A Saco fodrászcsapata

saco_cover

Itt az idő, hogy sok-sok kollekció után végre alaposabban is megismerjük a nemzetközi fodrász csapatokat, akik a trendet diktálják. Kíváncsi vagy, honnan indultak, mi a célkitűzésük és milyen hajvágási iskolát követnek? A Fodrászinfó legújabb sorozatában sorra vesszük a legnagyobb külföldi kreatív csapatok munkáit, filozófiáját és mindent, amit érdemes tudni róluk. Ezúttal a Saco fodrászcsapat kerül bemutatásra.

A Saco fodrászcsapata

A Saco egy nemzetközi fodrászszalon és akadémiai csoport Londonban, Montreálban, San Diegoban és Bordeaux-ban. Különböző szalontalálkozókat, tanfolyamokat, szemináriumokat, bemutatókat is tartanak. Fontos számukra az oktatás és a fejlődés is.

Az alapítók, Aldo Furfaro és Richard Ashforth. Mindkettejük célja és küldetése, hogy inspirálja és innoválja a fodrászipart és a fodrászokat a világ minden táján.

A Saco-t 2005-ben alapították, és azóta is folyamatosan növekszik és fejlődik. Sikerüket mutatja, hogy ma már egy igazi nemzetközi márka saját termékcsaláddal.

Richard Ashforth kreatív igazgató vezetésével a csapat folyamatosan gyarapítja tudását és szakértelmét, ami elengedhetetlen egy ilyen nemzetközi márka fennmaradásához. Az üzleti vezetőnek, Aldo Furfaronak köszönhetően pedig a Saco szalonok és termékek szép lassan a világ minden tájára eljutnak.

saco_02

A Saco csapat filozófiája

A Saco elképzelése az, hogy alkosson, oktasson és innováljon. Ezt a saját termékcsaládjuk is biztosítja, ami szem előtt tartja a természetességet. A Saco hisz a fenntartható energiákon alapuló világban és a tiszta egészségben.

Épp ezért ügyelnek arra, hogy minden termékük, amit a szalonjaikban használnak és árulnak, mentes legyen a mérgező anyagoktól.

A Saco termékei:
• Szulfátmentesek
• Ásványolajmentesek
• DEA mentesek
• Parabénmetesek
• Szilikonmentesek
• Ftalátmentesek
• Foszfátmentesek

A Saco ügyel rá, hogy cégük csak olyan terméket fejlesszen és használjon, amik vegánok és nincsenek állatokon tesztelve, ezenkívül természetes organikus olajokat tartalmaznak és rengeteg vitamint.

Ami számukra a legfontosabb, és mindig szem előtt tartják: a vendégek és termékhasználók elégedettsége, és a lehető legjobb termékek használata.

saco_04

Saco Akadémia

A Saco csapata fontosnak tartja a fejlődést és az új fodrászok képzését. Épp ezért Londonban, Montréalban, Moszkvában, Ukrajnában és Párizsban is van akadémiájuk, ahol várják a fiatal fodrásztehetségek jelentkezését.
A képzések változatosak, egy napostól az egy hetesig terjednek, és különböző új stílusirányzatok bemutatásától a klasszikus vágás-tanfolyamokig mindent megtalálhatnak az érdeklődők. Az árakról a különböző akadémiáknál lehet érdeklődni, amit megtekinthettek itt.

Ezen felül a tanulni vágyóknak lehetősége van részt venni online oktatáson is, ahol videós anyagok segítségével sajátíthatják el a különböző technikákat és trükköket. Ha valaki kíváncsi rá, itt megnézheti ezt az újfajta és egyedülálló oktatási módszert.

Persze a Saco csapata ezenkívül rengeteg bemutatót tart és rendkívüli show-kat rendez, ahol bemutathatják az új kollekcióikat és termékeiket, valamint a csapatuk tagjai is megvillanthatják tudásukat.

saco_01

Miért érdemes a Saco-t választani?

Mert a régi oktatási módjuk mellett az online oktatás a gyors és kényelmes, megfizethető oktatást kínálja, ami mindenki számára elérhető, akár utazás nélkül. Minden technikáról megfelelő képzést kaphat az érdeklődő, legyen az a klasszikus vagy az új stílust követő irányzat.
Ezen kívül a Saco olyan hátteret biztosít mindehhez, ami tökéletes a fodrászok fejlődéséhez, és biztos, hogy felejthetetlen élményt nyújt.

Aki kíváncsi a Saco csapatára és a termékeikre, az megnézheti alaposabban itt.

Szöveg: Fodrászinfó

Képek: itt, itt, itt, itt, itt és itt

Tetszett ez a cikk? Te is imádod a Saco munkáit? Úgy gondolod, hogy másnak is hasznos lehet? Köszönjük a Like-ot és megosztást! 🙂

Közzétéve: 2019-01-13 21:16

saco_04
saco_04
saco_04