Stella Trend 2019 – Sassoon style minden mennyiségben

stellatrend2019_beszamolo_cover

A Stella 2019-es Nemzetközi és Szépségipari Kiállítása és Vására február 23-án nyitotta meg kapuit az érdeklődők számára. A rendezvényt a Stefánia Palotában tartották, ahol a szépségipar teljes mértékben átvette uralkodó szerepét. Minket természetesen a fodrászati szekció érdekelt, ahol újra színpadon láthattuk többek között Kászonyi Ildikót, Kászonyi Gergelyt és Kormány Etát is! Kövesd figyelemmel fényképes beszámolónkat!

Stella 2019 Nemzetközi Szépségipari Kiállítás és Vásár

Az idei Stella Trend újra képes volt egy nap alatt bebarangolni a legújabb trendek világát, amelynek körbejárásában hazai és nemzetközi szinten is nagy népszerűségnek örvendő szakemberek segítettek. Különféle bemutatókon vehettünk részt, ahol egyenesen Olaszországból is érkeztek hozzánk új színvilágok és festéstechnikák, és ahol a sassooni világ még mindig jelentős szerepet játszott. A rendezvény ugyan új köntösben jelentkezett, ám felidézte a tavalyi hangulatát, hiszen újra Magyarországon köszönthettük például Angelo Immorminót, Boris Dragant és Stefano Pacellát is.

stellatrend2019_beszamolo_1

Stefano Pacella

Stella Trend 2019 – Sassoon style minden mennyiségben

Nem árulunk el nagy titkot, hogy izgatottan vártuk Kászonyi Ildikó és fia, Kászonyi Gergely munkáját a színpadon. Kíváncsiak voltunk, hogy a sassooni alapokat felidézve, idén mit hoznak el számunkra. A színpad vörösbe és feketébe öltözött – amihez Gergő cipője is jól illett -, majd megjelentek a modellek. Egytől egyig különlegesebbnél különlegesebb frizurákat láthattunk, amelyben a klasszikus formák és az extravagancia domináltak. Legnagyobb örömünkre! A legvagányabb pixie-től kezdve, félhosszú frizurán át – nem beszélve a hajszínek minimalista vagányságáról -, két épített hajkoronáig, mindennel találkoztunk. A hajak igazítása közben Kászonyiék elkalauzoltak minket az általuk preferált termékek világába, szó esett a Stella VitaColor Lux krémhajfestékekről, illetve a Kiepe legújabb eszközeiről is. 

stellatrend2019_beszamolo_43

stellatrend2019_beszamolo_4

stellatrend2019_beszamolo_6

stellatrend2019_beszamolo_48

stellatrend2019_beszamolo_42

Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely fodrászmesterek a színpadon

A show-t követően két hajvágást figyelhettünk meg a workshop-on, ahol még közelebbről megismerhettük Kászonyiék filozófiáját, technikáját és a legújabb Stella termékeket. Szó esett a szalonban történő kommunikáció fontosságáról, illetve a szakmai megújulásról, miszerint ahhoz, hogy vendégeink hűségesen megmaradjanak, szükség van a továbbképzésekre és az újdonságokra való nyitottságra. Végezetül két frizura készült el a színpadon. Ildikó a már korábban látható pasztell lilával fűszerezett pixie frizurát még vagányabbá varázsolta, Gergő pedig egy előre hosszabodó bob frizurát készített el modelljének.

stellatrend2019_beszamolo_10

stellatrend2019_beszamolo_11

stellatrend2019_beszamolo_13

stellatrend2019_beszamolo_31

Előbbi ugyan egy olyan stílust képvisel, amelyet tudni kell viselni, azonban igyekeztek számunkra olyan frizurákat megalkotni, amelyek szalonkreatív hajak. Hogy miért? Az évek, na meg a rutin azt mutatta meg Kászonyiék számára, hogy egy trend show keretében sokkal kevésbé működnek a versenyre készített frizurák, ezért nagyobb jelentőséget kell tulajdonítani a mindennapos praktikumoknak. 

stellatrend2019_beszamolo_46

stellatrend2019_beszamolo_45

stellatrend2019_beszamolo_34

“Nem az a jó fodrász, aki nem hibázik, hanem az, aki tudja, hogy hogy kell kijavítani a hibát.” Kászonyi Gergely

stellatrend2019_beszamolo_35

Stella Trend 2019 és sokszínűség

A Stella Trendet tehát, idén is a sokszínűség jellemezte, mind termékbemutatók, mind fodrászbemutatók révén. Igaz, hogy a kettő általában egyszerre volt jelen, ugyanis minden bemutató során egyaránt találkozhattunk egy márkával és legújabb termékeinek alkalmazásával. Betekintést nyerhettünk a Stella legújabb anyagainak haszálatába, de az Echoes és Subrina termékei kapcsán is új divatszíneket, kreatív hajformázási-, és barber tippeket sajátíthattunk el. A Subrina termékeit Fórizs Nikoletta és Wajandt Barnabás mutatta be nekünk.

Látványos finálé

stellatrend2019_beszamolo_33

Kormány Eta és Dominique Roberts 

A finálé lélegzetelállító volt, amiben Kormány Eta fodrászmester és Dominique Roberts sminkmester mutatta be gyönyörű alkotásait. A modellek virágba borultak, megidézve a várva várt tavaszt. Tiszta szívvel mondhatjuk, szemet kápráztató volt!

stellatrend2019_beszamolo_28

stellatrend2019_beszamolo_25

stellatrend2019_beszamolo_26

stellatrend2019_beszamolo_17

stellatrend2019_beszamolo_18

stellatrend2019_beszamolo_20

stellatrend2019_beszamolo_16

A teljes képgalériáért kattints ide!

Köszönjük a mai napot a Stella Zrt.-nek!

Ha lemaradtál a mai napról, ne csüggedj! Fodrászinfó Pro csoportunkban két élő bejelentkezést is találsz, ahol bepillantást nyerhetsz Kászonyi Ildikó és Kászonyi Gergely munkájába!

Kattints ide, csatlakozz, legyél a közösségünk része!

Kizárólag fodrászoknak! 🙂

 

Szöveg: Gódor Virág

Képek: Fodrászinfó

Ha tetszett a beszámoló a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-02-23 20:38

stellatrend2019_beszamolo_17
stellatrend2019_beszamolo_10
stellatrend2019_beszamolo_23