfátmentes, vitaminokban és antioxidánsokban gazdag formuláinak köszönhetőn, népszerűsége a fodrászipar különböző területein is egyre meghatározóbbá válik.

kevinmurphy_bemutatkozo_3

Kevin Murphy, világhírű session stylist

A KEVIN.MURPHY termékek a fashion világában is élen járnak

Számodra is ismerősen cseng a COLOR.BUG hajszínező paletta? A “beach look” a stylist által elindított legnagyobb trendjei között ugyan csak egynek számít, de áttörő sikerét mégis ennek megalkotásának köszönheti. Mára már legnépszerűbb termékei között a COLOURING.ANGELS pigmenteket tartalmazó pakolások szerepelnek, a sor azonban ezzel még korán sem ér véget. Az idei Cosmopolitan Beauty Awards-on COLOR.ME termékei is bezsebelhették a legjobb professzionáls hajfestéknek járó díjat.

Egy szó, mint száz – a KEVIN.MURPHY bizony egy trendeket teremtő, fashion orientált brand, aminek már nem egy nívós világhírű print címlapjaira is sikerült kikerülni. Kíváncsi vagy? Kevin Murphy divatanyagai megjelentek már a

  • Vogue,
  • Harper’s Bazaar,
  • Mademoiselle,
  • Vanity Fair,
  • Marie Claire,
  • Elle,
  • Instyle

hasábjain is.

kevinmurphy_bemutatkozo_6

Egy csepp a tengerben: környezettudatos hajápolás a KEVIN.MURPHY termékeivel

Döntéseink nagyban meghatározzák kik is vagyunk valójában. A brand kezdetektől fogva kiemelt figyelmet szentel a környezettudatos professzionális működésre, és a környezetkímélő megoldásokra. A termékpalackok megtervezésekor külön szempontnak számított, hogy a márka az optimális formatervezés révén 40%-kal csökkentse a műanyag felhasználást. A csomagolás újrahasznosítható, a másodlagos csomagolás pedig már 100%-ban újrahasznosított. Idén az óceáni hulladékok újrahasznosítása ismét szintet lép, hogy példát mutasson minden piacon lévő brandnek.

Nézd meg, hogyan:

 

Találd meg saját stílusod a KEVIN.MURPHY-vel! 🙂

 

Szöveg: KEVIN.MURPHY & Fodrászinfó

Képek: KEVIN.MURPHY 

Ha tetszett a cikk, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-07-04 13:28

kevinmurphy_bemutatkozo_8
kevinmurphy_bemutatkozo_3
kevinmurphy_bemutatkozo_3