STELLA online fodrászverseny: ők bizonyultak a fotópályázat legjobbjainak

STELLA-online-fodraszverseny-boritokep

A STELLA Zrt. az online térben is lehetőséget biztosít a feltörekvő tehetségeknek a fejlődésre. Az idei év első negyedében meghirdetett SUBRINA STYLE online fodrászversenyen ambíciózus fodrászok mérhették össze szakmai tudásukat és kreativitásukat. Mutatjuk, hogy kik bizonyultak a legjobbnak!

Így zajlott a STELLA online fodrászversenye

A STELLA nem véletlenül döntött úgy, hogy szakmai versenyt hirdet, ugyanis szerette volna újraéleszteni a kényszerpihenőn lévő fodrászokat, új ingereket próbált csempészni a mindennapjaikba a további motiváció és versenyszellem átélése érdekében. Az online megmérettetés egy fotópályázat keretei között zajlott, aminek legjelentősebb feltétele a SUBRINA STYLE új hajformázó termékcsalád tagjainak használata volt. Végül a versenyzők száma várakozáson felüli volt, 81 fő jelentkezett a pályázatra – nagy öröm volt a zsűri számára, hogy ennyi munkát elbírálhatott. A legjobbak kiválasztás során szem előtt tartották a beküldött alkotások:

 • esztétikusságát,
 • kidolgozottságát
 • divatorientált megjelenítését,
 • az új SUBRINA STYLE hajformázók termékismeretét,
 • a felvételek és képek minőségét,
 • és az összhatást.

Továbbá fontos szempont volt a SUBRINA STYLE márkát képviselő frizura azonos, kreatív megjelenítése is. A fodrászversenyen végül 3 szakember ért el helyezést, de a zsűri egy fodrász részére különdíjat is adományozott. A nyerteseket a STELLA nemzetközileg is elismert szakemberei választották ki:

 1. Fórizs Nikoletta, a STELLA SUBRINA csapatának oktatófodrásza,
 2. Kászonyi Gergely, ezüstkoszorús fodrászmester, IV. helyezett világbajnok, a STELLA oktatócsapatának vezetője,
 3. Nagy-Pál Máté, a STELLA oktatófodrásza.

Ismerd meg a Subrina Style fotópályázat győzteseit!

 • ELSŐ HELYEZETT: Réti Tímea – díj: JMW Phantom szénkefementes hajszárító
 • MÁSODIK HELYEZETT: Cséhi Máté – díj: Kiepe Monster Cut csapágyas japán acél olló
 • HARMADIK HELYEZETT: Zimmerman Anita – díj: SUBRINA STYLE 12 tagból álló hajformázócsomag és SUBRINA ablakos beterítőkendő
 • KÜLÖNDÍJ: Karker Judit – díj: SUBRINA STYLE csomag + KIEPE nanotech hőre változó hajkefe

STELLA-online-fodraszverseny-nyertesek2

A STELLA online fodrászverseny győztesei

A helyezést elért versenyzők díjai:

A fotópályázat nyerteseinek díjai

Újabb nyílt nap a STELLA-nál

Az elmúlt időszak viszontagságainak következtében a STELLA Zrt. is felzárkózik, és a digitális térben is igyekszik elérni célközönségét. A korábbi online nyílt nap sikerére való tekintettel, most folytatás következik, mégpedig díjmentesen! A fodrász szakemberek ezúttal is megismerkedhetnek majd a legújabb vágás- és festéstechnikákkal, a divatos frizurák elkészítési metodikájával, a legkorszerűbb termékekkel és eszközújdonságokkal! Az élő közvetítés bármikor visszanézhető lesz a STELLA online felületein: Facebookon, Instagramon és Youtube-on is. Az online bemutatókon alkalmazott termékek és eszközök bevezető áron elérhetők lesznek a www.stellabeauty.hu webáruházban!

Online nyílt nap időpontja:

2021. április 26. 10:00 óra

Online nyílt nap tematikája:

 • barber style
 • szőkék tavaszi színvilága
 • a hajak egészséges állagának megóvása
 • női divatfrizurák
 • férfi szakállápolás és –vágás

További információkért iratkozz fel, és regisztrálj a STELLA hírleveleire az info@stellart.hu e-mail címen, hogy első kézből értesülhess minden újdonságról! Ha szívesen böngésznél még, akkor nézd meg a STELLA katalógus legfrissebb számát is a www.stellazrt.hu/katalogus oldalon, vagy a STELLA programsorozatainak részleteit a www.stellazrt.hu felületen, a ‘rendezvények’ menüpontban!

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: STELLA Zrt.

Gratulálj a győzteseknek egy lájkkal vagy megosztással – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2021-04-16 17:00