Studio D – Budapest második legnagyobb fodrászlánca

Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_cover

2018. Július 12-én megnyitott a Studio D hetedik üzlete Budapesten, a VII. kerület József krt. 46. szám alatt. A tulajdonosok 8 éve nyitották első szalonjukat a Mester utcában, tavaly április óta pedig önálló márkaként Studio D néven működnek. Tavaly december óta négy szalont nyitottak, a legfrissebbet most.

D, mint Dóra. Dr. Dömötör Dóra az egyik tulajdonos fontosnak tartja, hogy ez egy családi vállalkozás, a mindennapi működésben is részt vesz, így vállalta, hogy arcát adja a márkához és személyesen garantálja a minőséget.

Hajvágás, hajfestés, ill. kozmetika és manikűr/pedikűr szolgáltatásokkal várják a vendégeket a szalonhálózat üzeleteiben. Mottójuk a minőség, azonnal, jó áron. 

Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001

A minőséget a direkt tulajdonosi kontroll mellett a Schwarzkopf Professional termékek biztosítják. A fodrászok folyamatosan szakmai oktatásokon vesznek részt, így naprakészek a legfrissebb trendeket illetően. Ezt bizonyítja a nemrég befejeződött belső fodrászverseny is, ami motiválja a szalon dolgozóit.

Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001

A legújabb, József körúti szalon külön érdekessége, hogy a hagyományos fodrászat mellett a szakmai oktatások terén is kiemelkedő szerepet tölt be. A helyiség ugyanis szeptembertől a Studio D Alapítvány fodrász képző központjaként fog üzemelni. Részletek: http://studio-d.salon/fodraszoktatas/

Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001

Szöveg és képek: Studio D

Közzétéve: 2018-06-26 17:13

Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001
Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001
Studio-D-Fodrasz-Alapitvany_001