Soul Collection 2018 by Wella Professionals

wella_soulcollection_cover

A Wella Professionals oktatói csapata nemrégiben frissült, újult és nem utolsó sorban ötletelt, hogy megmutassák mit is jelent számukra a 2018-as év őszi és téli kollekciója. Az eredmény magáért beszél, hiszen tele van élettel, vitalitással – és ahogyan a neve sugallja -, lélekkel. Soul Collection 2018 by Csonka Tímea, Képíró Tamás, Matos Tekla, Pápai Gábor és Pulya Misi!

2018. augusztus 14-én első kézből láthattuk, hogy hogyan készül a Wella Professionals legújabb kollekciója. A végeredményt akkor ugyan nem vártuk meg – hiszen szerettük volna, hogyha nekünk is némi újdonsággal szolgál -, a hatás varázsa pedig nem maradt el. A Soul, azaz Lélek kollekció sok különböző, de mégis egymással harmonizáló elemet tartalmaz: rövid, hosszú, középhosszú formák és megannyi textúra. Divatos, hordható és egyszerűen kezelhető! Felkészültél?

wella_soulcollection_oktatok

Soul Collection 2018 by Wella Professionals

#1 ICY SPICY [TÜZES JÉG] by Csonka Tímea

Csonka Tímea mindig is a rövid hajak szerelmese volt, és saját elmondása szerint, ha meglát egy nőt, mindig rövid hajjal képzeli el. Az Icy Spicy frizurát egy különleges formájú jéghegyekkel borított és egy piros kajakost ábrázoló kép inspirált, amely elsősorban színeivel gyakorolt nagy hatást Csonka Timire. Hideg téli színek és intenzív pirosas-vöröses árnyalatok köszönnek vissza modelljét látva, nem véletlenül. A Tüzes Jég teljes mértékben a modell arcformájához igazított. A slussz poén pedig nem más, mint a “több funkciósság”, attól függően, hogy szolidabb vagy extravagánsabb hangulatban ébredtünk. Néha ördög, néha angyal, így megy ez!

wella_soulcollection_icyspicy_csonkatimi5

wella_soulcollection_icyspicy_csonkatimi2

Frizura és trendalkotó: Csonka Tímea

Modell: Renáta [Perfect Models]

Smink: Maróthi Réka

Stylist: Paksi Éva

Ruha: Pakamé

Pakamé (felső – Wonderlab), INQ (szoknya – Wonderlab)

Ékszer: tillu (Wonderlab)

Cipő: Musette

Fotó: Vörös Benjámin

 

#2 SASSY [KISPIMASZ] by Képíró Tamás

Képíró Tamás a Sassy trend megalkotásával teljes mértékben szabadjára engedte fantáziáját és visszanyúlt egészen a 70′-es és 80′-as évek koronázatlan divatvilágához: erős színek, túlméretezett ruhák és örök fiatalság. A múltbéli színek újragondolása nemcsak a korszakot, hanem az őszi táj színpalettáját is felidézi, amelyben rendszerint képes elveszni a tekintet. Nincs ez másképp a Kispimasz frizurával sem, amelyben egyszerre jelen van a finomság, egy csipetnyi bujaság, a textúra mozgalmassága. Minden a részletekben rejlik, ettől válik egészen izgalmassá. Szerintünk ideje visszatekerni az idő kerekét, bár jelenleg az is elég, ha a Sassy-vel inspirálódunk! 

wella_soulcollection_sassy_kepirotomi3

wella_soulcollection_sassy_kepirotomi1

Frizura és trendalkotó: Képíró Tamás 

Modell: Nikol (Perfect Models)

Smink: Maróthi Réka

Stylist: Paksi Éva

Ruha, nyaklánc: Vass Aranka Adelina

Cipő, táska: Musette

Fotó: Vörös Benjámin

#2 WAVE BREAKER [HULLÁMTÖRŐ] by Matos Tekla

Matos Tekla Wave Breaker trendjét önmagában a tél, és annak színei inspirálták, amelyben különös szerepet játszik egyaránt a forma-, és színvilág. Előbbiben a minimál építészeti stílus, az üveg-, és fémhatás, míg utóbbiban a skandináv és norvég tájak motiválták a Hullámtörő frizurát. Egyenes formák, kemény vonalak egy sikkes megtörés és máris létrejött a letisztult, de annál komplexebb frizura, amelyben az árnyékok és színek kombinációja minket is elrepítenek az északi tájakra. Winter is coming! 

wella_soulcollection_wavebreaker_matostekla6

wella_soulcollection_wavebreaker_matostekla4

Frizura és trendalkotó: Matos Tekla 

Modell: Ajsa (Perfect Models)

Smink: Maróthi Réka

Stylist: Paksi Éva

Ruha: SustiKKrisztA

Cipő: Musette

Fotó: Vörös Benjámin

 

#4 MIRROR EFFECT [TÜKÖRHATÁS] by Pápai Gábor

Pápai Gábor Mirror Effect frizuráját a modern minimál építészeti stílus iránti vonzalom, a hatalmas üvegfelületek, illetve a geometrikai formák ihlették, amely szó szerint tükröződik alkotási stílusában. A formavilág tekintetében ebben az esetben is előtérbe kerülnek az éles és egyenes vonalak, amelyek szürkés-ezüstös fényben ragyognak, hogy közelebb érezzük magunkat az építeszet varázsához és a betonhatás színvilágához. A színek egymásba mosódva egy különleges, korántsem hétköznapi kisugárzást varázsolnak. Tükröm-tükröm mondd meg nékem, ez a legmenőbb kollekció az évben? 

wella_soulcollection_mirroreffect_papaigabor1

wella_soulcollection_mirroreffect_papaigabor3

Frizura és trendalkotó: Pápai Gábor

Modell: Vike

Smink: Maróthi Réka

Stylist: Paksi Éva

Ruha és ékszer: Jakab Priszcilla

Cipő: Musette

Fotó: Vörös Benjámin

 

#5 NO MAKE-UP JUST WAKE-UP [NATÚR KEZDET] by Pulya Misi

Pulya Misi Natúr Kezdet frizuráját elsősorban a lazaság, vagányság és a természetes szépség inspirálta. Motivációja nagyon fontos üzenetet közvetít, hiszen valóban rengeteg időt töltünk a tökéletes megjelenéssel – és ugyan az igényesség sosem probléma -, azonban ennek hatására sokszor elfelejtjük, hogy nem véletlenül úgy születtünk, ahogyan. “Csak kelj fel, túrj bele a hajadba, és máris tökéletesen nézel ki, indulhat a nap!” A frizura elkészítése éppen ebből kifolyólag rendhagyó a kollekcióban szereplő többi trendhez képest, ugyanis elmaradnak az erős vonalak és színek. Ehelyett egy könnyed színhatást kapunk, amely természetes és ugyanannyira vagányan szexi. Kényelmes, könnyen variálható, laza, minden benne van, amelyet Pulya Misi szakmaisága képvisel. Hölgyek, ideje felébredni, csak természetesen! 

wella_soulcollection_nomakeupjustwakeup_pulyamisi4

wella_soulcollection_nomakeupjustwakeup_pulyamisi1

Frizura és trendalkotó: Pulya Misi 

Modell: *** (Perfect Models)

Smink: Maróthi Réka

Stylist: Paksi Éva

Ruha: Vass Aranka Adelina

Ékszer: INQ, tillu (Wonderlab)

Cipő: Musette

Fotó: Vörös Benjámin

wella_soulcollectionteam

Jelentkezz a Wella Professionals oktatásaira!

Ha tetszett a kollekció és szeretnél tanulni a Wella Professionals oktatói csapatától – Csonka Tímea, Képíró Tamás, Matos Tekla, Pápai Gábor, Pulya Misi -, akkor kattints ide a részletekért!

  • színek
  • technikák
  • formák
  • inspiráció

 

A Soul Collection további képeiért kattints ide!

 

Neked hogy tetszik a Wella vadonatúj kollekciója? Melyik a kedvenced? Írd meg nekünk! 🙂 Lájkolni, megosztani és szeretni ér!

 

Szöveg: Wella Professionals & Fodrászinfó

Képek: Wella Professionals 

Közzétéve: 2018-08-25 11:11

wella_soulcollection_mirroreffect_papaigabor3
wella_soulcollection_sassy_kepirotomi3
wella_soulcollection_nomakeupjustwakeup_pulyamisi1