SAVE THE DATE: The Night of Excellence Hair Show 2019

Night_of_Excellence_Tombacz_Zsuzsa_cover

Emlékeztek még 2017 novemberére, amikor Tombácz Zsuzsa szakmai bemutatóján jártunk az Iparművészeti Múzeumban? Rengeteg élménnyel és inspirációval tértünk haza aznap este, és nem maradtunk egyedül az érzéssel. Az esemény sikerességének köszönhetően 2019-ben újra megtapasztalhatod “A kiválóság éjszakáját”, és mindent, amit a professzionalizmus és a fodrász szakma nyújthat.

Night of Excellence 2019: A kiválóság éjszakája

A fodrászatot leginkább inspiráló tényezők között nem kizárólag a frizurák és a színek szerepelnek. Amikor egy szakember a háta mögött hagyva 40 év tapasztalatát még mindig alázattal és tisztelettel tekint munkásságára, illetve kollegáira, felemelőbb és motiválóbb, mint száz tökéletesen elkészített frizura.

Tombácz Zsuzsa két évvel ezelőtt ünnepelte 40 éves szakmai jubileumát, ahol a meghittség és az összetartás mellett egy színes programsorozattal készült számunkra. Az ott jelenlévők mindannyian érezték, hogy több hasonló rendezvényre van szükség a fodrász szakma éltetéséhez. 2019-ben elérkezett az idő a folytatásra! A teljeskörű program és jegyvásárlási lehetőség részleteire még várnod kell, de addig is, SAVE THE DATE!

Night_of_Excellence_Tombacz_Zsuzsa_1

Night of Excellence időpontja

2019. szeptember 29. (vasárnap)

Night of Excellence helyszíne

Hagyományok Háza (Színház terem)

Budapest, Corvin tér 8. 

További részletek

A jegyvásárlási információkkal, illetve a részletes programmal hamarosan frissítjük cikkünket!

 

Készítette: Fodrászinfó

Írd fel a dátumot, lájkold a cikket, majd oszd meg másokkal is a hírt, hogy részesei lehessetek egy impozáns rendezvénynek! Köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2019-07-29 11:03

Night_of_Excellence_Tombacz_Zsuzsa_cover
Night_of_Excellence_Tombacz_Zsuzsa_cover
Night_of_Excellence_Tombacz_Zsuzsa_cover