Salonic mentőcsomag a szépségiparban dolgozókért

Salonic_mentocsomag_cover

A jelenlegi helyzethez kapcsolódó aggodalmaink természetesek, azonban még nem adnak okot arra, hogy ne gondolkodjunk hasznosan, produktívan és hosszú távon. Amit most mindannyian megtehetünk, az nem más, minthogy megkeressük a lehetőségeinket, új utakat kezdünk, és járunk be. Ebben nyújt segítséget a Salonic csapata is, aki most egy mentőcsomag program keretében látja el a szépségipari dolgozókat konstruktív segítséggel és ötletekkel – ezt figyeld!

Megbízhatóság, segítségnyújtás, Salonic

Kijelenthetjük, hogy a járványvírus okozta időszak elsősorban a bizonytalan jövőkép miatt hatalmasodik el az ember szívében. A szépségiparban dolgozók esetében ez még inkább igaz, hiszen még ha a lehetőségük meg is van a mindennapi munka fenntartására, az egészségük forog kockán a vendégek rendszeres fogadásával. Amióta csak megkezdte működését a Salonic, a mögötte álló csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy támogassa és megvédje a partnereit. Ennek köszönhetően jöhetett létre a Salonic mentőcsomag is, amely számtalan pozitívumot tartogat a szépségipari szakemberek számára. Lássuk, melyek ezek!

Salonic_mentocsomag_2

Salonic mentőcsomag 

#1 60 napos próbaverzió ingyen

Az online időpontfoglaló rendszerre való átálláshoz ugyan minden adott, azonban vannak, akik még így is nehezen bírkóznak meg a technológia adta lehetőségekkel. Persze, ez csak addig van így, amíg nincs idő belelátni a rendszer működésébe, hiszen elég csupán egy minimális eltöltött idő a virtuális térben, és máris kiderül, hogy az esetleges gátakat kizárólag mi állítottuk fel a fejünkben. Az otthonlét most hozzásegít ahhoz, hogy megtapasztald és felfedezd az online időpontfoglaló rendszer szépségeit és hatékonyságát, illetve hogy megtaláld a számodra legértékesebb funkciókat. A kalandozáshoz most a Salonic 60 napos ingyenes próbaverziót biztosít számodra! Ha érdekel kattints ide az ingyenes használat aktiválásához!

Pro tipp: 

 • Saját szalontulajdonosként érdemes a Salonic PRO csomagot regisztrálni, mert rengeteg plusz funkció van benne, mint például a bankkártyás előlegfizetés, elektronikus számlázás, raktárkészlet-kezelés, kassza, jutalékszámítás.
 • Ha egyszemélyes helyet- vagy széket bérlő szakember vagy, a Salonic BASIC a Te csomagod, amely havonta 825 Ft-ért a Tiéd lehet, éves szinten pedig mindössze 9900 Ft- ba kerül! 
 • Az előfizetésed akkor kerül csupán aktiválásra, amikor ismét munkába állsz!

Salonic_mentocsomag_5

#2 Marketing tipp Salonic módra

Az online marketing már egyébként is a mai vállalkozók elengedhetetlen eszköze, most pedig érdemes még nagyobb hangsúlyt fektetni rá, mint valaha! Ha már korábban is kacérkodtál az otthon használatos termékek értékesítésével, de még nem vágtál bele, vagy az üzleted bezárásával a szakmádnak ez a területe is parkolópályára került, itt az idő, hogy néhány egyszerű lépésben elkezd/folytasd a kiegészítő termékek eladását:

 1. Mérd fel a raktárkészletedet a Salonic rendszerében!
 2. Fogalmazz meg egy kedves üzenetet azzal kapcsolatban, hogy értékesítésre bocsátod a raktáradban elérhető, otthon használatos termékeket!
 3. Mellékelj hozzá szakmai tanácsokat!
 4. Küldd ki a megfogalmazott gondolatokat hírlevél formájában a Salonic rendszeréből! 

Pro tipp:

Ezek a gondolatok természetesen átültethetőek hagyományos e-mail vagy üzenet formájába is, a Salonic rendszere azonban nagyban elősegíti a funkcionális és egyszerű értékesítés folyamatát!

#3 Támogatói-, és ajándékutalvány

Legyen szó a vendégek lojalitásáról és a jelenlegi megélhetésről, a legtöbb szépségipari szakember hasonló gondolatokkal küszködik. Szerencsére az emberek empátiája és önzetlensége számos történetben megmutatkozott, ugyanis sok vendég, nem beteljesült szolgáltatás esetén is felajánlotta kedvenc szakembereinek a havi támogatását. Ez a hozzáállás a Salonic csapatát is megihlette, ezért létrehozta a támogatói-, illetve ajándékutalvány programját, amelyeket a szalonba járó vendégek most is megvásárolhatnak. Ennek köszönhetően a szakember képes magának jövedelmet biztosítani és egyben biztonságban érzi magát, amiért a vendége a későbbiekben biztosan hozzá tér majd vissza.

Pro tipp:

 • Az utalvány más részére is megvehető, ezért új partnereket is nyerhetsz vele!
 • Mindkét utalvány online értékesíthető a Salonic rendszerében!

Salonic_mentocsomag_4

#4 Díjfizetési moratórium Salonic partnerek számára

A jó partnerkapcsolatban a kulcs mindig a támogatás és a másikra való odafigyelés. A Salonic fizetési moratóriumot biztosít minden olyan partnerének, aki jelenleg bezárta az üzletét és nem dolgozik. 

#5 Szépítsd a HŐST!

A jövő pozitív alakításában hatalmas szerepet játszanak a jelen cselekedetei. Úgy gondoljuk, hogy a “Szépítsd a HŐST! kezdeményezés éppen egy ilyen tett, amely  pozitív gondolatokat eredményez és reményt ad mindenkinek. A mozgalomról már mindent megírtunk, aminek részleteit ide kattintva megtalálod! 🙂

Salonic_mentocsomag_3

5+1 Ép testben ép lélek – ingyenes Salonic jóga

A Salonic csapata nem csak empatikus, de sokoldalú is. A tagok színes személyiségének köszönhetően akad köztük jóga oktató is, aki nem más, mint Tölgyesi Írisz, a JógaRóka brand megálmodója. Most teljesen díjmentesen, egyszeri alkalommal, április 25-én élő videó workshopot tart, kifejezetten szépségipari dolgozók számára! Mit jelent ez pontosan? Hogy egy virtuális jóga óra keretein belül, csak olyan gyakorlatok kerülnek bemutatásra, amelyek

 • a kozmetikusok,
 • a fodrászok,
 • a kéz-, és lábápolók,
 • a szempillaépítők,
 • a sminktetoválók,
 • illetve a masszőrök

munkájából eredő mozgásszervi problémákat célozzák meg. Ahogy mondani szokták, ép testben ép lélek – úgy gondoljuk, hogy erre most fokozottan szükség van, nem érdemes lemaradni! 🙂

Kattints ide, és azonnal elirányítunk a Facebook esemény oldalára!

Salonic_mentocsomag_6

 

Szöveg: Fodrászinfó

Forrás és képek: Salonic

Ha tetszik a Salonic mentőcsomag programja, kérlek lájkold és oszd meg cikkünket – köszönjük! 🙂

Közzétéve: 2020-04-24 16:07

Salonic_mentocsomag_2
Salonic_mentocsomag_cover
Salonic_mentocsomag_2