Keresés

Schwarzkopf Professional Essential Looks 2:2022

A Schwarzkopf csapata által összeállított trend irányzatait vehetitek szemügyre

Bemutatjuk a Schwarzkopf Professional 2022 őszi / téli trend irányzatait, melyeket az Essential Looks csapata alkotott meg, hogy friss inspirációval lássák el a fodrászokat és vendégeiket: Collegiate, Homecore és Pop & Play.

A világban jelenleg zajló események óriási kihívás elé állítanak bennünket, és ezzel együtt iparágunk is a változás küszöbén áll. Az eddig megszokott normák mindenhol megkérdőjeleződnek, ezért most minden eddiginél fontosabb, hogy közösségként fogjunk össze, és együtt nézzünk szembe ezekkel a kihívásokkal. El kell fogadnunk a változást, és törekednünk kell a fejlődésre. Az Essential Looks 2:2022 kollekciója innovatív, erőteljes és mindenekelőtt tele van ötletekkel és inspirációval, melyek utat mutatnak egy szebb jövő felé.

„Csatlakozz szakmai partneredhez, a Schwarzkopf Professionalhez, és dolgozz egy szebb jövő megteremtéséért, mely téged és a benned rejlő lehetőségeket ünnepel. Talán már semmi sem lesz a régi, de most minden eddiginél jobban fel vagyunk készülve arra, hogy együtt fejlődjünk. Az alkotás iránti szenvedélyünk nem csupán összeköt, de egy szebb jövő felé is terel bennünket. A haj iránti szenvedélyünk legyőzhetetlenné tesz. Stylistokként, fodrászokként és coloristokként nem csak termékeket és szolgáltatásokat értékesítünk, hanem az alkotáshoz szükséges eszközöket is a KEZEDBE adjuk.”

– Simon Ellis, a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Kreatív Igazgatója (@thesimonellis)

Essential Looks – #PARTNERSINCRAFT: Inspiráció és az alkotók

Az Essential Looks az egyik legfontosabb eszköz, mellyel a Schwarzkopf Professional támogat a kreatív és üzleti fejlődésben. Csapatunk beazonosítja a legújabb életmódtrendeket, melyek a kifutókon és a high streeten zajló eseményektől kezdve a legapróbb hétköznapi mozzanatainkig mindent meghatároznak. Ezután arra törekszünk, hogy a kulcsfontosságú trendeket életre keltsük és megjelenítsük az Essential Looks Kollekcióban. Házon belüli trendszakértőink ennek szellemében fésülik át az internetet, hogy azonosítsák a következő szezon legfontosabb trend irányzatait..

A Schwarzkopf Professional kifejezetten a fodrászok és vendégeik számára hozta létre a legújabb ÉLETMÓD- és DIVATTRENDEKET. Hogy miért? Azért, hogy segítsen a fodrászoknak még jobbá válni abban, amiben a legjobbak – a káprázatos és divatos frizurák megalkotásában.

Az idei szezon Essential Looks 2:2022 trendjei arra buzdítanak, hogy nemzetközi közösségként fogjunk össze, és ünnepeljük a különbözőségeinket – azokat a kötelékeket, melyek inkább összetartanak, mintsem elválasztanak bennünket; hiszen, ha mindannyian egyformák lennénk, a világ egy unalmas hely lenne. Az idei szezon legújabb trendjeit a Schwarzkopf Professional nemzetközi nagykövetei, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) és Lesley Jennison (@lesleyjennison), valamint Arjan Bevers (@arjanbevers) nemzetközi color nagykövet és Nick Irwin (@nickirwinhair) nemzetközi styling nagykövet alkották meg.

COLLEGIATE

Gondolj a 90-es évekre, az újraértelmezett grunge stílusra és a modern akadémiai tanulásra. Gondolj a benned rejlő lázadóra. A COLLEGIATE az ifjúsági szubkultúrában gyökerezik, amely a niche-nosztalgia köré épül. Nem csupán egy bizonyos lookról vagy frizuráról szól, hanem egy attitűdről, egy sor ellentmondásról – a játékos preppy stílus és a lázadó szellemiség szembeállításáról, valamint a társadalmi normákkal és elvárásokkal szembeni cinizmusról. A COLLEGIATE a fiatalság szabadságát idézi.

A COLLEGIATE stílust nem tudjuk meghatározni egy definiált hajhosszal vagy árnyalattal: ez az egész egy érzésről szól. Könnyed, nyers, “csináld-magad” (DIY) frizurák. A vágásokat és textúrákat egy picit nyers, tépett hatás járja át finoman kerekített élekkel. A frizurának a könnyedséget, a viselhetőséget és az egyszerűséget kell hirdetnie. A hajszínnek olyannak kell lennie, mintha magad festetted volna, és ezt a 90-es évek hideg árnyalatai és a batikolás technikája inspirálta.

Collegiate

Collegiate Catwalk Look Julia:

A COLLEGIATE Catwalk Look festését Lesley Jennison készítette, míg a vágásról és a stylingról Nick Irwin gondoskodott, aki életteli, természetes árnyalatokat és a 90-es évek által inspirált nyers hatást hozott létre a hajban.

Nick a haj természetes esésével dolgozik, hogy lássa annak reakcióját, és ennek megfelelően választhassa ki a vágási technikát. Lesley a hajszínt “saját készítésűként” jellemzi, mintha otthon készült volna, és ehhez a 90-es évek nyers textúrájú szőke lookját alkotta meg, úgy, hogy a végekre egyenletesen de mégis szabálytalanul felvitt sötét és még sötétebb barna árnyalatok játékával, egy “zilált szépséget” teremtsen.

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Hydrate és Fortify Boosterek
  • IGORA Vario Blond Plus,
  • IGORA VIBRANCE
  • SESSION LABEL: THE STRONG, THE DEFINER, THE MIRACLE

Collegiate szalon look Vikky:

A COLLEGIATE Szalon Look színe Arjan Bevers kezei között született, a vágás és a styling pedig Tyler Johnston munkája, aki hosszú, tépett élekkel és megnyújtott tövekkel dolgozott, melyek a szabad kézzel festett vanília tónusokba olvadnak, megteremtve ezzel a Catwalk Look mindennapokban viselhetőbb verzióját.

Tyler számára fontos volt, hogy a frizura ne érződjön frissen vágottnak. Apró pontvágásokkal dolgozott a teljes alapvonalon, hogy egy enyhén tépett végű lookot kapjon. Ez egyben természetes esést is kölcsönöz a hajnak. Ami a hajszínt illeti, Arjan szerint a Melted Balayage a tökéletes szalonszolgáltatás ehhez a lookhoz, hiszen „rendkívül gyorsan felvihető és igazán hatékony, a sötétebb töveknek köszönhetően pedig fantasztikus, kevesebb fenntartást igénylő végeredmény születik.”

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Hydrate és Vibrancy Boosterek
  • IGORA VARIO BLOND PLUS, IGORA VIBRANCE
  • SESSION LABEL: THE MOUSSE, THE THICKENER, THE FLEXIBLE

Szalonszolgáltatás:

  • Melted Balayage – ezzel a színváltoztató szolgáltatással gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre könnyed, légies színátmeneteket. Ezt egy kétlépéses eljárással érheted el, amely magában foglalja a világosítást és az árnyalást.

HOMECORE

A HOMECORE kiemelt hangsúlyt fektet az újrafelhasználásra, újrahasznosításra és átalakításra. A trendben a hétköznapi stílus és az egyszerűség elevenedik meg. Az otthonra úgy tekint, mint egy hely, mely menedéket és biztonságot nyújt. Egy hely, ahol főzhetünk és táplálkozhatunk pihenhetünk, ahol időt tölthetünk a családdal és a barátokkal.

A frizura a trend átfogó üzenetét hirdeti – legyen könnyed és természetes textúrájú, ami a kontrasztok és a textúra játékosságában elevenedik meg. A stílust illetően a könnyedség és spontaneitás kerül főszerepbe, hiszen a HOMECORE az egyszerűségben rejlő erő felfedezéséről szól. A természet nem ismer derékszöget, ezért a lekerekített vonalak és sziluettek dominálnak. Ami a színeket illeti, a tónusok földes tisztaságukkal a természetet idézik. A bézs és a csokoládé adta szelíd melegség uralja a palettát.

Homecore

Homecore Catwalk look Sako:

A HOMECORE Catwalk Lookjának színe Lesley Jennison műve, míg a vágás és a styling során Tyler Johnston a némileg eltolt, kiegyensúlyozatlan formákra és lekerekített vonalakra helyezte a hangsúlyt, melyeken a földszínű árnyalatok természetes visszatükröződései felerősítik a mélységet és az árnyékot.

Tyler véleménye szerint „ez a look a tökéletes frizura megtestesítője, mesterkélt hatás nélkül, aminek eléréséhez az egyén frizurájának egyedi textúrájával és sűrűségével kell dolgoznunk.”

A festéshez Lesley Jennison a Schwarzkopf Professional megújuló multidimenziós hatású tartós hajfestékét használta, ami nem más, mint a tbh – true beautiful honest: „A tbh – true beautiful honest egyet jelent a lágy, visszafogott, púderes eredményekkel. Meg akartam mutatni, hogy a tbh valóban csodákra képes a lenyűgöző multidimenziós hatásának köszönhetően.”

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Hydrate és Volumize Boosterek
  • tbh – true beautiful honest, BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+
  • SESSION LABEL: THE SALT, THE TEXTURIZER, THE THICKENER

Homecore szalon look Madu:

A HOMECORE Szalon Look festéséről Arjan Bevers gondoskodott, ami pedig a vágást és a stylingot illeti, Tyler Johnston a természetesen göndör haj szabad esését fokozta, melyet a komplementer árnyalatokat átható szelíd melegséggel tökéletesített.

Tyler szerint a texturált haj „valóban csodálatos”. A look megalkotásához „lazítani akartam a formán, csökkenteni a súlyon és könnyedebbé tenni a hajat.” Ennek eléréséhez Tyler egyfajta lazaságot, szabadságot vitt a vágásba.

A festést illetően Arjan úgyszintén a tbh – true beautiful honest multidimenziós árnyalatai mellett tette le a voksát: „Imádom a HOMECORE csokoládé és bézs színeit, hiszen valódi föld hangulatot árasztanak. Ezekkel az új árnyalatokkal olyan színt akartam létrehozni, amely harmonizál a haj természetes textúrájával, és kiemelni azt. Nagy, elszórt, háromszögletű leválasztásokkal dolgoztam, hogy a catwalk lookhoz képest sokkal árnyaltabb hatást érjek el.”

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Tame és Fortify Boosterek
  • tbh – true beautiful honest
  • SESSION LABEL: THE SERUM, THE FLEXIBLE

Szalonszolgáltatás:

  • Multidimenzionális Sombre – a szabadkezes technika lényege, hogy több háromszögletű leválasztás kombinációjával dolgozol a multidimenziós mélységek és magasságok eléréséhez, hogy árnyalt hatást kapj.

POP & PLAY

Nevess, énekelj, táncolj. Lásd, mondd, érezd – ebben rejlik az örömteli kifejezés ereje. A POP & PLAY a feje tetejére állítja a megszokott dolgokat, és üvölti magából a művészi kifejezésből fakadó határtalan örömöt és pozitivitást. A POP & PLAY a gátlások leküzdésére és a közösségként való összefogásra buzdít, hogy egy színekben gazdag életet éljünk, mely árasztja magából az optimizmust.

A POP & PLAY átfogó esztétikáját és hangulatát a vágás és a hajszín közötti kapcsolat határozza meg. Míg a színvilág tekintetében a merész, élénk, szemet gyönyörködtető árnyalatok dominálnak, addig a vágást úgy kell elkészíteni, hogy egy fejhez simuló sziluettet kapjunk. Természetes, modern hatású textúrával és sötétebb, árnyalt tövekkel kombinálva egy frissebb, élettel telibb, a mai kor szellemét hűen tükröző lookot varázsolhatunk.

Pop & Play

Pop & Play Catwalk look Meg:

A POP & PLAY Catwalk Look festését szintén Lesley Jennisonnak köszönhetjük, a vágást és a stylingot pedig Nick Irwinnek, aki az “ügyetlen” textúra megalkotásával az egyén szellemiségének tükrözésére törekedett. A fókusz itt a tövek színére helyeződik, ami kiemeli a merész színhatását. Nick úgy véli, hogy „a textúra kihangsúlyozza és modernitással tölti meg a trendet, mely az “ügyetlen” hatással párosulva válik kerek egésszé.”

Lesley az alábbi gondolatokat osztotta meg a festésről: „A frizura varázsát a tövek adják – az a körülbelül 1 cm hosszú lenövés, amit meghagytam, hogy egy teljesen más megvilágításba helyezze a lookot. Megteremti a look alapját, és frissességgel tölti meg. Ez biztosítja, hogy tökéletes összhangban legyen a legújabb trendek hajviseletével és hangulatával.”

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Vibrancy és Hydrate Boosterek
  • IGORA VARIO BLOND SUPER PLUS, Chroma ID
  • SESSION LABEL: THE MOUSSE, THE PASTE, THE FLEXIBLE

Pop & Play szalon look Sofya:

A POP & PLAY Szalon Look festését Arjan Bevers neve fémjelzi, Nick Irwin pedig arra törekedett a vágás és a styling során, hogy egy hosszabb, viselhetőbb frizurát készítsen, mely a hangsúlyos színt és az árnyalt töveket ünnepli.

Nick szerint „ez a frizura hosszabb és szabadabb, nagyobb lenövéssel – összességében sokkal vállalhatóbbnak tűnik a vendégek számára. A súlytalan hajérzet meghatározó, hiszen lehetővé teszi a frizura légiesen könnyed, szabad esését.”

Arjan a színek nyelvén fejezi ki magát: „A vörös tekintetében egy cseresznye árnyalatot választottam, és némi mélységet is adtam a hajnak, majd a töveket emeltem ki. A frizura így hangsúlyosabb, mégis viselhetőbb a catwalk lookhoz képest.”

Kulcsfontosságú termékek:

  • Fibre Clinix Tribond Sampon és Pakolás + Vibrancy és Volumize Boosterek
  • IGORA VIBRANCE
  • SESSION LABEL: THE PASTE, THE FLEXIBLE

Szalonszolgáltatások:

  • Shadow Root Pop – ez a szalonszolgáltatás bemutatja, hogyan lehet a szuperdivatos hajszínt viselhetőbbé alakítani tőárnyalással, ami frissebb, élettelibb hatást kölcsönöz.

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional