Salonic időpontfoglaló rendszer: “Ha akarod sima naptár, ha akarod sokkal több”

Salonic_idopontfoglalorendszer_cover

A mai világban másról sincs szó, mint az egyediség kihangsúlyozásáról, karakterességről és individualizmusról. Mindannyian arra vágyunk, hogy tudásunkat saját kialakított rendszereinkben tudjuk kamatoztatni – mindezt oly módon -, hogy a segítségnyújtásra és segítség elfogadására egyaránt lehetőségünk nyíljon. A személyre szabottság nemcsak életvitelünkben jelenhet meg, de egy online időpontfoglaló rendszer esetében is. Kacérkodsz az online bejelentkező rendszer használatával? Kipróbálnál egy saját igényeidhez kialakított platformot? Ismerd meg a Salonic rendszerét, amely “ha akarod sima naptár, ha akarod sokkal több”!

Salonic_idopontfoglalorendszer_1

5+1 ok, amiért a Salonic a te időpontfoglaló rendszered!

Modernitás, szépségipar, szűnni nem akaró Messenger csipogás, telefoncsörgés, várólista, vendégek, akiknek “most azonnal szükségük van egy új frizurára, na meg egy időpontra is”. Bizonyára ismerős a helyzet. Éppen ebből kifolyólag születtek meg a mai időpontfoglaló rendszerek, amelyből ugyan rengeteggel találkozhatsz a piacon, mégsem mindegy, hogy végül melyik mellett döntesz. A számos alternatíva végtelen számú lehetőséget jelent, más és más funkciókkal ellátva. Hogy kihez melyik áll közelebb? Mindenkinek szíve joga eldönteni. Ha fejlett, komplexitásában gazdag, de mégis egyszerűen kezelhető felületet keresel, nekünk van egy tippünk a tuti befutóra!

#1 személyreszabhatóság

A naptár, ami soha nem vész el, csak átalakul! A Salonic ugyan még csak 2018-ban került ki az időpontfoglaló rendszerek piacára, azonban fejlesztése már az azt megelőző négy évben is zajlott. Megalkotása hátterében egy 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szoftverfejlesztő informatikus áll, aki egyben a cég tulajdonosa. Ebből kifolyólag a korábban emlegetett személyreszabhatóság nem csupán annyit jelent, hogy az időpontfoglaló rendszer bizonyos funkciói között válogathatsz, hanem te magad lehetsz az, aki saját igényeit és ötleteit felveti a Salonic csapatának! Abban biztos lehetsz, hogy kérésed megértő fülekre talál! Ezt bizonyítja a legutóbbi fejlesztések sikere is, miszerint a rendszerben már lehetőséged nyílik a raktárkészlet kezelésére is:

  • grammra és darabra pontosan levezethető anyaghasználat
  • viszonteladás rögzítése
  • mennyiségi riasztási szint: kifogyó termékek jelzése
 

#2 partnerközpontúság 

 

Az időpontfoglalók sikeressége sokszor nem azon áll vagy bukik, hogy mennyire gördülékeny a működésük. A digitális eszközök kezelése sokunk számára ijesztő. Még ha valami egyszerű is, azt gondoljuk nem értünk hozzá és azonnal feladjuk. Ezeket a félelmeket felismerve a Salonic csapata nem csak egy szoftvert alkotott meg, de egy olyan partnerséget is, amelyben minden ügyfélnek külön dedikált kapcsolattartója van. Ezekután tényleg senkinek nem kell azon aggódnia, hogy kudarcot vall. A segítség mindig csak egy karnyújtásnyira, vagy egy telefonhívásra van!

#3 magyar fejlesztés és multikulturalizmus

Az analóg dolgok kedvelőinek minden mumus, ami az online világhoz kapcsolódik. Sok esetben megnehezíti a helyzetet, hogy idegen nyelvű szoftverekkel kell dolgozni. Természetesen pár angol szó elsajátítása és néhány gondolat rögzítése a füzetben segíthet, de a komplexebb problémák megoldásánál legalább olyan fárasztó pillanatokat szülhet. A Salonic magyar fejlesztés és a szoftver is magyar nyelvű, ezért azon nem kell aggódni, hogy esetleg nem értjük a rendszer parancsait. Ettől függetlenül, külföldi vendégek esetén sem kell pánikba esni. A Salonic időpontfoglaló angolul, németül, de akár olaszul is képes kommunikálni vendégköröddel. Neked éppen a spanyolra van szükséged? Jelezd a Salonic csapatának, hogy nyelvi kiegészítést kérsz, és ők már intézik is, hogy időpontfoglaló rendszered a legtökéletesebb legyen számodra!

#4 figyelmesség

A Salonic partnerközpontúsága mellett érdemes megemlíteni a cég ügyfelei felé tanúsított figyelmességet is. A csapat kezdettől fogva, és a program használata közben is folyamatos segítséget nyújt. Minél több partnerkapcsolat, annál több felmerülő igény, ezért a szoftver folyamatosan és intenzíven fejlődik. Az idő múlásával a Salonic-ban egyre több funkció érhető el, amely az első pillanatban a felhasználó számára még lehet hogy új és idegen, de ilyen esetekben sincs ok az aggodalomra. A fejlesztés után minden ügyfél számára elérhetőek a Salonic ingyenes oktatásai, személyes konzultációk, de még blogbejegyzések formájában a csapat a “hogyan csináld” videók elkészítésébe is külön energiát fektet, hogy tájékoztassa partnereit a változásokról.

Salonic_idopontfoglalorendszer_2

#5 maximális vendégkezelés

Számodra is ismerős a helyzet, amikor egy vendégnek szíved szerint megmondanád a véleményed, de félsz a következményektől? Vannak olyan helyzetek, amikor illedelmességből, és az imázs fenntartása érdekében a szakember csendben marad. Ilyenkor jönnek elő a “szolgáltatást nyújtok, nem tehetem meg” érvek, azonban léteznek azok a helyzetek, amelyek már átlépik azt a bizonyos lélektani határt. A Salonic nyomon követi azokat a vendégeket, akik rendszeresen – 5-10 alkalommal -, lemondás nélkül nem érkeznek meg a megbeszélt időpontra. Ha aktiválva van a funkció, a rendszer ezeket a személyeket fekete listára helyezi, akiknél a további időpontfoglalást le lehet tiltani, a közeljövőben pedig lehetőség nyílik a foglalási díj kiszabására is. Stay tuned!

Salonic_idopontfoglalorendszer_3

#5+1 választható díjcsomag

A Salonic születésnapi fejlesztéseinek köszönhetően, most már több díjcsomag közül is választhatsz! A díjszabás nemcsak funkciók mentén történik, de a vállalkozás nagyságát is figyelembe veszi. Ezalapján a Salonic időpontfoglaló rendszer megkülönbözteti, a KATÁS magánvállalkozók, az egyéni hely- és székbérlő munkavállalók (SMART), a kisebb létszámú szalonok (GO) és a nagyobb létszámú szalonok/franchise hálózatok csoportját (PRO). További részletekért kattints ide!

Vedd fel a kapcsolatot a Salonic csapatával!

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Salonicról, csatlakozz egy kattintással a Salonic.hu online naptár közösség nevű Facebook csoporthoz, ahol első kézből értesülhetsz minden friss akcióról és információról. Kérdés esetén hívd az alábbi telefonszámot, vagy írj az alábbi e-mail címre:

Telefonszám

 +36 30 40 6 88 77 

E-mail

info@salonic.hu

Személyes konzultáció

Időpontfoglaláshoz kattints ide!

 

Szöveg: Salonic & Fodrászinfó

Képek: Salonic

Ha érdekesnek találtad cikkünket, a lájkokat és megosztásokat köszönjük! 🙂

 

Közzétéve: 2019-06-17 13:06

Salonic_idopontfoglalorendszer_cover
Salonic_idopontfoglalorendszer_cover
Salonic_idopontfoglalorendszer_cover