STELLA LIVE beszámoló: az első online oktatás összefoglalója

STELLA-LIVE-beszamolo-cover

Az elmúlt évben a fodrász szféra elengedhetetlen részévé váltak a digitális oktatások. Szerencsére idővel szinte az összes hazai márkaképviselet felismerte a virtuális térben zajló képzések jelentőségét, így egyre több lehetőség nyílt az interneten keresztül történő, átfogó tanulásra. Ennek köszönhetően most februárban egy újabb online oktatás is debütált, a STELLA LIVE, aminek keretében, ismételten számos ismeret és inspiráció birtokába jutottunk. Korszerű fodrászeszközök, innovatív termékek, trendi hajvágások: ilyen volt a STELLA Zrt. első online nyílt napja!

Egy jó online fodrászoktatás ismérve

Egy oktatásra való jelentkezés alkalmával – szakmától függetlenül –, mindenkiben kialakul egy szempontrendszer, hogy mit vár a kiválasztott képzéstől. Ilyenkor több elvárást is támasztunk, amelyek kiterjednek:

 • az oktatóra,
 • az oktatási anyagra,
 • a megvalósításra,
 • az érthetőségre,
 • az új tudás mértékére.

Természetesen előre sosem fogjuk tudni megthatározni, hogy valóban egy olyan információtöbbletet kapunk-e, amire ténylegesen vágyunk, de szerencsére az alapján már könnyedén mérlegelhetünk, hogy mekkora bizalmunk van a kurzust hirdető márkaképviseletben, és annak oktatóiban.

A STELLA Zrt. 2021. február 22-én hétfőn tartotta meg első online nyílt napját, ami nagy sikert aratott a hazai fodrászok körében. Ez számunkra nem is olyan meglepő, hiszen a brand az év minden napján törekszik biztonságot nyújtani a szakembereknek, így a korábban felsorolt szempontok szerint egyértelmű a STELLA iránti lojalitás. A jó online fodrászoktatások ismérve tehát nem más, mint amikor egy szuper márkaképviselet, egy profi oktatócsapattal, megszámlálhatatlan innovatív termékújdonsággal jelentkezik, a befogadóközönség pedig mindennek már elöljáróban is bizalmat szavaz. Kíváncsiak voltunk, hogy a brand ezúttal milyen meglepetésekkel szolgált, ezért mi magunk is részt vettünk az átfogó STELLA LIVE programsorozatán.

STELLA LIVE: egy hajvágás, két frizura

A STELLA első online nyílt napja tematikusan az “egy hajvágás, két frizura” szlogenjére épült. Habár a fókusz valóban mindvégig ennek a sémának a véghezvitelén maradt, sok egyéb információval is gazdagodtunk. Az ingyenes digitális képzés keretein belül egyaránt megismerkedhettünk 

 • Kászonyi Gergely,
 • Fórizs Nikoletta,
 • Nagy-Pál Máté 

munkásságával és gondolataival, akik külön-külön kitértek a STELLA termékportfólió legkedveltebb eszközeire és anyagaira. Az élő adás keretében két hajfestést és három hajvágást láthattunk, a továbbiakban ennek rövid összefoglalóját olvashatod.

#1 Kászonyi Gergely

Kászonyi Gergely egy olyan átmenetes, divatos hajat készített a STELLA LIVE alatt, amiben a természetes alapszínek mellett helyet kaptak a hamvas szőke árnyalatok, valamint a réz, a vörös és a lila színek is. Gergely szerette volna kihangsúlyozni az SP PREMIUM hajfestékek barna színeit, ezért a hajtöveket fél árnyalattal világosabbra festette, mint a haj egészét. Forma tekintetében egy szögletesebb vonalvezetést követett, aminek végeredménye egy “kócosabb”, tépettebb, de mégis lágy esésű frizura lett.

Időközben Gergely részletesen kifejtette az online résztvevők számára a Subrina SP PREMIUM ammóniamentes hajfestékek hatékonyságának titkát is:

“Néhány szóban szeretném összefoglalni a Subrina SP PREMIUM ammóniamentes hajfesték egyedi előnyeit és azt, hogy kinek ajánlott az SP PREMIUM hajfesték alkalmazása. A lényeg az, hogy a Subrina SP PREMIUM túlmutat az ammóniamentességen, különlegessége, hogy:

 • teljesen természetes összetevőket tartalmaz,
 • dermatológiailag tesztelt – amivel, nem sok hajfesték büszkélkedhet –, 
 • antiallergén
 • aem tartalmaz sem ammóniát, PPD-t, ethanolt, parabént, paraffint, formaldehid-felszabadítókat, illatanyagot.

Kiemelkedő továbbá még az is, hogy a hajfestékcsaládhoz tartozik egy ammóniamentes 500 gr-os szőkítőpor, valamint egy teljesen natúr összetevőket tartalmazó biohajápoló-szortiment is. Ezáltal maximálisan óvja a hajat, javítja a haj struktúráját, fokozza a hajszín tartósságát, az egyedi teljesen natúr összetevőivel – kókuszolaj, kukui olaj, shea vaj, mangóvaj, kakaóvaj –, és a biohajápolóival. 100%-ig fedi az ősz hajat, többdimenziós, elképesztő színhatást lehet velük varázsolni a hajnak. Az SP PREMIUM hajfestéket elsősorban azon vendégeknek ajánljuk, akik érzékenyek, allergiára hajlamosak, és szeretnék megóvni hajukat a vegyszeres ártalmaktól.”

STELLA-LIVE-beszamolo-3

Kászonyi Gergely és modellje

HAJSZÍN RECEPTÚRA:

 • SUBRINA SP PREMIUM hajfesték 7/07-es és 6/6-os színárnyalat
 • 5,5%-os oxidálószer
 • 1:1 arányú kikeverés
 • 30-35 perc hatóidő

KEDVENC TERMÉK:

KIEPE NANO-TECH hajkefék, amelyeknek többféle típusa is megvásárolható a STELLA kínálatában. Különlegességük és újdonságuk a hőre változó színhatás. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_14

#2 Fórizs Nikoletta

Fórizs Nikoletta a modellje haját szintén a Subrina Professional SP PREMIUM termékeivel festette, balayage technikát alkalmazott. Formavilágban egy előre hosszabbodó bob frizurát készített egy hátsó átmenettel. 

STELLA-LIVE-beszamolo-1

Fórizs Nikoletta és modellje

HAJSZÍN RECEPTÚRA:

 • SP PREMIUM hajfesték 10/1-es színárnyalat
 • 2,5%-os és 11,5 %-os oxidálószer
 • 40 perc hatóidő

KEDVENC TERMÉK:

KIEPE hajvasaló, ami könnyen csúszik a hajon, nem akad bele a hajszálakba. Nikoletta szerint az egyik legnagyobb előnye, hogy a kábele flexibilis, aminek köszönhetően elkerülhetők vele göndörítés közbeni kellemetlenségek, de további előnye, hogy a titánlapjai is mozgathatók. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_12

#3 Nagy-Pál Máté

Nagy-Pál Máté az online nyílt nap alatt egy szabad textúrájú, tincses pixie frizurát vágott, ami egy nagyon trendi és menő inspirációt nyújtott. A szőkítéshez az SP PREMIUM ammóniamentes szőkítőporát használta, hogy egy hamvas hatást és árnyalatot érjen el modellje haján. Nagy-Pál Máté munkaközben a vágástechnika bemutatásával valósította meg az „egy hajvágás két frizura” kialakítását. 

STELLA-LIVE-beszamolo-2

Nagy-Pál Máté és modellje

HAJSZÍN RECEPTÚRA:

 • SZŐKÍTÉS: SUBRINA SP PREMIUM ammóniamentes szőkítőpor használata 1:1-es kikeveréssel és 5,5%-os előhívóval, 40 perc hatóidővel
 • HAJTŐ: SP PREMIUM hajfesték 6/71-es és 8/21-es árnyalata fele-fele arányban kikeverve 2,5 %-os színelőhívóval
 • HAJVÉGEK: SP PREMIUM hajfesték 10/1-es árnyalata 2,5%-os színelőhívóval kikeverve, 30 perc hatóidővel

KEDVENC TERMÉK:

KIEPE MONSTER CUT új csapágyas olló, ami segít a helyes váll– és könyöktartás kialakításában, ezzel is maximalizálva a tökéletes és kényelmes hajvágás menetét. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTS A KÉPRE:

Stella_karacsonyi_ujdonsagok_10

A SUBRINA SP PREMIUM termékcsaládról IDE és IDE KATTINTVA olvashatsz részletesen!

Ha lemaradtál, de Te is szeretnéd átélni a STELLA-élményt, akkor van egy jó hírünk! A brandnek kitűzött célja, hogy időről időre új online képzésekkel jelentkezzen, így még bőven adódik majd lehetőséged az inspirálódásra! 🙂

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Stella Zrt.

Ha tetszett a beszámoló, köszönjük a lájkot és a megosztást!

Közzétéve: 2021-03-22 14:06