Oil Ultime: Aromaterápia a belső harmónia megtalálására

Schwarzkopf Professional Oil Ultime

A Schwarzkopf Professional új termékcsaládjával, az Oil Ultime-mal új időszámítás veszi kezdetét a prémium hajápolás világában. Ismerd meg a termékeket és az Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatást.

Oil Ultime: Aromaterápia a belső harmónia megtalálására

„A Schwarzkopf Professionalnél abban hiszünk, hogy a végső szépség belülről fakad. Az Oil Ultime fejlesztéséhez csak a legértékesebb összetevőkből válogattunk – a magas teljesítményű, természetes eredetű olajoktól, a pezsdítő aromájú illóolajokig, melyek szépítő tulajdonságaikról méltán ismertek, de egyúttal segítenek kiszakadni a stresszes mindennapok nyomásától, hogy a szalon érzéki, dédelgető környezetében megtaláljuk belső nyugalmunkat.”

Schwarzkopf Professional Oil Ultime

Az Oil Ultime titka a maguktól feloldódó és elpárolgó olajok, melyek pehelykönnyű hajérzetet biztosítanak.  A modern kori aromaterápia ihlette természetes eredetű, finomított olajok a hajat csábítóan puhává és ragyogóan fényessé varázsolják, miközben segítenek kiszakadni a stresszes hétköznapok nyomásából. Az Oil Ultime elhozza nekünk test és lélek egyensúlyát.  

Az Oil Ultime sikerének titka

Az Oil Ultime innovatív, egyben pehelykönnyű formulája minden hajtípus szépítésére alkalmas, az Essential Oil Illóolajokra épített szolgáltatások érzéki és kiegyensúlyozott élményt nyújtanak. Az Oil Ultime termékcsalád sikere három esszenciális pilléren nyugszik: 

Természetes eredetű, finomított olajok a csábítóan puha és ragyogóan fényes hajért

Az új Oil Ultime minden formulája a legértékesebb természetes olajokat tartalmazza, ezek az argán, marula, rózsa és fügekaktusz olaj. A súlytalan összetételű ápoló termékek minden hajtípust feltöltenek és szebbé varázsolnak. A többszintű tisztítási folyamat zálogaként csak az olajok legértékesebb összetevőit és tápanyagait használjuk fel, melyek a hajat puhává, finom szálúvá varázsolják és sugárzó fénnyel vonják be.

Magától feloldódó és elpárolgó olajok a pillekönnyű hajérzetért

 

Finoman bevonják a hajszálakat, kitöltik a haj szerkezetében meglévő porózus területeket, de közben a felesleg azonnal elpárolog, vagy egyszerűen kimosható a hajból.

Aromaterápia a belső harmónia megtalálására a külső és belső szépségért

Az aromaterápiát a különféle kultúrák már az ókortól kezdve használják. Hagyományos felhasználása során a természetből kinyert illóolajokat veszik igénybe, amelyekről tudják, hogy jó hatással vannak a testi-lelki bajokra és amelyeket egyebek mellett az illatuk révén tudnak megtapasztalni.

Schwarzkopf Professional Oil Ultime

Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatás

Az Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatást az Essential Oil Illóolajok teszik prémiummá, kényeztetővé és egyedülállóvá. A Harmony Ceremony szolgáltatás egy érzéki utazás az aromaterápia világába amely az Oil Ultime Essential Oil Illóolajait hámlasztó fejmasszázzsal kombinálja a testi és lelki béke megtalálásához, s mely egyben előkészíti a fejbőrt és a hajat a szépítéshez.  A vendég lelki békéjétől függően személyre szabottan választhat az Oil Ultime Essential Oil Energizáló és Relaxáló Illóolaj között:

  • Az Oil Ultime Essential Oil Energizáló Illóolaj frissítő ilang-ilang és mandarin olaj keveréke, mellyel felfrissíthetjük fáradt érzékeinket. Az Essential Oil Illóolajok és a kényeztető fejmasszázs kombinációja pozitív gondolkodásra serkent és jó hangulatba hoz.

 

  • Az Oil Ultime Essential Oil Relaxáló Illóolaj nyugtató aromájú levendula és jázmin olajat tartalmaz, melyek segítenek oldani a stresszt, továbbá megszabadulni a negatív érzésektől és megteremteni a lelki egyensúlyt. A nyugtató hatású levendula és jázmin illóolaj és a rövid fejmasszázs kombinációja hatékonyabban segít a feszültség oldásában és a hangulat javításában.

 

  • Az Oil Ultime Oil-In-Scrub Fejbőrradír formulája értékes argán héj darabkák, lótuszvirág kivonat és természetes eredetű olajok kombinációjával tisztítja a fejbőrt. Segít fellazítani a lerakódásokat és az elzáródott pórusokat. Ezt követően a haj és fejbőr szépítését a magas teljesítményű, mégis pillekönnyű olajokkal folytatjuk, legyen szó vékonyszálú- és normál hajról (Oil Ultime Marula és Rózsa szortiment) vagy durva tapintású hajról (Oil Ultime Argán és Fügekaktusz Olaj széria). A kezelés végén, utolsó simításként az Oil Ultime Hajápoló Olajait használjuk, melyek ragyogó csillogást és fenséges puhaságot kölcsönöznek a hajnak.

Schwarzkopf Professional Oil Ultime

Vezesd be Te is szalonodban a legújabb aromaterápiás Oil Ultime Harmony Ceremony szolgáltatást vendégeid elégedettségéért.

A termékeket a Schwarzkopf Professional területi képviselőinél tudod megrendelni. Kattints ide az elérhetőségükért!  

Közzétéve: 2018-03-04 11:11

Schwarzkopf Professional Oil Ultime
Schwarzkopf Professional Oil Ultime
Schwarzkopf Professional Oil Ultime