Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés szakorvos és fodrász szemszögből

scalp-cilinix-kerekasztal-beszelgetes-cover

Még épphogy átléptünk 2022-be, de már most számos izgalmas megmozdulást láthattunk a fodrász szférában. Ezek között az egyik kedvencünk a Schwarzkopf Professional legújabb kezdeményezése, ami egy olyan videósorozat, amiben szakmai beszélgetések során ismerhetjük meg még mélyebbről a haj– és fejbőrápolás világát. A Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés első két adása visszanézhető, de mi most arra buzdítunk, hogy a soron következő részbe bekapcsolódj – nézd csak!

Központban a haj– és a fejbőr egészsége

A Schwarzkopf Professional 2022 kezdetén indított egy három részből álló kerekasztal-beszélgetést a Facebookon, ami a leggyakoribb fejbőrproblémákat, valamint ezeknek a lehetséges kiváltó okait járja körbe egy bőrgyógyász, illetve a brand oktatófodrászainak bevonásával. A videósorozatban felmerülő témakörök mind a szakmai közönségnek, mind a vendégeknek hasznos elméleti és gyakorlati tudást biztosítanak, ami segítségével a mindennapos ápolási folyamatok sokkal rutinosabbá és szakszerűbbé válhatnak.

Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy mindenki számára érdekes lehet a soron következő rész, amihez nincs másra szükség, mint beírni a naptárba a dátumot, és aznap kényelembe helyezni magad a kanapén! Ha fodrászként olvasod a felhívást, oszd meg vendégeiddel is az online eseményt, és tanuljatok együtt! Ahhoz, hogy teljesen naprakész tudj maradni, érdemes visszanézni a korábbi adásokat, amiknek a linkjeit máris megosztjuk veled!

scalp-clinix-kerekasztal-beszelgetes-eletkep

SAVE THE DATE – Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés 

  • Dátum: 2022. január 17. 
  • Kezdés: 19:00
  • Facebook-esemény: ITT

Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés első adás:

Scalp Clinix kerekasztal-beszélgetés második adás:

Szívesen olvasnál még a Scalp Clinixről? Erre tessék:

Személyre szabott fejbőrápolás a Scalp Clinix termékcsaláddal

Készítette: Fodrászinfó

Forrás: Schwarzkopf Professional

Lájkold és oszd meg a hírt, hogy a legtöbben értesüljenek az online eseményről – köszönjük! 🙌

Közzétéve: 2022-01-14 11:01