Szilveszteri csillám hajtrend 2018 – készítsd el magad és ragyogj az év utolsó napján is!

szilveszterihajtrend_2018_cover

Az év utolsó napján nincs más vágyunk, mint kiereszteni a fáradt gőzt, mégpedig úgy és olyan módon, ahogy az hozzánk a legközelebb áll. Valljuk be, ez sok esetben fergeteges bulikba torkollik, úgyhogy jobb mindenre felkészülni! A party-felszerelés elengedhetetlen eleme pedig mi más lenne, mint a csillám! Készítsd el saját szilveszteri frizurádat, ragyogj és bulizz egy jót az év utolsó napján is!

Szilveszteri csillám hajtrend 2018 – készítsd el magad és ragyogj az év utolsó napján is!

A szilveszter gyakorlatilag egy olyan ünnepnap, amikor teljesen szabadon kezelhetjük frizuránkat. Nem kell, hogy kötelezően konty legyen, copf, vagy minimalista letisztultság – persze, ezek is alternatívák -, de talán a megszokottnál jobban elengedhetjük magunkat. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy egy otthon könnyen elkészíthető, party-outfithez passzoló ötletet tárunk elétek, amelyhez egyszerű alapanyagok, és annál kevesebb fodrászathoz való értés szükséges!

szilveszterihajtrend_2018_1

Nem kifejezetten újdonság, sőt, meg merném kockáztatni, hogy minden kislány, fiatal hölgy, majd nő életében megjelentek már valahol a csillámok. Először egy kedves póni képében, majd egy pubertás kori szexi ruhában, később pedig egy elegáns női sminkben, körömben stb. (Természetesen a sorrend mindenki számára felcserélhető! 🙂 ) De hogyan varázsoljunk flittereket, glittereket és csillogást a frizuránkba? Igazából pofon egyszerűen, mutatjuk!

Első lépés: alapanyagok beszerzése

Íme egy mini-bevásárlólista a szilveszteri frizurád elkészítéséhez: 

  • 1 db keverőtál
  • 1 db ecset
  • 1 db jó erős zselé
  • csillámpor abban a színben, amely hozzád a legközelebb áll
  • + apró csillagos matricák, ha szereted fokozni a hangulatot

Második lépés: a haj előkészítése

Miután megvásároltad a szilveszteri hajhoz szükséges alapokat, a zselét és a csillámot a számodra megfelelő arányban összekeverted, elérkeztél a hajad előkészítéséhez. Természetesen ez attól is függ, hogy mit tartasz saját magad számára előnyösnek: egy elegáns oldalválasztékot, vagy egy középen elválasztott frizurát. Ezután pedig jöhet a következő dilemma: kiengedett haj, egyenes/hullámos, copfos/kontyos/fonatos, vagy mindezeknek a keveréke?

Íme, néhány inspiráció:

#1 romantikus-aranyhajas-csillámos-fonatos-hullámos

szilveszterihajtrend_2018_11

#2 minimalista-csillámos

szilveszterihajtrend_2018_6

szilveszterihajtrend_2018_2

#3 kontyos-fonatos-középen választékos-csillámos

szilveszterihajtrend_2018_5

#4 mindenféle csillámos mindenféle megoldással

szilveszterihajtrend_2018_3

szilveszterihajtrend_2018_8

szilveszterihajtrend_2018_4

Harmadik lépés: a kiválasztott alternatíva elkészítése

Az inspirációkból is látható, hogy egészen sokféle módon és mennyiségben használhatjuk mind a csillámot és mind a frizuránkat. Minél kevésbé feltűnő megjelenést szeretnénk elérni, annál kevesebb port keverjünk bele a zselébe, hogy éppen csak megcsillanjon néha egy-egy szem a bulifényben. Jó tanácsként fontos megemlíteni, hogy a sötétebb hajban jobban dominálnak az erősebb kékesebb, és extrém ezüst színek, hiszen ebben az esetben talán a minimalizmus kellemetlen félreértéseket szülhet. Nem mindegy, hogy messziről korpásnak, vagy ultra-menőnek látjuk a másik haját! 

Tipp: ne ijedj meg a képek láttán, hogy “márpedig én ilyet nem tudok fonni!” Rengeteg tutorial videó lesz a segítségedre a különböző platformokon! Inspirálódásképpen itt van például ez, ahol jól megfigyelhetjük egy elsőre bonyolultnak tűnő, de korántsem megvalósíthatatlan fonat elkészítését:

Negyedik lépés: a csillám felhasználása

Ha a keverőtáladban már megalkottad a szerinted “ennyi még jól mutat a hajamon” és “ez a szín jól fog passzolni a ruhámhoz” csillám-masszát, már csak el kell döntened, hogy a hajtövedre, a választékokodra, vagy éppen a haj egy nagyobb felületére viszed fel az anyagot. Nyilván az utóbbi sokkal feltűnőbb, míg a választéknál lehet szolidan és egyaránt extravagánsan kezelni a csillámot. Szerintünk mindkettő jól néz ki, a lényeg, hogy viselője úgy pompázzon benne, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna!

szilveszterihajtrend_2018_10

Ötödik lépés: 1000%-os ereszd el a hajam

Ide túl sokat nem szándékoztunk írni, csak pont annyit, ahogyan kezdtük: csillogj, ragyogj és bulizz egy hatalmasat 2018 utolsó napján is!

Fodrászinfóban gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! 🙂

szilveszterihajtrend_2018_9

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: itt és itt és Pinterest

Ha tetszett a cikk és szerinted mások is szívesen inspirálódnának vele, a megosztásokat és lájkokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2018-12-30 11:11

szilveszterihajtrend_2018_9
szilveszterihajtrend_2018_3
szilveszterihajtrend_2018_9