SAVE THE DATE: HAIR/KRAFT BARBER LOOK&LEARN Debrecenben

Hair_Kraft_barber_rendezveny_cover

Mindennél jobban vártuk azt a pillanatot, hogy újra menő fodrász rendezvényeket harangozhassunk be nektek. Íme, az egyik legígéretesebb, ami most a férfi fodrászat és borbély szakág professzionalitását emeli ki. Save the Date, HAIR/KRAFT BARBER LOOK&LEARN IS COMING!

Középpontban a hazai férfi fodrászat

Nagyot álmodott a debreceni fiúkból álló HAIR/KRAFT csapata, amikor a BARBER LOOK&LEARN gondolata megfogalmazódott a fejükben. Szakmai rálátásuknak köszönhetően, kitaláltak egy olyan rendezvényt, ahol kizárólag a férfi fodrászat kerül majd a fókuszba. 2020. augusztus 15-én az ország más-más tájáról érkező 11 fellépő fogja bemutatni saját szakmai stílusát és technikáját egy-egy LOOK&LEARN bemutató keretei között. A program 50 perces blokkokból fog felépülni, amelyek alatt a barberek nemcsak a frizurákról, de egyedi látásmódjukról és életstílusukról is mesélni fognak a közönségnek. Ilyenre még hazai berkekben nem volt példa, a borbély társadalom most összefog és garantáltan magasabb szintre emeli a barber szakágat!

Fellépő fodrászok

 
Gambár Erik @gambar_erik
Tukora Áron @aroontcutz
Földi Gergő @g.blendz
Magyar Tamás @mtamashair
Csobán Sándor @csobansandor
Péter Gábor @p__gabor
Winkelbauer Ádám @adamwinkelbauer
Farkas Péter @petikeewolf
Szabó Zsolt @zsolt_thebarber
Beke Balázs @becks_hair
Balogh Tamás @b_thomasz
 
Hair_Kraft_barber_rendezveny_2

HAIR/KRAFT BARBER LOOK&LEARN 2020:

amit már most érdemes megjegyezni

Save the Date

2020. augusztus 15. (szombat)

Nagyerdei Víztorony

4032 Debrecen, Pallagi út 7. 

Jegyárak – SOLD OUT – Minden jegy elkelt!

20 db early bird jegy (5. sortól): 10.990 Ft ELFOGYOTT

20 db jegy 5. sortól: 13.990 Ft  ELFOGYOTT

20 db jegy: 3-4 sor: 16.990 Ft ELFOGYOTT

10 db jegy 1. sor: 19.990 Ft ELFOGYOTT

Fodraszinfo jelentkezem gomb

Kikből áll a HAIR/KRAFT csapata?

Ezt a kérdést még egyelőre titok övezi, de hamarosan mindenki megtudhatja, hogy kik is lesznek a fellépő fodrászok. Abban viszont biztos lehetsz, hogy az ország legszínvonalasabb brigádja fog  színpadra lépni Debrecenben, kövesd a social media platformjainkat, ahol időről-időre új információkkal látunk el Téged! 

Gentleman Academy

Beke Balázs

Balogh Tamás

Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Ez a rendezvény elsősorban azoknak szól, akik szeretnék fejleszteni az aktuális tudásukat a barber szekcióban, de annak sem lesz hátránya belőle, aki csupán motivációt szeretne gyűjteni a szalonmunkához. 

Mire számíthatsz még a fodrászbemutatókon túl?

SZAKMA:

Az ANDIS Hungary Kft. a rendezvény fő támogatójaként egész nap egy külön standot biztosít arra, hogy megismerd és megvásárolhasd a brand termékeit. A belépő mellé minden résztvevőnek 10%-os kedvezmény jár a hajvágógépekre!

PARTY:

A szakmai programsorozat végeztével mindenkire egy hatalmas after party vár a helyszínen a @forestbump_debrecen támogatásával! Az összes karszalaggal rendelkező résztvevő belépési jogot kap a buliba. House, techno és deep house rajongók előnyben! 

 
“Sokszor agyalunk új és kreatív dolgokon. Mindig kerestük a megoldást arra, hogy a saját stílusunkkal képesek legyünk népszerűsíteni a férfi fodrászatot. Azt gondolom, hogyha ez a rendezvény sikerül, akkor az első lépést megtesszük afelé, hogy hazánkban is profi szintűek legyenek a borbély képzések.”
Beke Balázs
 

Hair_Kraft_barber_rendezveny_1

 

Készítette: Fodrászinfó

Forrás és képek: HAIR/KRAFT 

Lájkold és oszd meg cikkünket, ezzel is népszerűsítve a rendezvényt – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-06-15 17:05

Hair_Kraft_barber_rendezveny_2