Megnyílt a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon

STELLA-SUBRINA-STAR-Referenciaszalon-cover

A budapesti Hegedűs Gyula utca 21. alatt megnyílt a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon. A nívós és modern környezetben a betérő vendégek és fodrászok még közelebbről is megismerkedhetnek a két cég haj– és fejbőrápolási problémára nyújtott termékeivel és szolgáltatásaival. Ha a mindennapok során is szeretnél tanulni és inspirálódni, akkor ezt az üzletet érdemes meglátogatnod!

Ezt kínálja számodra a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon

A STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon sok szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik egy impozáns és modern könyezetben szívesen szakmáznának, és megismernének új lehetőségeket. 

A STELLA és a SUBRINA termékek fejlesztésének fő fókuszában már egy jó ideje a “harmadik generációs és mentes” ápolótermékek gyártása és forgalmazása áll, amik a fejbőr és a haj természetes állagának, egészségének megóvása mellett a problémák helyreállítását is előtérbe helyezik. Ilyennek számít például a magyar piacon megjelent SUBRINA CARE, aminek termékei természetes összetevőket tartalmaznak, dermatológiailag teszteltek, illetve a RECEPT-szortiment, ami megoldást nyújt a speciális hajproblémákra – legyen szó hajhullásról, korpásodásról, vagy a fejbőr zsírosodásáról. Emellett a referenciaszalonban új terápiás kezelések is elérhetők:

  • HIDRO TERÁPIA a száraz, dehidratált hajra,
  • KERATIN TERÁPIA az extrémen károsodott hajra,
  • REPAIR TERÁPIA a sérült hajvégekre.

STELLA-SUBRINA-STAR-Referenciaszalon-1

STELLA-SUBRINA-STAR-Referenciaszalon-2

STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon enteriőr

Ápolótermékek a speciális hajproblémákra

Subrina-Professional-Care

Subrina Professional Care termékcsalád

Ápolótermékek hajhullásra, zsíros-korpás hajra

Subrina-Professional-Recept

Subrina Professional Recept termékcsalád

STYLE hajformázó család

A SUBRINA exkluzív, új fejlesztésű STYLE hajformázó család, a népszerű HairCode megújult változata. Egyedi, korszerű összetételénél fogva volumennövelő hatással bír, ami természetes fényt, csillogást, és hosszantartó formázást biztosít a hajnak.

 

STELLA_Subrina_Style_palyazat_cover

Subrina Professional Style termékcsalád

SUBRINA SP PREMIUM-COLOR termékcsalád

A SUBRINA SP PREMIUM-COLOR termékcsalád hipoallergén, dermatológiailag tesztelt, természetes összetevőkből álló szortiment. Ammónia-,  PPD-, ethanol-, paraffin-, formaldehid-, szilikon-, parabénmentes formulája, 100%-os őszhajfedéssel biztosítja a legmagasabb hajvédelmet a legérzékenyebb fejbőrűek számára. Különösen ajánlott termékcsalád azoknak a vendégeknek is, akik óvják a hajukat a vegyszer okozta hajkárosodásoktól, hajártalmaktól.

SUBRINA_SP_PREMIUM_termekcsalad_1

Subrina SP PREMIUM – COLOR

A STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon célkitűzése

A közel 70 éves STELLA Zrt. partnere – a SUBRINA márkák gyártója – a Cpe GmBh., ami már 60 éve fejleszti és exportálja a prémium minőségű, professzionális fodrásztermékeket. A SUBRINA termékeit a gyártáskor mikrobiológiai analízisnek, stabilitástesztnek (Challenge-tesztnek) veti alá.

A két cég – ezáltal pedig a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon is – a következőket tekinti legfőbb feladatának:

A környezetkímélő, egészség védelmét szolgáló:

  • bőr- és hajbarát fodrászati és kozmetikai ápolók,
  • hajfestékek,
  • szőkítők

fejlesztését, gyártását, amikhez nemzetközileg szabadalmazott hatóanyagokat alkalmaznak, a legkorszerűbb összetevőkkel innovatív technológiai előállítással és olyan receptúrák alkalmazásával, amik antiallergének, ezáltal pedig megvédik a hajat és a fejbőrt a mindennemű sérülésektől és károsodásoktól.

A fent említett termékújdonságok ezen törekvések jegyében kerültek fel a SUBRINA együttműködő partnerének, a STELLA-nak a kínálatába. Az innovatív anyagokat természetesen a STELLA–SUBRINA STAR Referenciaszalon fodrászai is nagy sikerrel alkalmazzák új szolgáltatásként.

SAVE THE DATE: itt vannak a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon nyílt napjának részletei

Szeretnéd megismerni a STELLA-SUBRINA STAR Referenciaszalon új szolgáltatásait, beleértve a fejbőr és speciális hajproblémák szalonkezelési eljárásait, illetve a kúrák és terápiák gyakorlati alkalmazását? Akkor látogass el a 2021. október 18-án 10:00 órakor kezdődő ONLINE NYÍLT NAPRA, ahol élő közvetítés keretében elsajátíthatod az innovatív termékek elméleti alkalmazását. További jó hír, hogy a beregisztráló fodrászok aznap 30%-os kedvezménnyel meg is rendelhetik az újdonságokat, illetve a kínálat berendezéseit is akciósan megvásárolhatják. 

Jelentkezés a nyílt napra:

További részletek a stúdió oktatásairól és szalontréningjeiről:

Bővebb információ a www.stellazrt.hu/oktatas vagy a www.stellazrt.hu/katalogus menüpontban!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: STELLA Zrt.

Lájkold és oszd meg a cikket, hogy a legtöbben értesüljenek az exkluzív referenciaszalon híréről! Köszönjük! 😉

Közzétéve: 2021-10-06 11:29