Ezek a legnagyobb Schwarzkopf Professional trendek 2022-ben

schwarzkopr-professional-trendek-2022

Melyek a legnagyobb Schwarzkopf Professional trendek 2022-ben? Cikkünkből máris megtudhatod!

A Schwarzkopf Professional, mint a Budapest Hair Show állandó fellépője

2022-ben, immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a bwnet.hu szervezésében a Mastercard-Unicredit Budapest Hair Show, aminek egyik legszínesebb programját ezúttal is a Schwarzkopf Professional biztosította. Nem véletlen, hiszen a brand már a kezdetek óta támogatja a nívós fodrászrendezvényt.

A Schwarzkopf PRO csapata Look & Learn bemutatóval és egy látványos show-val is készült a résztvevők számára, amik alatt az idei év legnagyobb termékinnovációit és frizuratrendjeit elevenítette meg. Mik voltak azok? Milyen újdonságokat kell érdemes még megismerned az év hátralevő részében? Ezt figyeld!

bhs-2022-schwarzkopf-professional-show

Schwarzkopf Professional trendek 2022-re hangolva

A 2022-es Budapest Hair Show alatt két nagy szekcióban figyelhettük meg a Schwarzkopf Professional oktatófodrászainak munkáját. Kezdetben a csapat Kifutótól a szalonig című szemináriumán vehettünk részt, ami során:

lépett színpadra. Később pedig egy látványos show színesítette a BHS idei programját, ami látványelemekben gazdagon mutatta be a márka újdonságait. A modellek frizuráinak elkészítésében a Henkel Beauty Care Professional teljes csapata segített: Kovács-Czupár Estilla, Márity Péter, Nagy Erika és Zsekov Katalin részt vett a backstage munkákban.

bhs-2022-schwarzkopf-professional-csoportkep-modellekkel

A két bemutató között Bódi Ákost is az SKP színeiben köszönthettük a színpadon, aki Londonból érkezett Budapestre, hogy még színesebbé tegye a Budapest Hair Show programját. Több precíz hajvágást is megfigyelhettünk tőle – a modellek hajszínét Blanke Dávid készítette.

bhs-bodi-akos-szinpadon

“Négy modellel készültem a BHS-re, amiken keresztül a kedvenc formáimat akartam bemutatni az elmúlt két évtizedből. Két kommersz, viszont egyben kreatív vágást/formát és két avantgárd look-ot hoztam, amik elemeiben a punk es az anarchista divatokat hordozták magukban.” – Bódi Ákos

#1 A természetes True Beautiful Honest árnyalatok

Az idei év egyik kiemelkedő innovációja a megújult tbh termékcsalád lesz a Schwarzkopf Professional háza táján, ami októbertől válik elérhetővé a partnerek számára. Blanke Dávidnak és Madarász Viktornak köszönhetően azonban mi már most is láthattuk az új formulák hatékonyságát.

A GOLD szeminárium során megtudtuk, hogy a tbh festékpigmentek új festékmolekulát tartalmaznak (HEP+), ami meggátolja a hajszínváltoztatások alkalmával gyakran fellépő fejbőrirritáció és allergiás reakció kialakulását. “Ezenfelül plusz olajok is kerültek a termékekbe, amiknek hála még intenzívebb ápolást tudunk biztosítani a vendégeink számára.” – tette hozzá Madarász Viktor.

bhs-2022-schwarzkopf-professional-madarasz-viktor

A szortiment üzenetéhez híven, a színpadon elkészített modellek és a demómodellek frizurái is természetes árnyalatokban pompáztak. A tbh-portfólió színeinek tökéletes színpadi megjelenítéséhez Rácz Böbi styling technikái is hozzájárultak. Böbitől megtudtuk, hogy “a BHS-en bemutatott modellek stylingjai a hétköznapi szalonmunkába is átültethetők és az otthoni hajkészítési szokásokba is beépíthetők.”

bhs-racz-bobi-feltuzesek

“Most újra a tbh szerelmese lettem! Az új hideg sorozat ( -12) még természetesebb/semlegesebb színeket eredményez. Nagyon jól kombinálhatók a meglévő színekkel.” – Blanke Dávid

bhs-blanke-david-tbh

#2 Essential Looks 2022

A GOLD szeminárium megkoronázásaként a soron következő Essential Looks, azaz a 2:2022 kollekció trendjeit is megismerhettük. Az új irányzatok bemutatásában Bódis Richárd és Veress-Győri Sándor volt a segítségünkre, akik tökéletes harmóniában prezentálták a legfőbb tudnivalókat. 

A két fodrász elárulta, hogy idén a Schwarzkopf Professional trendekben 3 irány dominál, amik az egyszerűség, szabadelvűség, könnyedség koncepciójára épülnek. Bódis Richárd szerint “a három trend lookjai, történetei, inspirációi tökéletesen átformálhatók a szalonmunkákra; bőséges lehetőséget adnak a technikák, termékek együttes újdonságainak kipróbálására”.

bhs-bodi-richard-essential-looks-2

Úgy gondoljuk, hogy a színpadon nagyszerűen lekövethetők voltak az új Essential Looks kollekció alappillérei, amik közül nekünk a POP & PLAY trend pozitív, élettel teli harsánysága volt a kedvencünk. Az intenzív színek, az extrémebb formák szerintünk hűen tükrözik a mai kor személyre szabott, egyedi stílusvilágát; elfogadásra sarkallnak.

bhs-veress-gyori-sandor

“Részemről egy nagy boldogság hogy részt vehettem a Budapest Hair Show rendezvényen a Schwarzkopf Professional csapatával.” – Veress-Győri Sándor

#3 Termékújdonságok színpadi performanszba zárva

Ahogyan korábban is említettük a Schwarzkopf Professional program lezárásaként egy különleges showélményben volt részünk. A catwalk modelljeinek frizurái a 2022-es év termékújdonságaival lettek elkészítve, így prezentálva a modern és innovatív anyagok hatékonyságát.

Név szerint a megújult:

  • IGORA Highlift termékcsalád,
  • Session Label szortiment,

illetve a forradalmian új, hő és fény hatására változó Color Alchemy hajfestékek kerültek bemutatásra, amik tagadhatatlanul az idei év legnagyobb dobásainak számítanak. A látvány mellett kiemelkedő  pozitívumuk, hogy sötét hajon világosító eljárás nélkül is működnek.

bhs-session-label

A performansz egyediségének színvonalát a különböző táncos elemek növelték, de számunkra akadt még egy extra meglepi… méghozzá az épített frizurák! Miért?  Mert a SchwarzkopfPRO kifutóin korábban nemigen láttunk még épített hajakat. 

bhs-schwarzkopf-professional-show

skp-bemutato-2022

bhs-2022-schwarzkopf-professional-colour-aclhemy-bemutato

Élő videót is készítettünk az emlékezetes percekről, nézd csak, kattints a képre:

schwarzkopf-professional-fodraszbemutato-budapest-hair-show

Érdekelnek a márka újdonságai? Ismerd meg testközelből képzéseiken:

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: Beauty Worldnet

Ha tetszett a cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙌

Közzétéve: 2022-10-02 11:10