Rövid frizurák 50 feletti nőknek

csonkatimi_kollekcio_cover

Nem csak a húsz éveseké a világ, mi több, a nő ötven évesen válik igazán nővé! Csonka Tímea fodrász legújabb női frizurakollekcióját ez a gondolat inspirálta. A Wella oktatófodrásza sosem rejtette véka alá, hogy rajong a női rövid frizurákért, mi több, most kiderült, hogy az 50-es korosztály különösen a kedvence. Itt az ideje inspirálódni, ugyanis egy igazán megható trendanyag következik egy igazán gyönyörű hölgykoszorúval!

Rövid frizurák 50 feletti nőknek 

A hölgyek sugároznak, a frizurák dominálnak, a nőiség kiteljesedik. Csonka Timi vadonatúj kollekcióját az ötvenes női korosztály inspirálta, mert saját elmondása szerint ők az a réteg, akikkel tökéletes a munka. Nemcsak bölcsességük és tapasztalataik tesznek hozzá ehhez az élményhez, sokkal inkább az, hogy ilyen korban a nő már megtalálja saját maga stílusát, a saját hajszínét, és ami a legfontosabb, nem válnak tömegcikké, mint oly sokan fiatalon.

Timi fontosnak tartja, hogy munkájával (a frizurák elkészítésével) önbizalmat adjon az embereknek, és elsősorban ne csak a fiataloknak, hiszen 20-30 év felett sem áll meg az élet. Sőt! Mindenki számára kijár a boldogság, mindenki boldog akar lenni, és ha még rohan is az idő, egy nő mindenkor nő marad. Mi más tehetne többet hozzá, mint egy gyönyörű frizura?!

Frizurainspiráció 50 feletti nőknek

csonkatimi_kollekcio_2

csonkatimi_kollekcio_5

csonkatimi_kollekcio_6

csonkatimi_kollekcio_7

csonkatimi_kollekcio_4

csonkatimi_kollekcio_3

Csonka Timit leginkább édesanyja személyisége és kisugárzása insprálja:

csonkatimi_kollekcio_8

További 50+ női frizurák Hajas László bemutatójában 

Kattints ide!

Szöveg: Gódor Virág és Csonka Tímea

Képek: Csonka Tímea

Tetszett a trendanyag? Köszönjük a Like-ot és megosztást! 🙂 

Közzétéve: 2018-12-06 11:11

csonkatimi_kollekcio_6
csonkatimi_kollekcio_8
csonkatimi_kollekcio_2