Így tudsz részt venni a 2022-es Style & Colour Trophy fodrászversenyen!

style-and-colour-trophy-logo-cover

A L’Oréal Professionnel Paris világhírű profi fodrászversenye, a Style & Colour Trophy megállíthatatlan: idén még több résztvevő országgal jelentkezik! Ha már régóta szeretnéd felmérni a tudásod egy nemzetközi színtéren is, akkor itt az idő! Mutatjuk, hogy mit kell tenned azért, hogy bekerülj a megmérettetés résztvevői közé!

Style & Colour Trophy visszatekintő

A L’Oréal Professionnel folyamatosan arra törekszik, hogy a világ fodrásztehetségeit a reflektorfénybe helyezze. Ezért is rendezi meg évről évre az országhatárokat átívelő fodrászversenyét, a Style & Colour Trophy-t, ami már második éve, hogy az online térben zajlik. Emellett azonban illik tudni, hogy a megmérettetés múltja sokkal régebbre nyúlik vissza – a SCTrophy már egészen 1954 óta van jelen azért, hogy értékelje a szakmai tudást és kreativitást, és felhőtlen pillanatokat hozzon a fodrászok életébe.  

A verseny szempontjából 2021 a digitalizáció évének tekinthető, ugyanis tavaly a Style & Colour Trophy 10 000 bejegyzésben jelent meg világszerte. Az első digitális kiadás 22 500 versenyző részvételével zajlott, akik 30 országból jelentkeztek a megmérettetésre. Az országos fordulót követően, minden helyi győztes továbbjutott a verseny nemzetközi elődöntőjébe. Majd innen a zsűri kiválasztotta a 9 legjobb versenyzőt (Ausztrália, Kanada, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Japán, Mexikó, Oroszország, Egyesült Államok), akik a nemzetközi nagydöntőben is felmérték tudásukat.

Extra ráadás volt, hogy a tavalyi nemzetközi nagydöntőt a fodrászoknak, valamint a világ hajimádóinak készített, nemzetközi Run Le Hair Show websorozat különkiadásában mutatták be.  Az epizódot teljes egészében a legendás versenynek szentelték, hogy a világ legtehetségesebb fodrászai reflektorfénybe kerüljenek, és ezáltal szakmai hírnévre, valamint elismertségre tegyenek szert.

style-and-colour-trophy-run-le-hair-show

Szélesítsd ki a látóköröd, lépd át a határaid!

Ha már évek óta figyelemmel kíséred a SCTrophy-t, akkor bizonyára tudod az alapszabályokat. Egy témakörön belül el kell készítened az általad megálmodott legkreatívabb frizurát, amit be kell fotóznod, és fel kell töltened az online térbe – ennyi csak! A jó hír, hogy idén még több ország csatlakozik a L’Oréal Professionnel versenyéhez, aminek köszönhetően az összes kontinens képviselteti magát a megmérettetésen. Épp ezért most arra biztatunk, hogy a látóköröd szélesítésével, Te is lépd át a határaid!

Style & Colour Trophy fodrászverseny témakör 2022:

2022 SCTrophy témaköre a French Edito, ami lehetőséget nyújt a fodrászok számára, hogy megalkossák a divatmagazinba illő címlapképüket. A feladatuk, hogy szemléltessék a festett haj sokoldalúságát, valamint a legújabb szín– és frizuratrendeket (French Balayage és French Glossing). A tökéletes styling már csak hab a tortán, ami felfokozza a gyönyörűen megfestett haj összképét. 

Jelentkezés:

A világ 7 millió fodrásza közül bárki versenyezhet, aki regisztrál a www.styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com oldalon, és továbbjut a 3 fordulós versenyen: online előválogató, országos döntő, nemzetközi döntő.

A jelentkezés első napja: 2022. május 1. (vasárnap)

A verseny menete 3 lépésben

ELSŐ LÉPÉS: készíts modelleden saját értelmezésű French Edito frizurát (French Balayage vagy French Glossing technikával), a végeredményről pedig posztolj 6 képet az SCT webes felületén, aminek határideje: 2022.06.30. (csütörtök). Oszd meg a pályaművedet az Instagramon, hogy a nagyközönség is megismerhessen, és támogatást kapj saját rajongóidtól! Az előválogató során minden országban 6 döntős kerül kiválasztásra az országos döntőbe.

Jelentkezz már most, hogy nehogy lemaradj:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

MÁSODIK LÉPÉS: vegyél részt élőben az országos döntőben egy új French Edito frizura megalkotásával, és adj magadnak esélyt, hogy a SCTrophy nemzeti győztese, díjazottja – második vagy  harmadik helyezettje, esetleg a közönségdíj nyertese – legyél!

HARMADIK LÉPÉS: kerülj be a nemzetközi nagydöntőbe, és ragyogj a világ egyik legszínvonalasabb versenyének színpadán! A 6 legjobb megmérkőzhet a SCTrophy dobogós helyeiért és a közönségdíjért. A nemzetközi döntő a korábbi évhez hasonlóan, online lesz közvetítve.

style-and-colour-trophy-toth-mark

Tavaly Tóth Márk is bekerült a legjobb 6 közé

A nemzetközi közönség tagjaként is érdemes figyelni a SCTrophy-t

A nemzetközi közönség tagjai nem csak a döntősök hazájának nézői közül kerülnek ki – Te is figyelemmel kísérheted a zsűri értékelését! A tavalyi évben is érdekes tapasztalás volt megismerni a szakmai meglátásokat, a versenyzők készségeit és művészi érzékét a munkájuk kivitelezése kapcsán. Izgalmas percek voltak, hiszen az adás végén lehullt a lepel:

  • első helyen Massimo Tirimacco (Ausztrália),
  • második helyen Kevins Kyle Lambert (Kanada),
  • harmadik helyen Erica Keelen (Egyesült Államok) végzett.

A közönségdíjat az online platformon leadott szavazataikkal a nézők választották: boldog nyertese Irina Bykovskaya volt Oroszországból. Nem szabad elfeledkezni, hogy a nagydöntő legjobbjai közé Tóth Márk is bekerült, akire nagyon büszkék vagyunk!

Inspiráló Style & Colour Trophy interjúkért kattints tovább:

Tóth Márk, a L’Oréal Style & Colour Trophy nemzetközi döntőse

A francia nő és a gagaizmus megjelenítése egy frizurában

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel

Lájkold és oszd meg a felhívást, hogy mindenki időben tudjon jelentkezni a kihagyhatatlan lehetőségre! Köszönjük! 🇫🇷 

Közzétéve: 2022-05-03 18:47