Schwarzkopf Professional képzés: kreatív szabadkezes technikák

Fejleszd magad a kreatív szabadkezes technikák képzésen!

Járj az élen, és fejleszd tökélyre szabadkezes technikáidat! Ezen a kétnapos szemináriumon minden határodat átlépve sajátíthatod el a legújabb felviteli technikákat. A legfrissebb hajtrendeket követve kibontakoztathatod a kreativitásod, és megtanulhatod, hogyan nyújts teljes mértékben személyre szabott és hosszan tartó eredményeket biztosító szolgáltatásokat.

Mit tanulhatsz?

Az első napon babafejen sajátíthatod el különböző szabadkézi technikákat úgy, hogy Te is kipróbálod és begyakorlod, majd a második nap során élő modelleken tudod az előző nap elsajátított tudást folyamatos szakmai támogatás mellett megvalósítani.

Oktató

Madarász Viktor

Oktatások időpontjai

2022. február 21-22. (hétfő-kedd)

2022. május 4-5. (szerda-csütörtök)

Oktatások időtartama

10:00-17:00

Oktatás helyszíne

Schwarzkopf Professional ASK Academy

1093 Budapest, Közraktár utca 30-32.

Oktatások díja

80.000 forint + 18.000 ft a babafej

Jelentkezés menete

Első lépés: KATTINTS IDE!

Második lépés: lépj be/regisztrálj a felületre! Ezt a jobb felső sarokban lévő fej ikonra kattintva teheted meg. A regisztráció során SMS-ben kapni fogsz egy megerősítő kódot, ezt meg kell adnod a fiók aktiválásához!

Harmadik lépés: válassz oktatást!

Negyedik lépés: válassz időpontot! A neked megfelelő időpontnál kattints a„Kiválaszt” gombra! Ha többen szeretnétek egyidejűleg foglalni, akkor az „Add meg a résztvevőket” szekcióban, a keresőmezőbe a nevet beírva, majd a plusz gombra kattintva hozzá tudsz adni újabb jelentkezőket. 

Ötödik lépés: fizesd ki a képzés árát! Amennyiben rendelkezel kuponkóddal, itt meg tudod adni! Ehhez írd be a kuponkódot, majd kattints a „Küldés” gombra!

Hatodik lépés: a jelentkezésed akkor végleges, ahogy az oktatást látod a profilodon. Ezt jobb felül a fejre kattintva, a „Foglalásaim” menüpontban tudod megnézni. A jelentkezésről tájékoztató emailt is kapsz.

Hetedik lépés: a lemondáshoz kattints a „Lemondás” gombra az érintett szolgáltatás alatt ugyanebben a menüpontban! A jelzett időpontig van lehetőség a díjmentes lemondásra, ebben az esetben a kifizetett előleg visszatérítési folyamata automatikusan kezdetét veszi.

További információ

Amennyiben elakadtál vagy kérdésed lenne, akkor kérjük hívd a +36-30-437-4519-es telefonszámot, vagy írj a schwarzkopf.hungary@henkel.com email címre!

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és kép: Schwarzkopf Professional Hungary

Közzétéve: 2022-01-26 12:23