Salonic “egypercesek”: így gazdálkodj okosan az időpontjaiddal!

Salonic_egyperces_videok_cover

Úgy gondoljuk, hogy az online időpontfoglalással kapcsolatos kételyek már valóban csak azok fejében élnek, akik soha nem találkoztak a Salonic digitális rendszerével. Az egyszerű kezelhetőség mellett ugyanis olyan csapat áll a háttérben, amelynek tagjai mindig készen állnak arra, hogy az ügyfeleik kedvére tegyenek. Ez a cikk éppen azért is lesz érdekes, mert egyrészt a bizonytalanok számára is megmutatja, hogy milyen segítséget kaphatnak a Salonic partnereként, másrészt a már meglévő felhasználók is elvégezhetnek egy gyorstalpaló videósorozatot az extra funkciók használatáról.

Vendégközpontú fodrászok, fodrászközpontú online rendszer

Fodrász szakemberként mindenki arra törekszik, hogy a lehető legtöbbet nyújtsa a vendégei számára. Neked is ismerősen hangzik, igaz? Nem elég a termékek és a szolgáltatások területén fejlődni, a technológiai háttér fejlesztésén és a logisztikán is érdemes időnként korszerűsíteni. A 21. században a digitalitás már gyakorlatilag minden tevékenységi kört lefed, ezért az online rendszerekre egyre nagyobb szükség van. A Salonic alapvető tulajdonságai – és egyben – előnyei között szerepel, hogy:

  • segít kinyerni a lényeges és jelentős információkat az ingergazdag kontextusból;
  • szabályrendszerével előre tisztázza a lehetséges félreértéseket;
  • keretet ad mind a szakember, mind a vendég elvárásainak és kötelességeinek;
  • leegyszerűsíti a mindennapi rutint: figyelmeztet, biztonságot ad, megerősít.

A Salonicnak azonban még ezeknél is erősebb fegyvere a rendszer mögött álló csapat és márkafilozófia. A vállalkozás elsődleges célja ugyanis nem más, mint a bizalom kiépítése és az ügyféligény maximális kielégítése. Természetesen ezekkel a gondolatokkal sok jól hangzó reklámban találkozhatunk, de kevés az olyan megvalósítás, ahol ezeknek a szavaknak a gyakorlatban is hitelt tudunk szavazni. A Salonic csapata azonban már nem egyszer bizonyított, hiszen például kérdés vagy probléma felmerülése esetén 0-24-es elérhetőséget biztosít, mi több, partnereinek egyedi kérését is meghallgatja, mérlegeli, indokolt esetben pedig meg is valósítja. Éppen így jöhettek létre az olyan extra beállítások is, amelyek “csupán” már csak finomhangolások a rendszerben, de mégis annál jelentőségteljesebb funkciók. A teljesség igénye nélkül most “egyperces” videók keretében megmutatjuk, hogy melyek ezek, hátha Te is kedvet kapsz, netalántán újat tanulsz – megéri végig kattintani! 🙂

Salonic “egypercesek”: ismerj meg 5 extra funkciót a rendszerben!

#1 Feketelista kiaknázása

#2 Ismétlődő szünet beállítása

#3 Személyre szabott időpontértesítés

#4 Szolgáltatássorend módosítása

#5 Szolgáltatástípusra szabott szünettípusok 

Ezek a cikkek még érdekelhetnek:

#1 A Salonic 5+1 legnépszerűbb tulajdonsága fodrász szemmel

#2 Így szabadulj meg fodrászként az adminisztrációs terhektől: Salonic & Billingo

#3 Szigorít a NAV, de a Salonic időpontfoglaló rendszer megoldást nyújt

 

Szöveg: Fodrászinfó

Videó és kép: Salonic

Ha tetszett az új cikk, köszönjük a lájkot és a megosztást! 🙂

Közzétéve: 2020-11-01 09:50