Style & Colour Trophy 2022: íme az idei magyar döntős csapat

style-and-colour-trophy-logo-cover

Íme a Style & Colour Trophy 2022 magyar döntős csapata!

Évről évre tűkön ülve várjuk a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy versenyét, hiszen a fodrászok ilyenkor a szalon falain kívül újabb lehetőséget kapnak az alkotásra. Ez a megmérettetés különösen közel áll a szívünkhöz, mert fókuszában a hétköznap hordható frizurák állnak. Bár ugyanúgy rajongunk az extrém, avantgárd alkotásokért, kevés az olyan verseny, ahol a pályamunkáknak a mindennapok trendjeit kell visszatükrözniük. 

Fókuszban a hétköznap hordható frizurák

A SCTrophy viszont épp erre épít, ezzel is megmutatva, hogy a szalonban készített frizurák ugyanolyan művészi értéket képviselnek; egy balayage ugyanolyan precizitást és professzionalizmust igényel, mintha egy monumentális frizura megvalósítását követnénk figyelemmel.  A L’Oréal több mint 60 éves múltra visszatekintő versenye továbbra is ezt az irányt követi, ezért az idei résztvevőknek a French Balayage és a French Glossing jegyében kellett elkészíteniük versenymunkáikat.

French Balayage & French Glossing

A French Balayage és French Glossing egyaránt a L’Oréal Professionnelhez köthető fogalom. Míg az egyik olyan két lépésben elkészíthető technika, amivel a hajszínhez egy tökéletesen illeszkedő világosítást lehet elkészíteni, addig utóbbi egy olyan professzionális hajszínszolgáltatás, ami a makulátlan tőfestés és a tükörfényes hajhossz elérését teszi lehetővé.

Style & Colour Trophy 2022

A 2022-es SCTrophy témája a French Edito fantázianevet kapta. Így a pályázóknak egy olyan címlapfotót kellett készíteniük, amin a frizura kiemeli a haj természetes szépségét.

A napokban meg is született a L’Oréal Professionnel oktatási csapatának (Dalotti Gergő, Leidli Loretta és Rigó István) döntése és kiderült, hogy ki az a 6 szerencsés, aki továbbjutott a magyarországi döntőbe. A zsűrinek nem volt könnyű dolga, ugyanis 38 gyönyörű pályamunka közül kellett kiválasztania a legjobbakat. 

Magyar pályamunkák kiválasztási szempontjai

Az oktatási csapat a választás során a következő szempontokat vette figyelembe:

  • modell hajszíne,
  • French Balayage vagy French Glossing technika minél tökéletesebb kivitelezése,
  • átmenetek finomsága,
  • hajszín illeszkedése a modell karakteréhez,
  • modell kisugárzása,
  • játékszabályzatban leírtak betartása.

Style & Colour Trophy 2022 magyar döntőseinek listája

Most pedig térjünk is a lényegre! Elhoztuk nektek, hogy kik azok a tehetséges magyar fodrászok, akikért a továbbiakban is közösen izgulhatunk. Előre szólunk, nehéz döntés, valóban elkápráztató eredmények születtek!

A korábbi évhez hasonlóan idén is számítunk a közönségszavazatokra, amiknek részleteiről később írunk. De addig is lássuk a győztes fodrászokat és versenymunkáikat!

#1 Császár Milán munkája

style-and-colour-trophy-csaszar-milan

#2 Fekete Brigitta munkája

style-and-colour-trophy-fekete-brigitta

#3 Misányi Johanna munkája

style-and-colour-trophy-misanyi-johanna

#4 Nagy-Darányi Cintia munkája

style-and-colour-trophy-nagy-daranyi-cintia

#5 Lukács Panna munkája

style-and-colour-trophy-lukacs-panna

#6 Pályi Bence munkája

style-and-colour-trophy-palyi-bence

Kövesd az SCTrophy eseményeit velünk!

Még sok megmérettetés vár az SCTrophy versenyzőire, hiszen a magyarországi- és a nemzetközi döntő még hátra van. Ha szeretnéd figyelemmel kísérni az eseményeket, kövesd oldalunkat, hiszen mindenről beszámolunk!

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel

Büszke vagy a magyar versenyzőkre? Lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🇫🇷

Közzétéve: 2022-07-12 15:18