Barber Style step by step elkészítése

stella_trend_2019_barber_stepbystep_cover

A Stella Trend 2019 fodrászbemutatója végigjárta Magyarország legkülönbözőbb városait, ahol bemutatásra kerültek az idei év legnagyobb frizura divatirányzatai. A legújabb fodrászeszközök és termékek mellett új hajvágási technikákat is elsajátíthattak az érdeklődők, amelyet most lépésről-lépésre te is figyelemmel kísérhetsz: Stella Barber Style step by step 2019.

Stella Trend 2019: férfi hajvágás a barber style jegyében

Mielőtt bármibe is belekezdenél, fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. A Stella Trend bemutatóin a Barber Style rejtelmeibe Wajandt Barnabás vezette be a közönséget, aki külön felhívta a figyelmet a barber frizurák elengedhetetlen fodrászkellékeire:

  • a KIEPE rozsdamentes hajvágó- és trimmelő gépekre,
  • illetve a Haircode styling- és finish termékeire.

A Stella új eszköz-, és termékcsaládja hozzájárul a tökéletes végeredmény eléréséhez. A Haircode Barber Style termékek széles palettájának köszönhetően nincs az a férfi frizura, amelynek elkészítésében ne nyújtana segítséget egy-egy termék. A szortimentben a tincsező krémtől kezdve, a vizes hatású zselén át, megtalálható a volumennövelő wax, ultra erős hajzselé, és megannyi hajformázó termék – külön az ősz és szőkített férfi frizurákra is. 

#1 step

Válaszd el a hajat a képen látható módon. Szárítsd meg, és vágáskor kövesd a haj természetes növési irányát.

stella_trend_2019_barber_step1

#2 step

Döntsd el, hogy hol szeretnéd látni a fade vonalat. A fade vonal fogja eldönteni, hol lesznek az átmenetek egyik hossztól a másikig.

stella_trend_2019_barber_step2

#3 step

A vezetővonalhoz használj nagyobb távtartót (3mm), hogy egyenletes borotválást nyerj a széleken, és a fej hátsó részén.

stella_trend_2019_barber_step3

#4 step

A vezetővonalat bárhová helyezheted a fejformától függően. Vágd azt körbe a fejen, addig, amíg szimmetrikus formát nem kapsz. A fade vonalhoz vezetőként használj fésűt.

stella_trend_2019_barber_step4

#5 step

Ahogy haladsz felfelé vagy lefelé – technikától függően -, úgy váltogasd a vágófej nyitottságát. Szélesebb vágófésűvel borotváld le a haj hátsó részét és a széleket, majd használj keskenyebb vágófésűt.

stella_trend_2019_barber_step5

#6 step

A csuklód segítségével mozgasd a gépet. Ne félj a hajra rányomni a vágófejet, csak így tudod az összes hajat levágni.

stella_trend_2019_barber_step6

#7 step

A hetedik lépésben következik a fade letisztázása egy szokásos fésű segítségével. A felső réteget ollóval és fésűvel stuccold az adott formára. Ismételd meg a folyamatot a fade vonal körül is, úgy, hogy a fésülés mindig ugyanolyan távolságban történjen, körben és végig haladva.

stella_trend_2019_barber_step7

#8 step

Ha jól csináltad, akkor egy szép és egyenletes fade-et kapsz. Közelítve a koponyaalaphoz, a hajnak egyre rövidebbnek kell lennie. A kontúrvágóval korrigálhatod az esetleges hibákat. A tükörben mindig ellenőrizd a megkapott formát.

stella_trend_2019_barber_step8

#9 step

Diagonális leválasztásokban húzd a passzékat a vezetővonaladhoz, és vágd el. Ugyanezt a mozdulatot ismételd meg a másik oldalon is, átforgatva a hajat az egyik oldalról a másikra.

stella_trend_2019_barber_step9

#10 step

Válaszd el a szélek vísszintes részét és fordítsd hátra, hogy elől is megmaradjon a haj hossza. Alakíts ki egy előre hosszabbodó formát, hogy a fazon mindvégig megmaradjon.

stella_trend_2019_barber_step10

#11 step

Szárítsd át a hajat, és csúsztatott technikával lágyan puhítsd át.

stella_trend_2019_barber_step11

#12 step

Vízszintes leválasztásokkal puhítsd át a hajvégeket is.

stella_trend_2019_barber_step12

#13 step

Végül nem maradt más, mint gyönyörködni az alkotásodban! 🙂

stella_trend_2019_barber_stepbystep_1

Vegyél részt a Stella ősszel induló képzések egyikén!

Szeretnél részese lenni a Stella életérzésnek? Új továbbképzési lehetőséget keresel? Ha szeretnél még többet megtudni a Stella férfi hajvágásról, akkor vegyél részt az ősszel induló oktatásaik egyikén. A Stella 2019 őszén Barber Style workshopokkal is várja a fejlődni vágyó fodrászokat. A képzések során step by step sajátíthatod el a nemzetközi technikákat.

TOVÁBBI RÉSZLETEK:

MARKETING@STELLART.HU

 

Készítette: Fodrászinfó

Szöveg és képek: Stella Zrt.

Ha hasznosnak találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-07-30 17:47

stella_trend_2019_barber_stepbystep_1
stella_trend_2019_barber_step4
stella_trend_2019_barber_stepbystep_cover