Wella Professionals – Shimmering Luxelights Webinar

Wella-Professionals-Luxelights-Webinar-cover

Fedezd fel a Wella Professionals világát most online módon is! Vegyél részt a szakmai továbbképzéseken és tanulj anélkül, hogy kimozdulnál otthonról!

Hogyan működik az online oktatás?

Az új online oktatási formátum a ZOOM segítségével történik, amely a jelen helyzetben biztonságot és kényelmet is nyújt, miközben nem maradsz le az az újdonságokról és az új élményekről.  A legfontosabb, hogy kéznél legyen két digitális eszköz – lehetőleg egy tablet vagy laptop és egy okostelefon -, és hogy rendelkezésedre álljon egy nagyon jó internet kapcsolat. 

Regisztráció:

A regisztrációt követően, e-mail-kapsz egy linket, amelyre kattintva lépésről lépésre megtudod, hogy mire lesz szükséged az interaktív oktatás során. Amennyiben kérdések merülnek fel benned, nyugodtan írj a csapatnak a wellastudiobudapest@sirowa.com e-mail címre, és azonnal felveszik veled a kapcsolatot!

Mit tanulhatsz a Wella Professionals Luxelights Webinar oktatáson?

Mire vágyik az X-generáció és a milleniumi korosztály? Az őszülés az egyik leggyakoribb indok, amiért a 35-55 év közötti vendégek a szalonokat látogatják. A vendégek az ősz hajukat lágy, természetes árnyalatokkal szeretnék elfedni.

A Luxelights-festéstechnika kimozdul a hangsúlyos panelfestésből vagy a dinamikus, kontrasztos színekből. A hajtöveket enyhe, hűvös árnyalással tölti meg, és felfedi a természetes magasságokat és mélységeket a hajhosszon, illetve a hajvégeken egyaránt. A Luxelights még természetesebb megjelenést biztosít, főként a tompa színű haj esetében, ezzel napcsókolta, fiatalos frizurát kölcsönöz a könnyedség és ragyogás ötvözésével. Az arccsont és az állkapocs körüli elhelyezéssel kiemeli, valamint megvilágítja az arcvonásokat, ezáltal újradefiniálva az arcot.

Érdemes ellátogatnod az oktatásra, mert:

  • megismerheted a legfrissebb trendeknek megfelelő árnyalatokat,
  • megismerheted a népszerű Koleston Perfect és Color Touch 4 új árnyalatát,
  • elsajátíthatsz egy merőben új festési technikát,
  • megismerheted a BlondorPlex kötéserősítő-szőkítő előnyeit és a szolgáltatás alkalmazását.

Oktató

Képíró Tamás

Oktatási időpontja

2021. szeptember 28. (kedd)

2021. október 26. (kedd) 

Oktatás időtartama

9:00-11:30

Oktatás díja

5.000 forint

Képzés díjának befizetése

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: Wella Professionals Hungary

Ha tetszik az oktatási kínálat ne habozz regisztrálni, és megosztani fodrász kollégáiddal! 🙂

Közzétéve: 2021-08-26 16:31