Sárgahaj-trendanyag 2020, avagy egy atmoszférateremtő szín kollekciója

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_cover

Sárgahaj-trendanyagnak neveztük el ugyan, de valójában más intenzív színek is dominálnak a ROAR Hair and Beauty igencsak menő 2020-as kollekciójában. Azonban az összeállításban található frizurák közötti kapocs, mégis csak az a meleg és extrém árnyalat, amelytől a legtöbben ódzkodnának. Készülj fel, itt most tényleg semmi hétköznapi nem vár rád, de néha eljön az az idő is, amikor nem a “szalonbarát” motivál tovább. Ez a trendanyag szerintünk új atmoszférát teremt mind a laikus befogadók, mind a szakemberek, és különösen a coloristok életében – görgess!

Think outside the box!

Az előremutató szalonbarát trendek között és a modern alkotói irányzatok között a frizurák tekintetében is különbséget kell tennünk. Tudjuk, hogy a legtöbben azokat az inspirációkat keresitek, amelyeket azonnal alkalmazni tudtok a szalonban, és egy komplex lookot tárnak elétek, azonban az ötletgyűjtésnek más módja is akad.

  • Gondoltál már arra, hogy a fodrászat művészi vonulatát ne egyben, sokkal inkább részleteiben lásd?
  • Szoktál azon agonizálni, hogy egy avantgard vagy egy extrém frizura esetében ne az összképet kezdd el minősíteni, hanem a kidolgozottságának apró elemeire koncentrálj?

A ROAR Hair and Beauty kollekcióját éppen ezért is vettük most elő: vagány, kimozdít a komfortzónából, tökéletes formákat és intenzív színeket varázsol a szem elé, és minden mondható rá, de az nem, hogy ne lenne inspiratív! Még ha nem is vagy a “különcség” rajongója, és még ha a klasszikus és a hétköznapi megjelenések közelebb is állnak a szívedhez, most akkor is lépj hátra egyet, és találd meg abban is a nagyszerűt, amiben más esetben nem is keresnéd! 🙂

ROAR Hair and Beauty Collection 2020

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_5

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_2

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_3

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_4

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_1

Haj & Styling: ROAR Hair and Bauty Artistic Team

Smink: Ingird Peregrina 

Fotó: Jen Wilding

Ezek a trendanyagok még érdekelhetnek:

#1 Clipso Collection: vagányság és elegancia

#2 Túl a fodrászszalon falain: Steven Smart Starlight Collection 2020 

#3 Ross Charles Sospiri Collection: női frizuraváltozatok 

 

Szöveg: Gódor Virág

Ha tetszett a trendanyag, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-11-12 13:37

ROAR_Hair_and_Beauty_sarga_haj_trendanyag_cover