Stella iskolakezdési vásár 2019: kedvezmények kezdő fodrászoknak

Stella_Trend_2019_Sassoon_Style_cover

Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak…vagy inkább kedvezményesők? A sulikezdés legjobb pillanatai mindig a szupermarketekben eltöltött percek voltak, amikor lehetőség nyílt egy új tolltartó, táska, ceruzaszett beszerzésére, és annál felbecsülhetetlenebb érzés talán sosem létezett, mint egy új, menő és ropogós füzet megkaparintása. De hogyan néz ki ez egy kezdő fodrász életében? Az érzésvilág hasonló, a táska inkább eszköztároló, a ceruzák pedig spéci ollók, de a leglényegesebb különbség a termékek anyagi vonzatában rejlik. Felismerve az iskolakezdési nehézségeket, a Stella csapata most hatalmas kedvezményekkel nyit a fiatal fodrász nemzedék felé: ne maradj le!

Stella iskolakezdési vásár 2019: beiskolázási ajánlat

A Stella csapata percről-percre azon dolgozik, hogy szakmai tudásuk mellett, a professzionális termékeiket is megismerjék a szakemberek az ország minden pontján. A STELLA 2019-es turnéja során, Magyarország különböző városaiban bemutatásra kerültek az általuk forgalmazott legkorszerűbb eszközök, amelyeket nem sokkal később, az érdeklődők akciósan meg is vásárolhattak. A Stella legújabb kedvezményekkel teli ajánlata most elsősorban a tanuló fodrászoknak szól, hogy segítsék a fiatalok első szakmai lépéseit. A kedvezményes időszakban, a termékek mellé még extra ajándékok is tartoznak – és ki ne örülne az apró csecsebecséknek, hasznos kiegészítőknek?

Akciós időszak: 2019. szeptember 1. – 2019. október 15.

Mielőtt teljes vehemenciával belevetnétek magatokat a katalógus átvizsgálásába, felhívjuk a figyelmeteket egy-két igazán kitűnő ajánlatra:

#1 női és férfi babafejek

A babafejek természetes hajjal készültek, ezért többszöri festésre és vágásra is alkalmazhatóak.

ajándék: leszorító asztali tartó

Stella_iskolakezdesivasar_2019_3

#2 KIEPE ollószettek 

ajándék: praktikus ollótartó tok

Stella_iskolakezdesivasar_2019_2

#3 KIEPE és CHROMWELL nyolc darabos fésű szett

ajándék: fésű tartó

Stella_iskolakezdesivasar_2019_1

A Stella csapata további szuper lehetőségekkel is készül még számotokra, amelyről tutira értesítünk Titeket, de addig is kattintsatok, és böngésszétek a kihagyhatatlon ajánlatokat:

Stella beiskolázási vásár 2019 – Online katalógus

Fontos információ diákoknak!

2019 ősztől iskolai nyílt napokat szervez a Stella havonta szerdánként diákok számára. Amint megvannak a pontos helyszínek és időpontok, a Fodrászinfó Eseménynaptárában feltüntetjük ezeket!

Ezek tematikája a következő lesz: 

aktuális trendnek megfelelő frizura készítés és hajvágás technikák step by step és knowhow

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Stella Zrt.

Oszd meg a cikket, hogy másokhoz is hamar eljusson az akciók híre – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-09-01 18:13

Stella_Trend_2019_Sassoon_Style_1
stella_trend_2019_barber_stepbystep_1
Stella_Trend_2019_Sassoon_Style_2