Szeptemberi fodrász továbbképzés ajánló

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egy szempillantás alatt elrepült ez a nyár. Most meg azon kapom magam, hogy itt van az ősz minden újdonságával, képzésével, szépségével. Mivel már a szeptember is nagyon erős, ezért készítettünk nektek egy szeptemberi képzési ajánlót. Íme a Fodrászinfó szeptemberi képzések ajánlója.

Szeptemberi fodrász továbbképzés ajánló

2018-09-10

Konty szeminárium by Fátrai Krisztina & Trauninger Nikolett

Ismerd meg a legújabb alkalmi frizura készítési trendeket és azt is, hogy Krisztina és Nikolett milyen elgondolás szerint választ hajszínt egy-egy frizurához. Ha a kontyozás az életed, itt a helyed!

 

2018-09-14

Fodrász hétvége (kétnapos)

Menekülj el a világ zaja elől két napra és szenteld időd csak a szakmának. A kétnapos fodrászképzés remek alkalomra arra is, hogy megismerkedj más fodrászokkal is. Kalandra fel! 

 

2018-09-17

Vegan World II. @ GOLD bemutató

A nagysikerű I. után itt a Vegan World II. A GOLD újabb nemzetközi bemutatót hoz el a magyarországi fodrászoknak. Ideje kiírni magad szabadságra és megvenni a jegyeket!

 

2018-09-17 @ Szeged

Talent Café Workshop

Nem csak szegedi kollégák figyelmébe ajánljuk a Talent Café-t, ahol igazán nagy nevű Wellás fodrászok munkáival találkozhatsz. Felkészültél az inspirációra? 

 

2018-09-21 @ Budapest

American barber by Kovács-Rohoska Ádám

Sokan és sokféleképp oktatják a barber vonalat, ám ezek közül igazán kiemelkedő Ádám képzése, aki ebben a kategóriában világbajnoki 3. helyezett. Csekkolj be képzésére, nem fogsz csalódni! 😉 

 

2018-09-29 @ Budapest

Haladó hajfestő képzés by Lakmé Professional

Megvan a Buzássy Steven képviselte fodrászati vonal? Helyes, akkor most lesd el élőben, hogyan csinálja ő. Ezúttal a formák háttérben, míg a színek előtérben vannak, hiszen Steven haladó hajfestő képzésére invitálunk. 

 

A képzési ajánlónk teljesen szubjektív, ezért érdemes megnézni a további oktatásokat, hátha neked más lesz szimpatikus.

A teljes szeptemberi képzési listát itt találod.

Kattints!

 

Szöveg: Hansági Dorka
Képek: itt

Ha úgy gondolod, ez kollégáidnak is hasznos lehet, oszd meg velük a cikket. Like&Share, köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2018-09-02 16:19