Stella Trend 2018: nemzetközi fodrász bemutatón jártunk

stella bemutato_cover

A Stella Zrt. 2018. február 3-án rendezte nagyszabású nemzetközi fodrász – kozmetikus bemutatóját, amely nem csak előadásokat, de workshopot is tartalmazott. A hazai szakmabeliek számára rengeteg csodát rejtegetett az esemény, ugyanis találkozhattak hazai és nemzetközi sztárfodrászokkal, akiktől megismerhették az élen járó trendeket. Fényképes beszámoló a Stella Trend 2018-ról.

Stella Trend 2018

A Stella nívós eseménye 2018. február 3-án került megrendezésre Lurdy házban. A helyszínre érkezve már érzékelhető volt, hogy milyen nagyszabású eseménybe csöppentünk, ugyanis nagy volt a zsibongás a különböző standoknál, és rengeteg örömteli arc fogadott minket. A karszalag átvételét követően, mindenki számára biztosítva volt egy ajándékkupon, amelynek kitöltésével, a nap végén egy Stella mintacsomagot vehettünk át. Már megérte, igaz?

Stella Trend fodrász bemutatói: fodrásznak lenni a természetesség jegyében

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Angelo Immormino előadása: Szépíts a természet jegyében!

A programsorozat 11 órától vette kezdetét, és elsősorban a Suprema Color Collection frizura trendjeit ismerhettük meg, egyenesen Olaszországból, Angelo Immormino mesterfodrász előadásában. A „szépíts a természet jegyében” különböző hajformázási trendeknek lehettünk szem, és fültanúi, amelyet az olasz temperamentum mérhetetlenül kellemessé varázsolt.

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
A Stella rendezvényén Boris Dragan és Varsádi Attila mesterfodrászok is előadást tartottak

Ezt követően Boris Dragan, Varsádi Attila mester-, és oktatófodrászok segítségével betekintést nyerhettünk mindabba, hogy az ECHOS termékek miért is kerültek az élvonalba, miért váltak világszenzációvá. 5 előkészített modellen mutatták be, hogy az ECHOES termékek milyen különleges és egyben természetes színvilággal és tulajdonságokkal rendelkeznek. Boris Dragan szavait idézve, a mai fodrászvilág legjelentősebb vívmánya, hogy ma már „az egészséges a trendi.”

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Tatjana Krajl Kuhelj, az ECHOS termékek értékesítési menedzsere is előadást tartott a rendezvényen

Az előadást kiegészítve Tatjana Krajl Kuhelj – az ECHOS értékesítési menedzsere –  bemutatta az ammóniamentes terméket, és ismertette, milyen összetevőkkel és színskálával kísérleteztek a fejlesztés során.

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Az Arató Team a “The future is here” trendjeivel kápráztatta el a közönséget

A „The Future is here” bemutatóban az  Arató Akadémia fellépői, Sík Balázs, Pintér Imola és maga Arató Krisztián hozott trendi frizurákat a nézőknek.

Stella bemutato 4
Az Arató Akadémia képviseletében step by step lépéseket láthattunk Sík Balázstól és Pintér Imolától

Betekintést nyerhettünk az idei év futurisztikus frizura divatjába, míg Sík Balázs egy hullámos hajtípuson mutatta meg tudását, addig Pintér Imola egy gyönyörű alkalmi frizurát készített el a színpadon.

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
A Stella rendezvényén, Arató Krisztián extravagáns és hétköznapi frizurákat mutatott be a közönség számára

Arató Krisztián extravagáns, laza, de egyben hétköznap is hordható vagány frizurákat készített nekünk, miközben a fodrász tapasztalatait is megosztotta a közönséggel. Kiemelt szerepet biztosított annak a gondolatnak, hogy szakmabeliként nem szabad „ellustulnunk”, azaz visszajáró vendégeinket mindig lepjük meg egy új ötlettel, ami esetleg minimális változtatást is hozhat. Az első szabály örökérvényű: „Nincs legjobb technika, a vendég boldoggá varázslása a lényeg.”

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
„Nincs legjobb technika, a vendég boldoggá varázslása a lényeg.” – Arató Krisztián

A rendezvény záróakkordját Kászonyi Gergely hétszeres magyar bajnok, Kászonyi Ildikó és Stefano Pacello mesterfodrászok előadásai adták meg. Megismerhettük a 2018-as divatszíneket, amelyek ásványi árnyalatok színkollekciójából áll. A Stella eseményét Stefano Pacella bemutatója zárta, akitől a legújabb hajvágástechnikai fortélyokat sajátíthatták el a nézők. 

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Boris Dragan munkája, a természetesség jegyében

Az esemény kora este ért véget, ahonnan a fodrászok örömtelien és új tudástárukat elsajátítva indultak haza. Egy biztos, hogy tényleg minden a természetesség jegyében telt, tehát 2018-ban mindenki egy tudatosabb fodrásszá és vendéggé avanzsálódik, ha követi az idei trendeket! Szakmabeliként pedig ne felejtsük el Arató Krisztián szavait: “Soha ne álljunk bele dogmákba, minden egyes hajtípus egyedi.”

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
“Soha ne álljunk bele dogmákba, minden egyes hajtípus egyedi.” – Arató Krisztián

Készítette: Gódor Virág

Képek: Kristóf Anikó

Közzétéve: 2018-02-04 21:12

Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001
Stella_trend_2018_fodrasz_bemutato_001